![]() |
Solo to ci nieradze. Wedlug mnie to najbardziej sie oplaca z Blokerem. Jak tylko w Dwoje to radze ci jakiegos 60-65 lvl. Musisz wziac ze soba 10 bp-15 bp manasow, 5-7 bo HMM(jak na dluzszy hunt to wiecej), i 2 Bagi FFow.
Ubijacie 1 hydre normalnie potem znajdujecie jakies miejsce gdzie mozna by bylo ztrapowac Hydre stawiasz tam 2 FFy, stawiasz 2 DSy i bloker za kazdym razem jak bedzie lurowac Hydre bedzie ja musial w to miejsce pomiedzy <FFami a Scaina lub czyms innym> i bedziecie mogli tak huncic. |
Wielkie dziex xizuki :)
Chcialbym sie jeszcze zapytac czy jakbym poszedl na hero to jaki lvl musialby miec bloker i ile bp explo /uh/manaskow mosialbym wziac bo dragi i ancienty mi sie znudzily:( |
NP. :]
Nom Hmmm... mysle ze jakies 8-10 bp Explo (bo nieokreslone jest ilość zadania ciosu z Explo), Manasow to tez sporo bo sie oplaca stawiac DSki (bo czasem one sie zamieniaja w Blokera :]). Bloker Powinien miec cosajmnij 50-55 (bo hero czasem moze zadac dobry hit), ilosc UHow humm... okolo 13-15 bp. Jezeli macie zamiar sie zabrac na Dluzszy Hunt to odrazu muwie zeby brac wiekrza ilosc Runek/Manasow. |
A jakbym stworzyl 2 monki, a ja bym go nawalal z hmm i sd?? Ubil bym go czy nie chialbym spróbowac ale nie jestem pewien czy wytrzymam, jak mi monki padną. :p prosze o odpowiedz :) Oczywiscie mi sie rozchodzi o gsa.
|
raczej długo nie pobędą :) (up)
|
Tez jestem kibicem Zawiszy:p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam pytanie..
Czy poradze sobie z dwarf soldierem 13lvl knight, skille 40/36?(Wiem że małe ale pracuje nad tym:) ) Z eq: plate armor, tortoise shield, serpent sword, plate legi i soldier helmet? Jak nie to jakie skille wymagane? Prosze o szybko odpowiedz |
ta spoko i rob lootbagi na fs
|
Dzięki za pomoc i za radę (myśle ze nie trafie na nooba który kradnie:p)
|
Mam takie pytanie, czy dalbym rade Hydrze/Dl'owi solo8o :D , jezeli tak to co latwiejsze i jakie bedzie waste :P IMo latwiejsza bedzie Hydra bo tam na poludniowym respie jest takie fajne miejsce z drzewkiem ze bym sie nie musial bac ze dostane z Wave, za to Dl napewno slabiej sie leczy i mniej z łapy bije ale za to ma GFB, na koniec dodam ze jakos tak wyszlo i nie mam 15 mlvl :baby: ;(
|
Czy zabije na 31 lv skille 71/71 gs-a? Eq crus helm, c arm, plate legsy, czym lepiej bić bs+vampka czy gs i ile uh zejdzie, wiem że waste ale dla rozrywki
|
Cytuj:
|
Mam małe pytanko , a mianowicie czy opłaca mnie sie expic na 35 lvl druidem z tempest rodem i z dwoma dsami i z hmmami i czy nie padne na dragach na D-lair obok Venore?
|
Cytuj:
|
Czy dam radę pokanać Dragona bez blokera? Na 26lvl druidem z HMM?
|
A jaki m lvl??
|
Cytuj:
<10 znaków> |
Cytuj:
|
Czy dam radę beholderowi 15lv druidem z HMM, GFB (mój mlv 14), moje eq:
-p set -dwarf shield -crown helmet -leather boots |
@Up
Z gfb dasz rade, a EQ na beho niema znaczenia chyba ze lubisz jak Cie szkielety otaczaja :P. |
Szukam pojedyńczego spawnu slima, z łatwym dojściem bez zabijania potworów. Żeby mało osób chodziło, można było się ustawić żeby 2 slimy biły. Prosze o mapki. BTW czy knight ze skillami 60/60 może trenić na slimach?
|
up
Na slimach mozesz zaczac skillowac ale pamietaj zeby miec sporo fooda przy sobie i zawsze ze 2 uhy w pogotowiu bo nieraz moga mocno przywalic podczas traina :) |
Czy opłaca sie knightem 33 lvl skills 70/70, Eq; C-armor, c-shield, RH, p-ammy, GS, p-legi, Boh, blokowac draga dla dosc slabego shotera (sorc 20lvl, 20 mlv). Chodzi tu oczywiscie o blokowanie z Giant swordem + HMM shotera. Nie musi byc super zysk, wystarczy zeby sie zwracaly koszty. Warto jeszcze wspomniec ze na moim swiecie sa dosc spore ceny (Astera). Prosze o szybka odp.! Pozdrawiam
|
witam, nie chcem zakladac nowego tematu dlate zapytam sie tutaj. Czy mumie sa silne?, od którego lvlu i skili pall moze zamadzielnie przeciwstawic sie temyu potworowi?, z góry dziekuje za odp.
pozdrawiam |
Cytuj:
palem na skilach 50/xx zabijesz spokojnie ona mają dużo kasy więc są bardzo fajne :) |
thx za odp. ufam ci koles;], a ile uhów powinienem wziasc i gdzie jest dobry respawn na FACC?
|
Jak masz 20 lvl to manasy i exura vita powinna starczyc ale ze 2-3 uh powinienes miec tak na wszelki wypadek aha i na FACC raczej nie ma dobrego respu mumi :P
|
[quote=KH Sanok!;770001]Jeżeli moje eq to:p-armor,p-legs,dark helmet,dwarven shield i serpen sword ;(
A mam 17lvl/1mlvl;( no i skille 43/41;( .To na co mam chodzic:p ,a pozatym pozpowiedzcie co mam poprawidz w eq i skillach:confused Wszystko masz takie słabe ze lepiej idz skilluj, i zmien te badziewne eq |
Cytuj:
|
Mam 16 Druida z 19 Magic levelem. Moje eq to blue robe, plate legs, vampire shield, bohy, crown helmet. Na co moge chodzic zeby szybko expic. Jestem w Venore i nie kiedy w Thais:evul:
|
OMFG koles pomyliles tematy ? jakbys napisal czy powiedzmy pokonasz draga czy inne smieci to okey ale gdzie mam expic ? >.< "szukaj" POWAH -.- http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 ten PRZYKLEJONY temat powinien byc miejscem twojego posta.
|
Czy knightem na lv 26,eq: knight armor, plate legs, strange helmet,
two-handed sword, scarf. Skille: 53/50, pokonam tarantule? A jeżeli nie to co mam zmienić? |
Wyvern
Siemka Mam Pytanie Czy Starczy 16lvl Skille 53/53 + Siocher na Resp 1 Wyverna?
Czekam Na Odpowiedź _/Pozdrawiam "Buziak" |
@ten od wyverny
no skille zrob se 55 zrob 4 mlvl i najlpeije 20 lvl i idz ona potrafi ostro walnac a zeby ja skuteczne bic bedziesz musial z twohanded no i powinienes miec uh na wypadek bledu druta albo laga |
mam 21 lvl 23mlvl i jestem drutem i mam pytanko czy pokonam 3 beholdery na raz mpje eq to :knight armor,p-legi ,drag shield,dark helmet,scraf ,leather booty i volcanic rod;)
|
@up
Wezmiesz gfb i dasz rade. |
Na solo huncik na dragach z 37 lvl + 43 mlvl'em iść z utamką i hmm? Czy może ds'y?
|
Czy dam radę cyklopom magiem 1/3mlvl(nie pamiętam a chcę zobaczyć) ekwipunek:
Scale Armour Brass Legs Wand of Vortex Dwarven Shield i 9 poziomem doświadczenia? |
Pytanko
Ile uh zejdzie mi na gsa???solo (4fun solo)
40-45lvl, skille 75/75, warhammer, k set, cruz, p ammy, leather buty??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |