![]() |
Witam:) Mam 8 lvl:baby: skile 21/21 wale clubem.
Moje eq: studded Legs:PP Scale armor Dwarven shield Battle Hammer Mam okolo 1,5 k wiec a)Walic clubem czy szybko zmienic na axe/sword(jestem doswiatczony ,kiedys walilem axem B)jak odpowiemy na A to co kupic |
A nie lepiej jeszcze pozbierac i zainwestowac w Golden Legsy lub Mpa ?? B)
|
Nie Tak Lepiej
Moze Od Brata Wyciagne ze 170k :D
|
20 lvl paladin 18k niewiem co kupic :/
swiat: refugia |
Harmonia 45 k 36 sorcerer FACC (crown helmet, c robe, p legs, boots, dragon shield, WoI) zainteresowania : bohy
pomóżcie czy lepiej kupić bohy czy zainwestować w tarcze lub manaski |
yea..
ja gram na calmerze imialem 37 k do wydania...napewno mnie wybrechtacie albo cos...kupilem sobie bohy i mam p seta i dark helemt (jestem pallem 14 lvl 7 mlvl :P) ale fjanei ejst z bohami,polecam je kazdemu kto ma okazje je nabyc,zdobyc :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dopiero następn± rzecz± bohy, zapewne expisz na cyckach, dwarfach a tam prędko¶ć nie jest najważniejsza dla sorcer'a. - na paccu to i owszem polecałbym boh'y przy vampach, i mumiach, lecz dla facc'a na non-pvp def jest ważniejszy. Pozdrawiam |
Rozwiazanie
Sprzedalem GSa :P i dostlem od brahola 100k inwestuje w g legi a potem kupie odnowa GSa (Dobrze Zrobilem) ;P mam skille 80/79
|
Sorc
Tera Pytanie co do sorca ;P 38 lvl Sorcer
Do dyspozycji 110k Eq : Blue Robe Vamp Shield Bright Sword C armor P Legs Boh Crown Helmet Prosze o szybkie podpowiedzi Moze Zaiwestowac w RH albo Demon Shielda Lub Jakies Lepsze Legsy ?? (A moze wszystko na raz) Moze w Blue Robe Ktora kosztuje tam 30-40k Swiat Guardia (Blagam o szybkie odpowiedzi) |
hiho!!!!!!!! mam 20% do 24 lvl:P moje eq to:
-noble armor -p legi -leathet boots:] -warhammer(chyba najlepiej mi sie z tego wali :P) -dark helmet. kasy nie mam(musiałem sobie kupic pare bp ih i uh:P) ale na luzie w 1h zarabiam 1-3 k:P co powinnienem wymienic?? na pewno nie bede kupowal drago hammera( bo szkoda kasy, z warhammer moge spokojnie chodzic na beho i zerki). prosze o szybka odpowiedz:P:P:PxDxDxD |
Pytanie Od Kolegi
LvL 70
39% do 71 Dostepna Kasa Ok. 270k Eq Crusader Helmet C armor C legs Boh Kusza i Bolty :D Co Kupic Skille:81/43 Swiat :Guardia Profesja :Pall BLAGAM O NATYCHMIASTOWE ODOWIEDZI |
Ehh
Kup B-RObe a cala reszte zainwestuje w manasy o ile masz pacc i lec na tomby z wand + exori vis . Zbierzesz loota z tomba i powinno wyjsc an okolo -50% ale expa nabiejsz bardzo duzo i magiczny bardzo mocno podskoczy.
|
SIemq. Mam takie eq: crown helmet,blue robe, medusa shield,k legi,bohs,volcanic rod i scarf. Mam 33 lvl 98% to go do 34 i prawie 40 m lvl. Mam dylemat bo: Mam dostępne 18 k i niewiem co z tego kupić c legi v shilda czy co?
Proszę o pomoc :D |
Cytuj:
Nie wiem czy chodzi o mnie ale ja jestem Pallem nie poczebuje blue robe (Kupilem DSM i RH) Zostalo 100k (POdpowiedzcie) |
odp
Cytuj:
I sprzedac K legi i zainwestowac w plate (Sorc/Drut) nie potrzebne sa dobre legi :P wkoncu plate maja tylko 1 arma mniej niz Knight/Crown |
Cytuj:
|
Więc tak mam:
Crusader Helmet Blue Robe Crown Legs Boots of Haste backpack Vampire Shield Platinum Amulet All rody Crystal ring w dp 80k ¶wiat harmonia |
Ja na twoim miejscu bym kupił demon shilda. Bo to ¶wait non-pvp wiec niemasz co sie obawiać ze pk cie zjedzie. A za reszte kasy kup sobie mass runy i idz expic :P i mfy kup :P
|
blue robe, c helm, p legi, dragonka, volcanic rod 21lvl
zbierac na k legi? czy moze lepiej meduske? |
Napisz jaki to ¶wiat :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz kupic Demon Shielda a potem inwestowac w RH |
Cytuj:
|
Tera pytanie co do dobrego sorca xD
LvL-28 Mlvl-35 Eq: Crown Secik Bohy W Dp okolo Backpack Plate legow i p armow Dostepna kasa (73k) Ale razem z selnietymi zeczami bedzie okolo 90k(Wiem ze to dosc malo) Swiat: Guardia Ale na looz w 1h zarabiam 2-7k (z Dragow) :P a na czym innym |
Czemu
Cemu nikt nie odpowiada??
|
Help Plz
Knight lvl 59
mlvl 6 Eq Crusader Helmet Crown armor Knight Legs Boh Bright sword Giant sword Vampire shield Do dyspozycji 61k W depo knight armor , crown legs (Co zalozyc , co kupic) Prosze o szybkie odpowiedzi |
[/u]
Cytuj:
Tibia jest Bogiem , expienie nalogiem, pk zabawa , skille podstawa |
Cytuj:
|
Teraz ja :
Sorcererer 23 lev/ 23 mglev EQ: Crown Helmet Noble Armor C. Bootsy (shit:P) P. Legsy Scarf Beholder Shield Vand of Plague Do dyspozycji (aż wstyd się przyznać) 14 k. ¦wiat nowy, ceny olbrzymie. Co kupić ? |
Sorrka za Double posta ale jak dałem 1 raz to się nie wy¶wietliło
|
Cytuj:
Jak±s tarcze lekka i crown helmeta.Narazie takie eq ci styknie |
13 sorc 4 mlv
Leather Boots Plate Legs Dwarven shield Wand of Dragonbreath Noble Armor Scarf Steel Helmet World: Astera Jaki¶ item (najlepiej tarcze lub helmet), by cena była max 1K |
Cytuj:
|
Cos Tam Zrobilem
Kupilem RH i DSM (kupilem kasy na allegro troche)
Zostale okolo 40k ( Dla przypomnienia moje eq (Z nowosciami:D ) Royal Helmet DSM Crown legs Boh/SB Bright Sword Demon shield (zbierac na MMSA czy Golden Legi ?? Lub wylacznie mpa kazde podpowiedzi wezme pod uwage [CHAR][/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hmm
Cytuj:
i kupil sobie BOHY :] |
Lol
Cytuj:
Po co ci lepsze eq masz bardzo dobre mozesz se narazie kupic Crusader Helmeta o ile sie orientuje nie jest drogi na starych swiatach I wyskilowac szybko skille 70/70 i zainwestowac w gsa :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |