![]() |
Prosze o filmy :P
Chciał bym dostać filmy nagrane na terenach FACC (Tibia 7.4 plz) np:
1) Palladyn solo DL 2) Palladyn GS solo :) 3) Crusander Helmet Quest 4) Devil Helmet Quest to raczej wszystko ale jesl macie jakies questy (tylko nie takie jak Desert) do Tibi 7.4 mozecie tu dać =] thx Mam jeszcze tylko pytanie o resp necro na Ghost Landzie. Na mapie Respawnu jest napisane że Necro sie tam respuje czy to prawda ?? Czy bez PACCa mozna spotkac Necro ? :D |
Prosze o przeglad filmowy Giuld House'ow gdyz planujemy przeniesc sie ekipa na nowy server i stworzyc gildie oraz zakupic GH. Jedyny problem tkwi w tym, ze nie wiemy, ktory GH wybrac, a taki przeglad GH'ow moglby bardzo nam pomoc.
Z gory dzieki :) |
Ja bym poprosil o dlugie PK przez high lvl najlepiej knight albo sorc z góry THX :balwanek:
|
:)
Prosze o UDANEGO annihilatora...
I Pana Cachero w akcjii... Z gory thx ^.^ |
aninhalator
ja bym prosił o filmik z aninhalatorem
Plz :) |
Warlocki
Warlocki w Demona, pokazanie CALEJ Demony. PLX :P
|
zamowienie numer 3 :P
prosze o film w ktorym paladym z skilami ok.50 czaska draga z boltow :) za film bede wdzieczny :D bo mam zamiar wie wybrac na draga :]
----------------------------- Trimera :flaga_pl: 20 Paladyn :elf: :p skills. 54/45 :( mlvl 11 :] fish. 43 :P |
ehmm widze ze tu cieniutko tera z filmami jak ja nie dodaje (Adixon Kintana) ;P
|
Prosze o..
8o JA porsze o deep Poh hunt jestem ciekawy co nirzej na pohu albo demonki xD
|
Filmiki z questami na nastempujace przedmioty : Bright sword, Devil Helmet
Ładnie proszę o filmiki z questami na nastempujace przedmioty : Bright sword, Devil Helmet, gdzyż mam dołek finansowy i takie przedmiociki by mnie z niego wywlokly :evul:
Thourivel przewertowalem caly ten post odnosnie przeróżnych filmów i widziałem jak niektórzy narzekali piszac "Zamknac ten temat jest do D.. i tak nic nikt nie daje" a pochwaly nie znalazlem raczej ani jednej ( może że przeoczylem ) a należy ci się oj należy . Więc tadam oto i ona -- ¦wietna robota uratowales ten temat i dales mase ciekawych filmów grtz -- |
Niech ktos zamiesci jakies filmy z swiata "xantera" B)
jakies fajne filmy :] |
Ja prosze o filmik z Dragonow i z Orc landu tak zeby pokazalo cale miasto dragow kolo venore i caly orc land i jeszcze dwarfy i hell gate plzz :)
jezeli sa juz takie prosby to sorka ale tego tak duzo ze to sie nie da przeczytac all :] |
Siema Demon :]
Chcesz, to moge specjanie dla Ciebie zamiescic pewien hunt druidem na GSki :P (Z genialnym blokerem oczywiscie ;D). |
filmik z dijn questa !
|
heh
Cze falcon 8o no wiesz mozesz zamiescic ten filmik :p tylko napisz specjalnie dla demonka :baby: zebym wiedzial :D
|
Ja bym prosil filmik z PoHa paladynem cos okolo 20lev
|
Hunty i Questy
Mam prosbe. Mozecie zamiescic filmiki z questów takich jak np. Anihilator, Banshee, i inne na wysokich lvl!!!! Moze troche huntów jakims sorcem z dobrym mlvl:D np. poh!!!!!!! I hunty na konkretne potworki tzn.: Gs Dragi i dl, behemoth, i faraony(te ostanie potrzebuje na wczoraj :P)
|
Ludzie(wiem Ze To Troszke Off Topic) Nikt Wam Nie Zamiasci Linku Do Filmu Z Questami.
Na Tym Forum Jest Zakazany Quest Spoling!! Opanujcie Sie! Nie Ma Opcji Pokazywania Questow Bo Modki I Tak Usunˇ Posta! |
mam pro¶be o jaki¶ filmik z behemotem b±dĽ necrosem w akcji mój mail to [email protected]
|
:)
Prosze o mr. CACHERO na jakims huncie czy cus...
SCIAGAJ <-- Filmik z pk w moim wyklonaniu, 25 master + 2 FD 8o |
ja jeszcze raz poprosze o filmik z Hellgate. Z gory thx
plz tym razem dajcie linka |
Ja bym prosił jaki¶ huncik paladynem od 12lvl do 15lvl :)
|
Ja bym prosił o ilmik z drog± do Hero !!!! Wielkie dzieki z góry
|
Ja bym prosil o filmy z Pk albo z mas Pk
Albo jakie¶ wojny Najlepeij cikeawa akcja :P Pozdro i speeed.....Utani Gran Hur |
Prosze O Filmik Z Hell Gate Prosze Od Niego Od Dluzszego Czasu Ma Ktos Tak Filmik ?! Niech Ktos Go Umiesci Plz Chce Sie Dowiedziec Gdzie Deadne Gdzie Moge Expic Z Gory Dzienki X(
|
|
Nigdy niewidzialem "Warlock' a" w akcji, wiec prosze o jakis huncik :)
Aha... Prosze aby link nie byl z "Rapidashe", bo moja przegladarka nie obsluguje Javy :( :/ I nie mam czasu na robienie takich pierd** :P Z gory dziekuje :D |
Cytuj:
Dziękuje :) |
ja bym poprosil o filmik z Yeti ;)
|
http://members.lycos.co.uk/machu12/movies/
tam macie poh hellgate etc.. |
Film z questu z djinnami (ten żeby urzywać sklepu)
Prosze o film questu z djinnami z jego opisem (od którego levelu jest)!!
Bo chce urzywac sklepu. Z góry dzięki!! |
bubble
bardzo bym prosił o film z bubble w roli głuwnej
|
pro¶ba
ja poprosiłbym o film z pk na aldorze ale takim poz±dnym pk z jakimi¶ sumonami ;) i jeszcze bubble we wlasnej osobie ;) :baby:
aha i chcialbym jeszcze filmik z dezert questem i jak expi 12 druid i na czym ;) o toche duzo prosze ale jeszcze chcialbym jak id± na fire devile w thais:P :baby: |
Proszę o filmik, w którym zostanie pokazana Darama.
Nie mam Pacca ;( |
Knight
B) Proszę o filmik gdzie expić knightem na levelu 15+ (pobliza Carlin lub Ab'dendriel mog± być jakies wyspy dla FACC)
DZIĘKI B) |
Dajcie hellgate na nowa tibie
Czesc dajcie w koncu wyprawe z hell gate na nowa tibie... ale zeby byly pokazane wszystkie zakamarki
|
ja bym chcial jak ktos idzie do bazyliszka z venore
|
Poszukuję filmu o tym ,jak sorc lub drut ( PACC ) soluje 1 draga z summonami ( DS'Y).
|
Cytuj:
|
Bardzo bym prosił o filmik z expieniem czarodzieja lub druida na tak około 35lvl, mog± być sumony lub runy, bo mi co¶ expienie nie idzie.
Z gory thx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |