Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Xandro 19-04-2008 13:11

zal za dupe sciska nie wymyslaj bajek tu o hydrze na rooku bo ci nikt nie uwierzy takie bajki to ty mozesz wiesz gdzie wsadzic.... kazdy moze wymyslec taka bajke

Carbon 19-04-2008 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mahones (Post 2009242)
Ja niewiem czemu tak sie stalo ale napisze bo trzymam to tylko dla siebie. raz ide po roku oczywicha jak zwykle cisne na trole albo na cos w tym z tylu nagle widze z lewej na ekranie okrzyk hydry HISSS! odrazu zwalalem do miasta. a swoja drago to mialem warta po jej walniecie zatrzymalo sie 2 kratki odemnie . wiem ze trudno w to uwiezyc ale naprawde mi tez trudno w to uwiezyc :( ale stracha mialem przez 2 miescie nie przelazilem na tamto strone roka ;)

czlowieku schowaj dupe bo mi cię żął

@edit

i ja she tam poshuem i ficialem tyko buhy w baku i piekly 4 er ezy!11!!!one!111jedejeden
i napisalem paj or tej i poshly to gie ema o skarke napishac!

mana'potion 19-04-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mahones (Post 2009242)
Ja niewiem czemu tak sie stalo ale napisze bo trzymam to tylko dla siebie. raz ide po roku oczywicha jak zwykle cisne na trole albo na cos w tym z tylu nagle widze z lewej na ekranie okrzyk hydry HISSS! odrazu zwalalem do miasta. a swoja drago to mialem warta po jej walniecie zatrzymalo sie 2 kratki odemnie . wiem ze trudno w to uwiezyc ale naprawde mi tez trudno w to uwiezyc :( ale stracha mialem przez 2 miescie nie przelazilem na tamto strone roka ;)

eeeeeeeee jests gupi!!!!!!!!1 ja poslem po taki mniecyk zwoty i tam byl orcshabal ale ja mu pokazalem mojego cluba i on padl!!!!!!!!!! i mam tunder hamerera na rucku !!!1

YoomeN 19-04-2008 18:33

Omg, jeden głupszy od drugiego :D To że jeden idiota napisał zmyśloną bajke z błędami to nie musicie go naśladować >.>

Grom'us 19-04-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mana'potion (Post 2009546)
eeeeeeeee jests gupi!!!!!!!!1 ja poslem po taki mniecyk zwoty i tam byl orcshabal ale ja mu pokazalem mojego cluba i on padl!!!!!!!!!! i mam tunder hamerera na rucku !!!1

Że jesteś noobem to ja juz wiem, nie musisz się popisywac B)

Rocket Slayer 19-04-2008 19:36

Cytuj:

Ja niewiem czemu tak sie stalo ale napisze bo trzymam to tylko dla siebie. raz ide po roku oczywicha jak zwykle cisne na trole albo na cos w tym z tylu nagle widze z lewej na ekranie okrzyk hydry HISSS! odrazu zwalalem do miasta. a swoja drago to mialem warta po jej walniecie zatrzymalo sie 2 kratki odemnie . wiem ze trudno w to uwiezyc ale naprawde mi tez trudno w to uwiezyc ale stracha mialem przez 2 miescie nie przelazilem na tamto strone roka

Mahones: ludzie twojego pokroju za pisanie takich głupot na forum powinni być natychmiastowo banowani za swoją głupotę i hamowanie rozwoju poszczególnych tematów.

Cytuj:

Jeśli chodzi o moją opinię, to CipSoft nawet się nie starał przy wymyślaniu zagadek. Mino Maga i Ghoula upchnął, żeby ludzie wiedzieli co ich na mainie czeka, a spike, że będą tam lepsze bronie. I tyla. Nie da się zdobyć.
Prezydent Czuwa: zgadzam się z tobą. Na Rookgaardzie mamy się tylko podszkolić i z niego wyjść a nie go ownować...

Cytuj:

moją teorią jest że "Tylko magia może otworzyć te dżwi"
może chodzi tu o Magic Light WandMagic Light Wand która wypada z Apprentice ShengApprentice Sheng

tlyko sugestia
Carbon: Dziecko, jak ty mnie wkurzasz (żeby nie klnąć) swoimi durnymi postami. Zakładasz tematy o durnej tematyce, piszesz nie wnosząc nic do tematu. Mama ci deser robi za pisanie takich durnych postów? Proszę cię... bierz się za SŁOWNIK języka polskiego. Jeśli nie to błagam cię idź do szkoły i jak zrozumiesz swoje błędy i będziesz mógł pisać poprawnie - wróć, do Tibii i do tego forum, bo niedoszkolonych dzieci jest ZA DUŻO.

Co do twojej teori to: http://img241.imageshack.us/img241/6664/imagesta9.jpg
Wiesz ile razy to już było przerabiane? Może byś coś poczytał bo tylko spamujesz.

Cytuj:

nie chcę tutaj wzbudzać niepotrzebnych emocji ale jestem prawie pewny, że dwa tygodnie temu jakiś gościu przed bankiem, tzn na półeczkach wywalił ciało minomaga i mial wand, która z niego wypada. Niestaty nie posiadam żadnych screenów. Świat - Kyra
Ja bym uciekał!!!!!! Mam pytanie, od kiedy grasz w Tibię? Minąłeś kilka update'ów? Ja, jak zabieram się do czegoś nowego to wole o tym czymś pewne rzeczy wiedzieć.

Cytuj:

A próbował juz ktoś kopać kiloferm nad pomieszczeniem z mino magiem?
Greenpeace: Tak, kilkanaście jak nie więcej razy. Domyśl się ilu ludzi przed tobą chciało mieć spajk sforta na róku. Nie jesteś sam!!11111

złota myśl:
Cytuj:

z reguły te trupy maja za zadanie oddac klimat gry i jakis dreszczyk dla nowych graczy
Jarek1993: Zgadzam się z Tobą. Gracze za dużo myślą i pierdoły wymyślają.

@Dzieci jarające się filmikiem:
TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄC SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ!

@Topic: Macie inny temat do tego... zamiast zrobić jeden główny to wy poboczne robicie. NIE WIESZ CO NAPISAĆ - NIE PISZ!

@SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na www.tibia.com aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum.

Mam nadzieję, że skończycie wałkować ciągle ten sam temat.

Koniec mojego spamu.
Have fun in SCHOOL!

Carbon 19-04-2008 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2010160)
Mahones: ludzie twojego pokroju za pisanie takich głupot na forum powinni być natychmiastowo banowani za swojągłupotę i hamowanie rozwoju poszczególnych tematów.

Prezydent Czuwa: zgadzam się z tobą. Na Rookgaardzie mamy się tylko podszkolić i z niego wyjść a nie go ownować...

Carbon: Dziecko, jak ty mnie wkurzasz (żeby nie klnąć) swoimi durnymi postami. Zakładasz tematy o durnej tematyce, piszesz nie wnosząc nic do tematu. Mama ci deser robi za pisanie takich durnych postów? Proszę cię... bierz się za SŁOWNIK języka polskiego. Jeśli nie to błagam cię idź do szkoły i jak zrozumiesz swoje błędy i będziesz mógł pisać poprawnie - wróć, do Tibii i do tego forum, bo niedoszkolonych dzieci jest ZA DUŻO.

Co do twojej teori to: http://img241.imageshack.us/img241/6664/imagesta9.jpg
Wiesz ile razy to już było przerabiane? Może byś coś poczytał bo tylko spamujesz.

Ja bym uciekał!!!!!! Mam pytanie, od kiedy grasz w Tibię? Minąłeś kilka update'ów? Ja, jak zabieram się do czegoś nowego to wole o tym czymś pewne rzeczy wiedzieć.

Greenpeace: Tak, kilkanaście jak nie więcej razy. Domyśl się ilu ludzi przed tobą mieć spajk sforta na róku. Nie jesteś sam!!11111

złota myśl:

Jarek1993: Zgadzam się z Tobą. Gracze za dużo myśląi pierdoły wymyślają.

TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄĆ SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ!

@Topic: Macie inny temat do tego... zamiast zrobić jeden główny to wy poboczne robicie. NIE WIESZ CO NAPISAĆ - NIE PISZ!

@SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na www.tibia.com aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum.

Mam nadzieję, że skończycie wałkować ciągle ten sam temat.

Koniec mojego spamu.
Have fun in SCHOOL!

Nie kozakuj -.- bo jak jabym ciebie chytał za każdy post to by cie tu wyśmiewali zawsze -.-

naucz sie czytac "TO TYLKO SUGESTIA"
Kolejny troll archeolog

Athelas 19-04-2008 20:05

Cytuj:

@SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na www.tibia.com UWAGA aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum.

Ale Cipsoft myśli o graczach, jak o maszynach grających 24/7 i dającym dochody za PACC. Tyle.
Cytuj:

Koniec mojego spamu.

I dobrze
>>>Sry, nie mogłem się powstrzymać :D<<<

Rocket Slayer 19-04-2008 20:08

Ze względu na odległość nie zedytuję poprzedniego posta.

@Carbon: Rzadko piszę na tym forum, głównie się przyglądam. Staram się także nie zniżać do poziomu niektórych użytkowników.
Go ahead: spraw aby się wyśmiewali Z KAŻDEGO mojego posta. Jeśli tak będzie, przeproszę cię za czepianie się ciebie.
PRZESTAŃ NABIJAĆ POSTY DURNIU, SKŁADAJCIE NA NIEGO RAPORTY Fundacja "By na forum żyło się lepiej"
Archeolog? dziecko, wiesz o czym ty mówisz? Cytując posta napisanego kilka godzin wcześniej zostałem nazwany przez ciebie archeologiem.

Sugestii już mamy wystarczająco dużo takich samych.

Nie mam zamiaru się dłużej z tobą tutaj kłócić.

BTW: reported, kolego.
Napisane przez Carbona: link tutaj a cytat poniżej http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=62
Cytuj:

z hero leci coraz częsciej crown armor i fire sword
po 1,5 godzinie huntu 12 crown armor 6 fire sword i 4 crown legs ^^

KTHXBYE & KUPSESŁOWKIK & WYJĆSTONT!!11

a co do pana up:
Cytuj:

I dobrze
>>>Sry, nie mogłem się powstrzymać <<<
Spoko, specjalnie to napisałem. I tak myślałem, że więcej osób to napisze i z pewnością to zrobi ;)

A co do cipsoftu to masz rację, takie podejście poniekąd rujnuje klimat tej gry.

Carbon 19-04-2008 20:32

@up
Ignored Permanently :>

P$ychop@ta 19-04-2008 20:37

@up all

Poco wy karmicie tego trolla?

Carbon 19-04-2008 20:54

kto jest trollem? bo chyba rocket :S

Monsword 20-04-2008 09:39

tak, rocket jest trollem, sam nawet nie wiem o czym mówi

@rocket slayer - mowiłeś że ghoul jest po to żebyśmy zobaczyli co będzie na mainie. Nie prawda, kiedyś na katanie room quest był ghoul ale cipy uznały że za mocny i że za dobre itemy daje jak na rook.

Cytuj:

orgilnalnie napisane przez Rocket Slayer
TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄC SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ!
to nie fake, to film z OTS'a.

Rocket Slayer 20-04-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monsword (Post 2011030)
tak, rocket jest trollem, sam nawet nie wiem o czym mówi

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wszystko czysto i przejrzyście. Chcecie błędów ort to zrozumiecie?

BTW jak się gubicie w takich długich postach to wam współczuję w liceum

Cytuj:

@rocket slayer - mowiłeś że ghoul jest po to żebyśmy zobaczyli co będzie na mainie. Nie prawda, kiedyś na katanie room quest był ghoul ale cipy uznały że za mocny i że za dobre itemy daje jak na rook.

Czyli sam się ze mną zgadzasz, teraz ghoul jest jako ozdoba by nadać klimatu tej grze.

Cytuj:

to nie fake, to film z OTS'a.

Na jedno wyjdzie... to nie jest prawda i to było główną myślą.

YoomeN 20-04-2008 12:06

Z tego tematu zrobił się śmietnik... ;<
Karmcie dalej trolla, potem będziecie płakać że macie warny ;(

Prezydent_czuwa 20-04-2008 12:53

@up
No to po co piszesz tego posta?

DaimenPro 27-04-2008 00:16

Dla mnie...

Dla mnie rzeczą która może być powiązania z Questem jest skała, w "Poison Cave" . Ta skała wygląda jak jakaś mapa...(Sorka że screena dać nie mogę, ale myśle że wiecie o którą chodzi:().

P$ychop@ta 27-04-2008 10:14

No to tera wszyscy idziemy na poison cave i ogladamy plamista skałe B)

Marcin24 27-04-2008 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaimenPro (Post 2025585)
Dla mnie rzeczą która może być powiązania z Questem jest skała, w "Poison Cave" . Ta skała wygląda jak jakaś mapa...(Sorka że screena dać nie mogę, ale myśle że wiecie o którą chodzi:().

Nie sądzę, żeby przy takiej grafice programiści dawali wskazówki na takich rzeczach, tym bardziej takich szczegółowych wskazówek jak mapa.

DaimenPro 27-04-2008 17:26

W...

@up
Wiem że przy tej grafice, dziwną rzeczą byłoby że podpowiedź znajdowałaby się na skale. Ale na wielu forach dla Rookstayerów ludzie gadają o tej skale że wygląda jak mapa itp. Dlatego mnie to zaciekawiło:)

DaimenPro 27-04-2008 17:29

Cytuj:

Nie sądzę, żeby przy takiej grafice programiści dawali wskazówki na takich rzeczach, tym bardziej takich szczegółowych wskazówek jak mapa.
@up
Wiem że przy tej grafice, dziwną rzeczą byłoby że podpowiedź znajdowałaby się na skale. Ale na wielu forach dla Rookstayerów ludzie gadają o tej skale że wygląda jak mapa itp. Dlatego mnie to zaciekawiło:)

Elitek70 03-05-2008 07:59

Te wszystkie questy (niby) i zagadki to dziwna rzecz. Przeniesmy sie na chwilke na maina: na glownym ladzie sa questy skomplikowane i bardzo skomplikowane ale jednak graczom nie sprawialo problemu ich rozwiazanie. Takie questy to m.in PoI, BS Quest (tez zachodu z beczkami i kluczami jest) i wiele innych wiec czemu nikt nie daje rady rozwiazac zagadki na Rooku? Moze wogole nie ma zadnych questow, a moze sa pozornie trudne, ze ludzie "szukaja za daleko" jak powiedzial jakis GM. Na koniec chcialem przedstawic cos co mnie zaciekawilo: pewnie wielu z was slyszalo o micie gdy Dedal zbudowal labirynt dla minotaura aby ow pol byk, pol czlowiek sie rozwijal --> jak sie idzie na Mino Hell tez trzeba przejsc przez labirynt, moze to ma jakis zwiazek?

Maxpixel 03-05-2008 15:32

Cytuj:

"szukaja za daleko"
O taaak ... :)

DsRtD 04-05-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitek70 (Post 2035701)
Te wszystkie questy (niby) i zagadki to dziwna rzecz. Przeniesmy sie na chwilke na maina: na glownym ladzie sa questy skomplikowane i bardzo skomplikowane ale jednak graczom nie sprawialo problemu ich rozwiazanie. Takie questy to m.in PoI, BS Quest (tez zachodu z beczkami i kluczami jest) i wiele innych wiec czemu nikt nie daje rady rozwiazac zagadki na Rooku?

Pamiętaj że wiele questów mainowych jest rozwiązywanych na test serverach. Dla przykładu pierwszy 'pits of inferno' quest był robiony właśnie na test serverze i stąd senior tutorzy byli pierwszymi, którzy wiedzieli jak go zrobić. No wybacz ale spróbuj dać komukolwiek to zrobienia np. taki Paradox Tower Quest. Żadnych solucji, wskazówek i pomocy, i oczywiście z uwzględnieniem że dana osoba nie robiła nigdy Paradoxa. Powodzenia.

Elitek70 04-05-2008 22:30

Nom, musze sie z tym zgodzic :P

druidek123 08-05-2008 21:46

Ghoul

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anterax (Post 660077)
To zbierzmy to wszystko do kupy : ;)
1.Tunel z rooka na main
2.Ghoul
3.Mino Mag za zamkniętymi drzwiami
4.Spike Sword na wyspie
Do Ghoula i Mino Maga nieda się dotrzeć. Tunel z rooka na main nieistnieje. Spike Sword niemożliwy do zdobycia. Jak coś przeoczyłem to napiszcie ;)
POZDRO !

a ja słyszałem że do ghoula da się wejść bo 10 minut przed SS(save server) ściana ghoula znika:cup: (tak słyszałem w wiki hunted)
edit: mapa mino hell finall room poziom -7 po co ten kawałek mapy ?

_Ryzy_ 10-05-2008 20:14

Mahones ale z Ciebie gangster ;s strach się bać

Rocket Slayer 12-05-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mahones (Post 2048374)
Ty niebądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie ! A ty co taki kozak, że innych krytykujesz a sam to nie lepszy tylko pisać na innych potrawisz s*****elu zjebany ! A jak ci coś nie odpowiada to pokiego huja ty tu zaglądasz??? Bana dostane mnie wali mnie to i tak,i tak bardzo mi sie coś stanie, że bana dostane na tej sronie i co z tego?! X( X( X( X( X( HUJU POJEBANY ZJEBIE NIEDOMYTY!!!!!

Nie frustruj się małpko!
Zjedz banana.

Forum jest po to by wyrażać swoje opinie a jak się coś nie podoba to nie odwiedzaj go. Dżizas....

Mahones 17-05-2008 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2054197)
Nie frustruj się małpko!
Zjedz banana.

Forum jest po to by wyrażać swoje opinie a jak się coś nie podoba to nie odwiedzaj go. Dżizas....

BOOOOOO FOOOOOOOO???? :p:p:p:p:p:p:p:p:p

Mahones 17-05-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mana'potion (Post 2009546)

spier****** na drzewo prostować banany geju

Slythia 17-05-2008 12:07

Mahones, prosze, zacznij uzywac tej opcji.. I uspokoj sie troche.

Multikonciarz 17-05-2008 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2061088)
Mahones, prosze, zacznij uzywac tej opcji.. I uspokoj sie troche.

Slythia taka grzeczna, a sama wyrolowała cm'ów biorąc spike sworda i blue robe na rookgaard, a pewnie nie wszystko oddała i ma jeszcze ciekawsze itemy :evul:

Cremacer 17-05-2008 18:20

Ludzie nie odstępujcie od tematu ok?

@topic Dla mnie dziwne sa pomieszane: 7 kamieni duzych w drodze do Salmons Quest w jaskinii skeletonow, 7 grobow na szkieletach gdzie niedawno bylo duzo zamieszania (nienawby wiedza o co chodzi) i tam rowniez respi sie 7 skeletonow... Czyz to nie dziwny zbieg okolicznosci? te kamienie mozecie tam isc i sprawdzic.

Slythia 17-05-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Multikonciarz (Post 2061484)
Slythia taka grzeczna, a sama wyrolowała cm'ów biorąc spike sworda i blue robe na rookgaard, a pewnie nie wszystko oddała i ma jeszcze ciekawsze itemy :evul:

Zazdroscisz? Bohy sobie zostawilam.. A tak, dla zabawy.

@down
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wikipedia.pl
W kulturze europejskiej liczba 7 uważana jest powszechnie za przynoszącą szczęście. Uważa się, że 7 jest także liczbą, która oznacza pełnię i doskonałość, stąd dążenie do osiągnięcia tej właśnie liczby. Tym tłumaczyć można podział tygodnia na 7 dni, a także liczbe występowanie siódemki w innych sferach życia, np. w astronomii znano niegdyś (do nowożytności) 7 planet, Grecy wyliczali siedem cudów świata starożytnego, istniało siedem sztuk wyzwolonych, w chrześcijaństwie wyliczano siedem cnót głównych, siedem grzechów głównych i siedem sakramentów, w hinduiźmie – siedem matek, uważano, iż istnieje także siedem wzgórz Rzymu (w rzeczywistości było ich więcej), iż niebo i piekło podzielone są na 7 sfer (stąd zwrot siódme niebo) itd.

Wystarczy takie wytlumaczenie? ; )

Multikonciarz 17-05-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2061779)
Zazdroscisz? Bohy sobie zostawilam.. A tak, dla zabawy.

No jasne że zazdroszczę, jakbym miał takie wtyki to ... i tak nie mam więc po co marzyć/pisać... Ale to dzięki tobie założyłem konto na harmonii i czekałem z ~50 innymi noobami przez 5 godzin koło Obiego i sie nie doczekałem :/

Azestowy 18-06-2008 18:12

Ss

Ja wam mówie że do SS da sie dostać. Mam kumpla i on wie jak. A co do Minomaga widzialem kogoś kto mial kluccz:p

DaimenPro 18-06-2008 18:50

Powiedz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azestowy (Post 2122488)
Ja wam mówie że do SS da sie dostać. Mam kumpla i on wie jak. A co do Minomaga widzialem kogoś kto mial kluccz:p

To spytaj się kumpla jak się tam dostac i napisz na forum :D

Initial 18-06-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azestowy (Post 2122488)

No pewnie a ja mam MPA na rookgaardzie swoim 300 lvl rookstayerem ;)

Już bylo 541645564645161 i jeszcze wiecej takich bajkopisarzy jak ty wiec wyjdz i zamknij za sobą drzwi.

Ale skoro jesteś taki wtajemniczony to udowodnij nam swoją wyższość jakimś zdjęciem B)

Miszi 19-06-2008 09:43

na rooku pod wysepka ze spike jest wodospad (nic nowego) ale prowadzi on poziom nizej (na -2?), tam gdzie nie mozemy sie dostac...wiec jak ta 'fala' przgasza ognie i zmywa spike do wody, to moze lezy tam gdzies...

Kruul 22-06-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Initial (Post 2122573)
No pewnie a ja mam MPA na rookgaardzie swoim 300 lvl rookstayerem ;)

Już bylo 541645564645161 i jeszcze wiecej takich bajkopisarzy jak ty wiec wyjdz i zamknij za sobą drzwi.

Ale skoro jesteś taki wtajemniczony to udowodnij nam swoją wyższość jakimś zdjęciem B)

nie pisz takich rzeczy bo chłopak sobie to do serca weźmie i znowu będzie 12 godzin w paincie fake'ował lol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14.