![]() |
zal za dupe sciska nie wymyslaj bajek tu o hydrze na rooku bo ci nikt nie uwierzy takie bajki to ty mozesz wiesz gdzie wsadzic.... kazdy moze wymyslec taka bajke
|
Cytuj:
@edit i ja she tam poshuem i ficialem tyko buhy w baku i piekly 4 er ezy!11!!!one!111jedejeden i napisalem paj or tej i poshly to gie ema o skarke napishac! |
Cytuj:
|
Omg, jeden głupszy od drugiego :D To że jeden idiota napisał zmyśloną bajke z błędami to nie musicie go naśladować >.>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mahones: ludzie twojego pokroju za pisanie takich głupot na forum powinni być natychmiastowo banowani za swoją głupotę i hamowanie rozwoju poszczególnych tematów. Cytuj:
Cytuj:
Co do twojej teori to: http://img241.imageshack.us/img241/6664/imagesta9.jpg Wiesz ile razy to już było przerabiane? Może byś coś poczytał bo tylko spamujesz. Cytuj:
Cytuj:
złota myśl: Cytuj:
@Dzieci jarające się filmikiem: TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄC SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ! @Topic: Macie inny temat do tego... zamiast zrobić jeden główny to wy poboczne robicie. NIE WIESZ CO NAPISAĆ - NIE PISZ! @SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na www.tibia.com aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum. Mam nadzieję, że skończycie wałkować ciągle ten sam temat. Koniec mojego spamu. Have fun in SCHOOL! |
Cytuj:
naucz sie czytac "TO TYLKO SUGESTIA" Kolejny troll archeolog |
Cytuj:
Cytuj:
>>>Sry, nie mogłem się powstrzymać :D<<< |
Ze względu na odległość nie zedytuję poprzedniego posta.
@Carbon: Rzadko piszę na tym forum, głównie się przyglądam. Staram się także nie zniżać do poziomu niektórych użytkowników. Go ahead: spraw aby się wyśmiewali Z KAŻDEGO mojego posta. Jeśli tak będzie, przeproszę cię za czepianie się ciebie. PRZESTAŃ NABIJAĆ POSTY DURNIU, SKŁADAJCIE NA NIEGO RAPORTY Fundacja "By na forum żyło się lepiej" Archeolog? dziecko, wiesz o czym ty mówisz? Cytując posta napisanego kilka godzin wcześniej zostałem nazwany przez ciebie archeologiem. Sugestii już mamy wystarczająco dużo takich samych. Nie mam zamiaru się dłużej z tobą tutaj kłócić. BTW: reported, kolego. Napisane przez Carbona: link tutaj a cytat poniżej http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=62 Cytuj:
KTHXBYE & KUPSESŁOWKIK & WYJĆSTONT!!11 a co do pana up: Cytuj:
A co do cipsoftu to masz rację, takie podejście poniekąd rujnuje klimat tej gry. |
@up
Ignored Permanently :> |
@up all
Poco wy karmicie tego trolla? |
kto jest trollem? bo chyba rocket :S
|
tak, rocket jest trollem, sam nawet nie wiem o czym mówi
@rocket slayer - mowiłeś że ghoul jest po to żebyśmy zobaczyli co będzie na mainie. Nie prawda, kiedyś na katanie room quest był ghoul ale cipy uznały że za mocny i że za dobre itemy daje jak na rook. Cytuj:
|
Cytuj:
BTW jak się gubicie w takich długich postach to wam współczuję w liceum Cytuj:
Cytuj:
|
Z tego tematu zrobił się śmietnik... ;<
Karmcie dalej trolla, potem będziecie płakać że macie warny ;( |
@up
No to po co piszesz tego posta? |
Dla mnie...
Dla mnie rzeczą która może być powiązania z Questem jest skała, w "Poison Cave" . Ta skała wygląda jak jakaś mapa...(Sorka że screena dać nie mogę, ale myśle że wiecie o którą chodzi:().
|
No to tera wszyscy idziemy na poison cave i ogladamy plamista skałe B)
|
Cytuj:
|
W...
@up
Wiem że przy tej grafice, dziwną rzeczą byłoby że podpowiedź znajdowałaby się na skale. Ale na wielu forach dla Rookstayerów ludzie gadają o tej skale że wygląda jak mapa itp. Dlatego mnie to zaciekawiło:) |
Cytuj:
Wiem że przy tej grafice, dziwną rzeczą byłoby że podpowiedź znajdowałaby się na skale. Ale na wielu forach dla Rookstayerów ludzie gadają o tej skale że wygląda jak mapa itp. Dlatego mnie to zaciekawiło:) |
Te wszystkie questy (niby) i zagadki to dziwna rzecz. Przeniesmy sie na chwilke na maina: na glownym ladzie sa questy skomplikowane i bardzo skomplikowane ale jednak graczom nie sprawialo problemu ich rozwiazanie. Takie questy to m.in PoI, BS Quest (tez zachodu z beczkami i kluczami jest) i wiele innych wiec czemu nikt nie daje rady rozwiazac zagadki na Rooku? Moze wogole nie ma zadnych questow, a moze sa pozornie trudne, ze ludzie "szukaja za daleko" jak powiedzial jakis GM. Na koniec chcialem przedstawic cos co mnie zaciekawilo: pewnie wielu z was slyszalo o micie gdy Dedal zbudowal labirynt dla minotaura aby ow pol byk, pol czlowiek sie rozwijal --> jak sie idzie na Mino Hell tez trzeba przejsc przez labirynt, moze to ma jakis zwiazek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nom, musze sie z tym zgodzic :P
|
Ghoul
Cytuj:
edit: mapa mino hell finall room poziom -7 po co ten kawałek mapy ? |
Mahones ale z Ciebie gangster ;s strach się bać
|
Cytuj:
Zjedz banana. Forum jest po to by wyrażać swoje opinie a jak się coś nie podoba to nie odwiedzaj go. Dżizas.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mahones, prosze, zacznij uzywac tej opcji.. I uspokoj sie troche.
|
Cytuj:
|
Ludzie nie odstępujcie od tematu ok?
@topic Dla mnie dziwne sa pomieszane: 7 kamieni duzych w drodze do Salmons Quest w jaskinii skeletonow, 7 grobow na szkieletach gdzie niedawno bylo duzo zamieszania (nienawby wiedza o co chodzi) i tam rowniez respi sie 7 skeletonow... Czyz to nie dziwny zbieg okolicznosci? te kamienie mozecie tam isc i sprawdzic. |
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ss
Ja wam mówie że do SS da sie dostać. Mam kumpla i on wie jak. A co do Minomaga widzialem kogoś kto mial kluccz:p
|
Powiedz.
Cytuj:
|
Cytuj:
Już bylo 541645564645161 i jeszcze wiecej takich bajkopisarzy jak ty wiec wyjdz i zamknij za sobą drzwi. Ale skoro jesteś taki wtajemniczony to udowodnij nam swoją wyższość jakimś zdjęciem B) |
na rooku pod wysepka ze spike jest wodospad (nic nowego) ale prowadzi on poziom nizej (na -2?), tam gdzie nie mozemy sie dostac...wiec jak ta 'fala' przgasza ognie i zmywa spike do wody, to moze lezy tam gdzies...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |