Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Michałeq 23-02-2006 19:30

Rekin prosze, umieszczaj na tibicams, bo rapidshajs jest zje**ny :( . A jak bedzie mi sie chciało to wrzuce filmik z cruz helmet quest xD. Mati non stop miał wąty, pchał sie na guardy jako pierwszy, a potem nas ochrzaniał, że musi blokować XD

BTW: Sam nie wiem.... może tż do bb dojść? Ale kocham rozmowy na guild chacie 8o

poreda 23-02-2006 19:34

@Markizek
A wiec, moze i czesto zmieniam chary ale w podpisie jest juz od dluzszego czasu qwez... ;]
@Michael
Ok, moze i byly 3lv, ale liderowi (co najwazniejsze) to nie przeszkadzala, przeciwnie nawet byl za tym zebym zostal..
Nie sadze ze ta gildia stanie sie kiedys wielka, bierzcie przykald z FT, moze i nie ma w niej za duzo osob ale szukaja i pytaja czy chce ktos do nich dolaczyc.

Michael Rzotkiewka 23-02-2006 19:43

No pewnie ze szukaja ludzi do gildi skoro tam jest.. z 10 osob? A wiec to jest raczej konieczne zeby szukac ludzi do gildi ;) A jak sie pytalem vc-lidera tam (Shortys Shine) jak sie czuje w tej ich gildi to powiedzial ze gayowsko i sie pytal czy jak cos to bedzie mogl wrocic do moonchildren. B)

Markizek666 23-02-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michałeq
Rekin prosze, umieszczaj na tibicams, bo rapidshajs jest zje**ny :( . A jak bedzie mi sie chciało to wrzuce filmik z cruz helmet quest xD. Mati non stop miał wąty, pchał sie na guardy jako pierwszy, a potem nas ochrzaniał, że musi blokować XD

BTW: Sam nie wiem.... może tż do bb dojść? Ale kocham rozmowy na guild chacie 8o

Po pierwsz powtarzasz sie troszke, i jest to juz niesmaczne, po drgie na kluka nie wjedziesz ze w*******al sie po loota na GSa
Po drugie ty z 40% to niewidziales.
Pozdro

Rekin Master 23-02-2006 20:06

powstala jakas nowa polska gildia??0o nic nie wiedzialem-niech ktos mnie oswieci plx

Michałeq 23-02-2006 20:17

Jest, Forgotten Templars :)

@Markizek
Buehehe, przez całą droge żeś sie na pierwszego na guardy pchał xD Były 3gsy - 3 p army. Pierwszego ja wziąłem (ja bloker, należało mi się, a co :p), a pozostałe 2 mati xD i kto tu jest złodziejem? :]
A na Kluka nie wjade, bo nie miał pretensji, celowo sie pakował i wiedział, że bedzie obrywać, a ty wręcz przeciwnie8o
Powtarzam się? Ja po prostu rozważam decyzję, jak inni:D
A jak się nie masz do czego przyczepiać, to czep się tramwaju :baby: :baby:

Everlasting Mercy 23-02-2006 20:36

Wczoraj padł duffzenho:

Feb 22 2006, 20:10:23 CET Killed at Level 144 by a dragon

oby znowu nie zaczoł zabijać z nudów ;/

Filpex 23-02-2006 20:40

i dobrze mu tak a jak zacznie zabijac to dostanei bana i juz ****a zaczynaja mnei zenho wkorwiac X(

Holu 23-02-2006 20:47

Hydra Egg plx ;S

Lookac moj chu*** film z hydra egg questa i commentowac zachowanie jednego lepka jak zobaczyl hydre ( sami sie domyslicie o kogo chodzi ) ;X
comments plx
http://rapidshare.de/files/13897059/Hydra_egg.rec.html

Narkoman 23-02-2006 20:59

@
do do duffa to nie bede komentowac ja mozna na dragu umrzec. znaczy mozna ale..... ech nie wazne.

@ poreda

dzieki ze chociaz ty NIE OMINALES mego posta. zagadam do ciebie na priv i ci powiem wszystko.

co do innych dzieki za pomoc.jak wy bedziecie potrzebowac to tez to oleje. a zreszta gowno mnie to obchodzi.

sry ale mam doła. nie powiem czemu (rl)

Everlasting Mercy 23-02-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
@
do do duffa to nie bede komentowac ja mozna na dragu umrzec. znaczy mozna ale..... ech nie wazne.

Według mnie miał kicka lub lag go złapał podczas expienia :P

Markizek666 23-02-2006 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michałeq
Jest, Forgotten Templars :)

@Markizek
Buehehe, przez całą droge żeś sie na pierwszego na guardy pchał xD Były 3gsy - 3 p army. Pierwszego ja wziąłem (ja bloker, należało mi się, a co :p), a pozostałe 2 mati xD i kto tu jest złodziejem? :]
A na Kluka nie wjade, bo nie miał pretensji, celowo sie pakował i wiedział, że bedzie obrywać, a ty wręcz przeciwnie8o
Powtarzam się? Ja po prostu rozważam decyzję, jak inni:D
A jak się nie masz do czego przyczepiać, to czep się tramwaju :baby: :baby:

Wiesz co rycerski zastanawiam sie ile czasu potrzebowales na wymyslenie tego posta, bo mi sie wyjdaje ze z 20 min go pisales ale coz....
Ja powiedzialem ze zlodziej? Ej przepraszam powiedzialem wescie sobie tego 1 p-arma i lezal sobie i je zabral jakis 15 lev bo nikt nie chcial, ale oczywisie ja jestem zlodziejem, on wiedzial ze bendzie obrywal? A czemu ja bym mial nie byc tego swiadom stojac obok GSa ze moze sie na mnie przezucic? Dziecko ja w ta gre gram troszke dluzej;) , wiec sie zamknij, od poczatku tego questa robisz wielka laske, wyrywajac mojego sorca z expienia a jakbylismy juz obok GSow to powiedziales ze laski bez:baby: :baby: .
Widziesz wady tylko w innych, lez w samym sobie tego niedostrzegasz.....

Rekin Master 24-02-2006 10:39

@michaeq,mati666
nie klućcie sie o glupoty:p bylo,minelo i koniec sprawy.

zauwazyliscie ze duff nie ma juz padaki po dedzie??moze dlatego ze nie ma red skulla(chyba) i mu wszystko nie polecialo:confused:

Markizek666 24-02-2006 13:16

Ostatnio zauwazylem ze all BRudasy atakuja kazdego, jestem w kopalni nawala mnie 50 sorc, jestem w Dark Katedrze nawala mnie 40 knight, jestem na poh a tu 80 lev pruje ruja sie o armora.
Czy wy tez tak macie, bo ostatnio sie dziwne rzezy dzieja na silvere :>

Filpex 24-02-2006 15:04

noo wiem wiem ostatnio sobie skilowalem w kopalni a tu 2 nooby przyszly warrior pucho i alph costam :P i zaczekli mnie ***ac ****a gdyby nie ich rozdzki zostal bym tam i bym ich za***al :/ jak ja nienawidze rozdzek musialem przezto uciekac

poreda 24-02-2006 15:49

CHCIALEM POWIEDZIEC ABYSCIE NIE OLEWALI NAVUSA (NARKOMANA)! Napisal ze potrzebuje pomocy bo jakis lolek sie wywyzsza i chce go huntowac, dlaczego nikt nie chce pomoc??X(

Ale mam zajefajny p0dpis ;p

Michałeq 24-02-2006 16:39

@Poreda
Wiem, że go huntuje, ale to polak z gildii, więc myśle, że se jaja robi. Navus ma za duży lvl, a jak koleś go zabije, to wyleci z gildii i (może) zobaczy szlachetne progi krainy zwanej rookgard:p

@Markizek
To, że masz xx z polaka na półrocze, nie usprawiedliwia Cię od tego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem (albo rozumiesz to czego nikt nie widzi), bo złodziejem nie nazwałem nikogo (to się nazywa dyplomacja, zapisz sobie:) .
Jeśli już cytujesza, to cytuj to, co Ciebie interesuje, do czego chcesz nawiązać
Aha, 20 min nie myślałem (a jeśli nawet, to co to ma wspólnego z tym?), bo pisząc na forum, mam zawsze włączoną Tibię, w którą gram.
Nie ma się czym chwalić, bo grasz jeden dzień dlużej:faceoff:
A sorca nie wyrywałem, bo sam sie pchałeś, nie pamiętasz? Ah, ta zawodna ludzka pamięć:D ......
Ktoś mądry powiedział (nie powiem, że to cytat z Biblii, bo się będziecie śmiać) "Dostrzegasz drzazgę w oku bliźniego, a nie widzisz belki w oku swoim"; weź to sobie do serca;)

Rekin Master 24-02-2006 16:52

@narkoman and poreda
nie zignorowalem sprawy narkomana, chcialem napisac do tego goscia,lecz byl offline :p napisze do niego jak bedzie online

Narkoman 24-02-2006 18:09

dziki za wszytko poreda ( friend for ever :) ) ziom thx

ps
wyswit pogadal z nia i nie mam hunta. dizeki za wszystko. chociaz malo o tym wiedzialem. na przyszlosc pszcie zescie przeczytali bo tak nie iwm co mialem myslec :/

Dolor 24-02-2006 18:33

OOOO ale mnie dawno w tym temacie nie było

A wiec jeśli powtuży się historia z tym że ktoś z Moonchildrens komuś grozi i wypowiada hunta to piszcie do lidera żeby to załatwić w jakiś dyplomatyczny sposób.
Np. Ja nie zabijam pez powodu (Rekin jeśli chodi o to dzisiaj w kanałach w Thais to milcz :D )

A tak pozatym to Neo nie czepiaj się guildi Moonchildrens bo my mamy zamiar zrobić guildie żeby poprostu była w miare dobra.

A ty widać (srry że to mówie) wolisz jakieś guildie które zakłada zwykle koleś który gra pierwszy razw Tibie i przyjmuje wszystkich kogo popadnie.

Otuż ja myśle że Moonchildrens wcale nie jest taką złą Polską guildią na Silverze ponieważ czymamy się regół

Narq all i pozdrowionka

Rekin Master 24-02-2006 18:47

ehheheheheheh nie moge sie doczekac...dzis chyba dojde do extreme dream
ktos mnie w****i-napisze do duffa ze musze kogos zabic bo mnie w****il
nawalam go-zabilm,ktos chce mnie dednac-szybkie msg do duffa i maja problem xD
wkoncu bede pekowal ^^
yeah

poreda 24-02-2006 18:48

http://i20.photobucket.com/albums/b2...s/Qwez0005.jpg

Niech kazdy ekleji staty chara...:dance:

Markizek666 24-02-2006 19:09

No wiesz rycerski, ja mialem internet a ty nie no coz i kto tu ma slaba pamiec?;)

Filpex 24-02-2006 19:56

rekin nastepnym razem ja chce fotke w twoim domeczku postawie se na pulpit :):) spoko masz chate naprawde gicior widze ze lezy tam qauramine rod czy jakos tak to jak zrobie mojego druta 26 lvl to mi sprzedasz :):)

Hydrant 24-02-2006 20:43

kuźwa...ale jazda...nie grałem tydzień..patrze..a tutaj michał 80/80..ligus bije 82 axe...ale teraz najlepsze...MAM BANA!:D...za złe imię:D:D:D....Teraz zmieniłem i bede się nazywał Master loczkin (jak przyjmą:P)..ale tylko ciekawy jestem kto mnie wsypał..da sie to jakoś sprawwdzić?

Rekin Master 24-02-2006 21:47

@hydrant
co jest zlego w twoim nicku?? 0o

Everlasting Mercy 25-02-2006 00:31

Znowu ciekawostka jeden z high lvl dostał hacka i przez to 12 lvl w plecy :P. Tym szcześliwcem był Mar de'platazenho a oto lista dedów przez hacka :P

Feb 23 2006, 02:28:06 CET Killed at Level 52 by a scarab
Feb 23 2006, 02:12:38 CET Killed at Level 53 by a larva
Feb 23 2006, 02:10:04 CET Killed at Level 55 by a larva
Feb 23 2006, 02:06:53 CET Killed at Level 56 by a larva
Feb 23 2006, 02:03:45 CET Killed at Level 57 by a larva
Feb 23 2006, 02:01:35 CET Killed at Level 59 by a larva
Feb 23 2006, 00:51:56 CET Killed at Level 60 by a larva
Feb 23 2006, 00:49:38 CET Killed at Level 61 by a larva
Feb 23 2006, 00:46:04 CET Killed at Level 63 by a skeleton

Filpex 25-02-2006 07:31

@hydraulik

wlasnie co zlego w twoim nicku?? a pozatym jestes z gdanska :):) jaka dzelnica ?? :)

Holu 25-02-2006 08:18

o0 najs haus rekin

1 raz widze twoja chate !! :P rekin zapraszam do mojej na sska i na forum cykniemy :P

Hydrant 25-02-2006 09:47

Jestem z gdańska...to jest z Pruszcza gdańskiego:P ale chodze do gdańska do szkoły(gdańskie autonomiczne gimnazjum:P)...

Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed.

Character: Hydraulik zbyszek

Reason: name with nonsensical letter combination

Comment: Not pronunciable

Old name: Hydraulik zbyszek

New name: Master loczkin

Date: Feb 19 2006, 00:49:35 CET

Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible.

ale najważniejsze ze nie straciłem zbycha...to jest...nawet lepiej ze mam inny nick..mialem hunta od blood-bringers:D..a teraz nie beda wiedzieli kim jestem..hua hua hua:D

Narkoman 25-02-2006 10:06

omg ten kto hacknal mar de'platezenho niech bedzie ploboslawiony na wysztkie czasy

alleluja :)

a tak pozatym nie czaje komu moze nie pasowac nick hudraulik zbyszek?? :/

omg ale sie dzieje

la lal al la la la mar dostl hacka la la la la la la
juz nawet smierc nie popsuje mi humoru :)
no moze nie :P

poreda 25-02-2006 10:22

Fajnie ze hakneli tego nooba... Do bb biora od 60 lv i 80/80 tak mi aikau powiedzial, chyba ze namowisZ jednego z vickow.

Rekin Master 25-02-2006 17:46

powstala nowa gildia-jestem jej czlonkiem a raczej vice liderem-moze duffzenho dojdzie ^^
ps.<~Sell~>Giant sword~2x Knight Armor~Fire Sword~Crusader Helmet<msg me><~Thais~>

Markizek666 25-02-2006 18:00

Od 45 lev a w niej sa 30 lev, wiecie co zalosna ta gildia.
Cya

poreda 25-02-2006 18:36

@up
Ty jestes zalosny! Mowisz tak bo jestes za slaby do tej gildi, a jezeli chodzi ci o to ze sa tam 3 osoby na 30-40 lv, to OXYGENZ tak pozwolil (Dla twojej wiadomosci 115 MS). Jest tez wiele sobo ktorzy knifem zabili by cie bez problemu jak Sokkoz Dow, czy chodzby Duhzenho...

Narkoman 25-02-2006 19:25

@ poreda

ale zes mu do***... dogaal :)

lol

mar de'pltezenho mial haka: ) lal lal la la la la

:)

Holu 25-02-2006 20:32

Markizek sUx ;x

piszesz ze zalosna gildia bo cie nie wzielismy do niej (a konkretnie ja nie wzialem) zazdroscisz gildii to napisales ze jest zalosna... nie ponizaj sie plx

Markizek666 25-02-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
@up
Ty jestes zalosny! Mowisz tak bo jestes za slaby do tej gildi, a jezeli chodzi ci o to ze sa tam 3 osoby na 30-40 lv, to OXYGENZ tak pozwolil (Dla twojej wiadomosci 115 MS). Jest tez wiele sobo ktorzy knifem zabili by cie bez problemu jak Sokkoz Dow, czy chodzby Duhzenho...

Aha, grozisz mi? No powiedz, no coz ja bym cie zabil lmm bez wiekszego problemu> Nieczego nikomu niezazdroszcze.
No wiesz watpie, nie musze byc w tej gildi laski bez wole isc do BB niz jakies gildi co sie rozpadnie po 1 tyg.Ja nie musze zmieniac charow co 1 miesiac bo mi hackuja czy zabijaja.Naprawde nie wiem czego mam zazdroscic.Czym sie pozniaam? Tym ze pisze prawde?
Pozdro

Holu 25-02-2006 20:54

lOl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
Aha, grozisz mi? No powiedz, no coz ja bym cie zabil lmm bez wiekszego problemu> Nieczego nikomu niezazdroszcze.
No wiesz watpie, nie musze byc w tej gildi laski bez wole isc do BB niz jakies gildi co sie rozpadnie po 1 tyg.Ja nie musze zmieniac charow co 1 miesiac bo mi hackuja czy zabijaja.Naprawde nie wiem czego mam zazdroscic.Czym sie pozniaam? Tym ze pisze prawde?
Pozdro

ty nie zmieniasz charow ?:> o ile sobie przypominam to to jest twoj 2 char ( 1 to palek ktorym padles 4 x w 1 dzien ;x ) a po 2 to sam zobaczysz czy gildia sie rozpadnie watpie ze tak bedzie...iiii jeszcze jedno : nie bedziesz w BB xD

Markizek666 25-02-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu
ty nie zmieniasz charow ?:> o ile sobie przypominam to to jest twoj 2 char ( 1 to palek ktorym padles 4 x w 1 dzien ;x ) a po 2 to sam zobaczysz czy gildia sie rozpadnie watpie ze tak bedzie...iiii jeszcze jedno : nie bedziesz w BB xD

Po 1: nie mialem z 10 charow.;)
Po 2: wszystkie sam robilem od 1 lev:]
Po 3: nie padlem 4 razy w 1 dzien:D
Po 4: Zobaczymy:baby:
Po 5: Czemu nie bende w BB?X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16.