![]() |
Czasami PK (sellam spokojnie loota a tu nagle wbija sie PK do sklepu z 2 fe i mnie zabija :/) i nOObki
|
tibia jest spoko
Nie wiem o co wam chodzi. Przecież to programiści stworzyli tibie tak aby można sie było Player Kill-ować, więc jednym z celów tej gry jest rywalizacja.
A tak w ogóle to po zabiciu zawsze da się odrobić punkty exp.:p |
A mnie mocno w*****aja ludzie, ktorzy nie potrafia zagladac do slownika ortograficznego zanim napisza na forum (mowie do was wszystkich na gorze). Dodatkowo sa idiotami, ktorzy wyzywaja innych od noobow, a pewnie sami nimi sa.
|
Najbardziej mnie wnerwiaja Nooby na rooku ich tam jest W*i**u.
|
Mnie wkurza brak expowisk dla EK, scaraby zajente, tomby zajente, guardy zajente(pozatym za slaby jestem), mintwail... zajenty, ghoustland... czasem wolne ale ogolnie zajente, PoH rano i poznym wieczorem wolne, a ja musze expic na Elfikach od ktorych bierze mnie na wymioty, bo expie tam juz od kilku miechow.
|
Tak jak kolega wyzej... malo expowisk dla Knightow i EK
|
Mnie wkurzaja PKerzy i ARUDA!!. Po calym Thais lazi. Moja siora widzala, jak ktos ją wepchnąl do depo i ciagle z nia gadal. :p :p
|
Mnie najbardziej wkurzają takie n00by, idziesz sobie patrzysz potworek bijesz sobie go jakis noobek ci sie wbija do wallki, zabijesz go zabierzesz mu loota a on do ciebie noob. Szlak mnie czasami trafia, a te report rules, no właśnie report rules, totalny bez sens, wogole GM nic z tym nie robi ;/. Chyba że to dla pacców.
|
Pełno rzeczy
nie bede wszystkich wymieniał, bo nie starczy meisjca ;]
Ale szczególnie są to: -nooby -thiefy -głupie nicki -killerzy monsterów -looterzy |
- nOObki
- kicki - lagi ;) |
Nooby
Cytuj:
:( |
n00by...kicki...można by to wymieniać..jeszcze głupie pytania typu "gdzie moge kupić xxx" lub "jak sie pisze po ang. pochodnia???"
|
;( mnie dobija napis ;(
You Are Dead |
stosunek do polakow w Thais
Szlak mnie trafil, jak bylam na Rookgadzie to brazylijczycy byli normalni , niektorzy wredni, glupi inni mili przyjacielscy - jak to ludzie...zrobilam 8 lvl i udalam sie do Thais...to byla masakra - pierwszy dzien (wczoraj) pytam czy sa polacy, czy ktos mowi po angielsku - polakow nie bylo, po angielsku kilka osob mowilo - jak sie dowiedzieli ze jestem polka to sie zaczelo ! - wyzwiska typu Bitch etc, szczegolow nie przytacam bo mi klawiatura deba stanie , epitety odnoszace sie to mojej matki itp, teksty ze polacy smierdza i wszystko co najgorsze - wkoncu mnie zabili (2 razy ) za to ze jestem polka ! Spotkalam tam jedna osobe pozytywnie nastawiona- ale z Meksyku :)) Tak wiec...uwaga na Thais to paskudne rasistowskie miejce. Pozdrawiam Malliorrix
|
Mnie czesami ostro wkurzają lagi.Niemam ich dajmy przez 10 minut,a tu nagle tnie i chodzic niemozna i z tego powodu zawsze wylanczam tibie az do konca lagów,ale coz zrobic jak serwery robią się przeciążone.
|
Najbardziej to wkurzaja mnie nooby i theify ... ;( a co do glupich nicków moga byc aby nie RASISTOWSKIE pzdr '' Celesta Rlz:]
|
Wkurza mnie sporo rzeczy xD
Oto niektóre z nich:
- niemające ani odrobiny pojecia o grze n00by, X( - dzieci do 13roku życia, które przyczepiają się, błagając o "free items", X( - rażące błędy ortograficzne, których pełno w wypowiedziach (-)13letnich n00bów, X( - kicki, X( - lagi, X( - śmieci w kopalniach Kazoordon'u, X( - PK na 12-13-14-15-16-17-18lvlach, bo to jush przesada (zabijali pewnie 8lvle =/), X( - h-lvle, którzy umieją tylko jedno: LEAVE or DIE =/ (ja wam jeszcze pokaże), X( - idiotyczne name'y, X( - thiefy i popaprańcy, którzy do vial'ów wlewają zwykłe wino i się drą w dp: "sell bp mana fluids - 500gp". LoL, prawie mnie pedał taki jeden zrobił. X( I zapewne znalazłoby się jeszcze kilka innych żeczy =/ |
mnie wkurzaja nOOby, thiefy i glupie nicki, np:
Kupa Po Jagodach lub Lubie Klopsiki (ale po***ane nicki -.-') PS: Kiedys jeszcze wkurzali mnie lurerzy :) |
Sux Noob and Thief !!!!
Dla mnie najgorsze sa nooby i thiefy obojetnie gdzie jestes one zawsze ci dokuczaja co pujde se na slima to mi zabija albo ciagne loota i zara juz go nie ma bo thiefy zaj****y takie dos wkurza mnie gm-owie powini dawac bany za to X(
|
No ja oczyf|5c|e /\/|e |_ U B|e po|<e/\/\0/\/uff którzy piszą w ten sposób oraz noobów sprzedających bp lmm za 800gp, może jeszcze thiefów.. lagów, coś by się jeszcze znalazło :)
|
1. PK z levelem powyzej 25 napadający bez powodu na 8-15lvl. Mysle ze to takie cwoki co ich bili (biją) ich w podstawówce wiec w Tibii odreagowują. Od PK gine czesciej niz od potworkow. Przez tych gnojkow nie moge dojsc do 15lvl bo co sie zblize to zawsze sie jakis znajdzie co mnie zalatwi.
2. Czesto bywa tak ze pomozesz komuś, dasz line jedzenie czy coś w tym stylu a on cie albo zabija albo blokuje lub kradnie łupy 3. Ciezko sie z kims zaprzyjaznic. Kiedyś sie staralem bo fajnie bylo by chodzic razem ale teraz już mi sie nie chce. Z regoly bywalo tak ze sie z kim "niby zaprzyjaźnionym" poszło na potworki i na miejscu sie okazalo ze o podziale loota nie ma mowy, a lepek tylko blokowal w nadziei na zagarniecie plecaczka. Jedna panienka tylko byla fajna, dzielilismy sie uczciwe kasa i wspolpracowalismy przy tłuczeniu stworków ale przestala grac bo za czesto padala ofiara PK i sie zniechecila. Mysle ze duzo fajnych ludzi, tych uczciwych i przyjaznych zniecheca sie do Tibii z powodow ktore wymienilem. A szkoda. W zalozeniu Tibia miala byc dla gracza przygodą ale wiele osob czuje sie jak zwierzyna lowna. |
Co mnie wkurza hmm...
1. n00by 2. PK ( już nie bo gram na non pvp ) 3. Złodzieje 4.Lagi 5.Kicki 6. cipsofty 7. wyspy, potwory questy dla PACC'ów ( pocholere tyle tego wystarczyło by domek był dla PACC'ów ) |
mnie najbardziej wnerwiają pk na 10-15 lvlu którzy dedają świeżo upieczonych mainowców! np. wychodzi z templa na mainie taki newbie, nie wie co to party i mysli ze jest bezpieczny. a tu nagle wyskakuje taki dres na 10 lvlu z red skullem i 1. chce kasy albo ded, 2. mówi: "wez mnie invite to party i ja ciebie tez" i zabija, 3. zabija od razu, 4. mówi ze jak juz sobie kupisz jakies lepsze eq to niech da mu passy to mu zrobi pacca -.-, 5. na tradzie gada ze sprzeda np. scale armora za 50gp ale jest w innym miescie niz on, umawiają sie na spotkanie a jak ten przylazi to zamiast wymiany robi deda X( ...i wiele wiele innych... to jest takie wnerwiające! albo wnerwiają mnie jeszcze nooby co gadają "fri itans plax!" albo " ju ar nub!" lub "buj plejt armour"...etc... i jeszcze głupie nicki typu: Nie dedajcie mnie plx, Dajcie darmowe itemy, Hcmosdmcderrrrrrrrrrr.....................
|
Cytuj:
O lol. Ja na przykład nie robię błędów ortograficznych a mam 8 lat. Więc jestem jednym z niwielu którzy w młodych latach znają ortografięX(. Mnie wywal z tej grupy. A moi koledzy i koleżanki z klasy(8 latki) to robią takie błęd ortograficzne typu: Lużko Grzegoż Itd. Długo wymieniać. Topic@ Mnie najbardziej wkurzają lagi i errory. Czasem zdarzy się jakiś report. Ale lagi są najgorsze bo tej expisz sobie na przykład hunterze(masz na przykład 25lvl) i masz laga, hunter Cię spokojne zabija a ty czekasz aż się skończą lagi. Lagi się skończyły a ty jesteś w świątyni. |
Sory ale miałem double posta.
|
Hmm co mnie wkurza w Tibi?
1.Znikające speary. Cip soft przesadził z update z przed kilku miesięcy, speary były i tak gówniana bronią do skilowania bo na wysokim skiulu waliły za dużo, a tera to w dodatku znikają. I co ja mam tera robić. Jak już mam wogóle skilować. 2. PACC Po cholere Paccowi robiom nowe wyspy itd, niech zrobiom choć jednom takom wyspe dla nas dla FACCów, gdzie Pacc by nie miał wstępu. 3.Lagi |
1. Kick zakończony deadem
2. Gdy mi ktos zabija slima 3. Drogi PACC |
Mnie Najbardziej wku...... Pk kturzy zabijają małe lvl .Po co zabijać 8 lvl i co z niego za loot maca,chain armor OMG.A teraz coś związane z potworkami i itemami Dlaczego nie dodadzą nowych potworków kture inaczej wyglondają niz wcześniejsze np Taki Demon I Orshabaal i Dlaczego nei dodają nowych itemów:/
Orshabaal powinnien wyglądać inaczej niz demon powinnien być podobny do mefista z Diablo II |
Dla mnie najbardziej wkurzajace jest to "PLZ FREE ITEMS MINE CHAR IS HACKED" albo "Robie druta za calusa"She is no vocation is lvl 1
Albo na serwerze pvp nawet se poafkowac niemozna bo zaraz podbiega jakis 8 lvl i cie z wanda bije ! |
no oczywiście popieram powyższe wypowiedzi "kolegów"
ale mnie najbardziej wkurzają lagi kture pojawiły sie po 2 uptade w czerwcu występują w okolicach godziny 16;00 do ... nie wiem dokładnie do kturej, ale o 22;00 nadal były i to nie jest wina mojego neta bo inni a wlaściwie prawie cala NAPTERA je ma. A najbardziej wkurzające jest to że na innych serverach a przynajmniej na guardi tak nie jest:( LEPIEJ ŻEBY CIPSOFT JAK NAJSZYBCIEJ USUNĄŁ USTERKE A JAK NIE TO HUNTED:pp |
mie wkurzaja te smiechy br ahuahuauhauhauhuhuhahehue to mnie dobija-.-
|
mnie najbardziej wkurzają kolesie w stylu: (na prawdę tacy istnieją/istnieli)
-jestem super -człowiek sukcesu -ptys zbys secura -zgwalc mnie -kakaowe oczko -blue trawa -urzydo suelip (koles sam to wymyslil XD) Nie ma innych nickow? Zawsze musi być Warrior from Morgana? Albo Wielki rycesz? ;/ Ja myślę, że powinno powołać kilka osób, które będą czytały nicki nowych graczy, i kasowali takie nicki ? /\ I przynajmniej ktos by dostal prace :) :p ;) |
Nooby
Mnie wkurzają NOOBy ktore jak skilujesz zabieraja trole .:(
|
Nooby
Mnie najbardziej wkurza,kiedy przyłazi sie noob i mi zabija potworki śmieje się za mnie i że ma dobrych kolegów że mnie zabiją itd. X( X(
PS.Kicków też bardzo nie lubieX( X( X( |
:)
Mnie najbardziej wkurzają nooby co ci potwroki wybijają,poza tym w*****a.... mnie kicki i lagi :(
|
Mnie tam wkurzają najbardziej LAGI i "niektorzy" polacy woza sie bo maja lepszy lvl :o
|
1.High levele , które zagradzają drzwi do dp, a jak ich przesuniesz to slyszysz - "Masz HUNTA bo mnie przesunoles nobie"X( X( X(
2.Ziomale high leveli którzy jak widzą coś cennego na depo innego gracza mówią - "Give me it or hunted by ******" :angry: 3.Redy i PK na expowiskach 4.Żebracy:fuck: 5.HakerzyX( X( X( X( X( :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: |
HAHAHHAHA zaraz nie wytrzymam wszystkie tu skargi naszych polskich tibijczyków sa zalosnie i smieszne cos miedzy tymi okresleniami
|
Mie najbardziej wkurza......
Najgosi som LOLE i ich ksywy "Michal of Celesta" to mnie jabardzie wkurza. LOLE to jakas zapomniana rasa ludzi czy co???? X( X( X( X( X( X(
|
Najbardziej w Tibi denerwują mnie osoby tj. nooby, złodzieje i ty raczej jest wszystko :P A jeszcze denerwują mnie niektórzy BR którzy siedzą na MC :)
Może dlatego przez jakiś tydzień po Up nie grają :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |