![]() |
Nice sski R.R... Tylko po co Ci bot...
Dałbym swoje ale mi się nie chce. Mam między innym z kolekcja w której jest 100 piórek i inne rzeczy, potem mam jakieś 10% do 23 shieldinga to bym ss'a zrobił jak mi wpada, ale co tam... Kiedy indziej :D |
kshaq, 100 chicken feather & kilka lf to twoja kolekcja? :P mógłbyś pokazać całą? (o ile to nie jest cała)
|
No juz mnie kiedyś ktoś pytał ale odpowiem jeszcze raz:Bota używam tylko wtedy gdy tego potrzebuję.A odwołując się do ostatniego zdjęcia:jest u mnie kuzyn i to on grał se na moim koncie bo wogóle nie mam gier na kompie.A on chciał by widział postać "lepszą"bo kolory mu odpowiadały tylko nie oufit.Więć włączył bota.
Do admina.Po co mi wysyła głupie pytania typu:a skąd masz takie oufity jak nie masz pacca?.Przecierz takie pytanie padło na Forum...:baby: |
Nie no wiesz to tylko twoja sprawa :) Nam mie musisz się z niczego tłumaczyć ;)
|
No Sebcio masz racje.jak było tak było.Juz niczego nie zmienię a advanca chciałem miec by się pochwalic :D
@down Nie.Ktoś napisał pytanie dlaczego uzywam bota.A jeden z Adminów napisał coś w tym stylu:Jee,ty nie masz Pacca a masz takie oufity.Jaki plik trzeba mieć by to mieć? Dla mnie takie pytania są beszczelnością!!Żeby rzycać mi takie pytania prosto w ryj...totalna dyskryminacja... Ups sory.Nie admin tylko Zillek Edonek... |
Do admina? Ja zadałem to pytanie. Nie jestem (jeszcze) adminem...
Co do mojego ss'a. To po prostu 100 chicken feathers... Miałem to dałem. Kolekcje dam potem, bo tego jest dużo... |
Cytuj:
|
Ok.Dobra.KONIEC.Gadać i komentować Album.
Nice SSy ludzie :D |
@Yallah
No jeszcze 3 awanse i będziesz najlepszym rybakiem na Rooku. |
@Yallah
Jeszcze 14 fisha i będziesz najlepszy na danubi :) |
Gogo 100, Yall ! Gratulacje dla Ciebie i wszystkich pozostałych :)
|
Jedziesz Yallah :]
Ale tym razem nie zapomnij o mnie ok? -.^ |
Dziekuje za wszystkie mile slowa i obiecuje ze Was nie zawiode=]
Gzz Eldryzif. Wlasnie sie zastanawialem czemu nie widzialem jeszcze twojego adv na 40=] No ale teraz to pewnie tylko kwestia czasu i checi =) Y'all |
Yallah... Cienko jednym słowem :D A tak serio to gz i gz wytrwałości :D
|
Yallah, sprawdź no czy masz ręce jeszcze ;d
|
Yallah, hehe. Wio kasztan! :D...
Kiedy 83? Kiedy 84? Kiedy setny fishing? xD Nie znudziło ci się to jeszcze? |
Gz Yall.
de'Bove - kiedy 100? :p >byłem przed Tobą :p< |
Eh Instynkt nie szkoda Ci tych węży :D A tak ogólnie to GZ :D
|
Instynkt gratuluję! :) Prześcignij Sunrise to będą "Ohhhy" i "Ahhhy" że to polka przegoniłą wielkiego Sunrise.
|
Oj Instynkt nie żałujesz tych węży.To już któryś ss na temat twojego adv w lvl i zawsze jak killniesz węża .To tak specjalnie czy co?:D
|
@up
Ten sam tekst co mój... Ehh nie lubię trolli. Tak ona robi to specjalnie. |
On tylko stwierdza fakt , bo widział(jak napisał)ssy by Instynkt i prawie na każdym byl dedniety wąż i adv na wyzszy lvl ...
|
Cisniesz z tym Instykt...mam nadzieje, ze obroncy praw zwierzat, nie maja nic przeciwko takim sposobom zabijania wezy =] W koncu to na szczytny cel :P
Y'all |
Lol Yallah twoja mowa była idealna
@Michcio rookstayer Thx za poparcie :D |
@Yallah
"Coś"? ConGz :) |
GZ wszystkich adcanców,nieadvanców i iinych pierdół...dla wszystkich :D
|
GZ Gobii i all ludzie za fajne kolekcje ;)
|
Giezet Gobii, mam nadzieje ze to dopiero poczatek=]
Y'all |
Dzięki ,ale na razie skupiam się na zebraniu 50 honeycombów dlatego cały czas siedzę na wasp tower i wybijam all ,a potem czekam na respa przy bearach i znów lecę na waspy. :)
|
Gz Gobii. Jeszcze szybciej wbijaj levele, a bedziesz double posty robił :P
|
@UP
Hehehe nie bój się o to. :P |
<ha, nabijam se posta>
Grats Gobii za te advencensy ^^ Grats Yallah za fishingensy ^^ Grats Instynkt za kolejnego wężęsa ^^ Grats dla mnie za napisanie posta. |
No, no... Yallah, 1 miejsce na podium w zasięgu Twojej wędki. Proponuję, żebyś rybę, która wyniesie Cię na pierwsze miejsce w fishingu, zostawił sobię na pamiątkę ;) No i oczywiście wszystkim innym też gratuluję dokonań. Gobi, mam nadzieję, że po tylu zmianiach charów znajdziesz wreszcie to jedno, jedyne miejsce dla siebie ;)
PS: Instynkt, skończ z użytkowaniem nielegalnego oprogramowania, t.j "LogAfterPell-bota" ! |
Gz andvanca tylko zdjęcie nienajlepszej grafiki .Założe się że zapisane jako gif.Następnym razem zapisuj w PNG ;)
|
Cytuj:
A jak już tu piszę, następny post szybko nie będzie to: Pozdro dla rookerów a w szczególności dla rookstayerów z arcanii (best friends froom fibia Rycerski cinek, rogver shai, gdereszewski etc.) POZDRO WAM TRZYMAJCIE SIĘ!! I zdobądź ktoś wreszcie brass arma, SOF, PD, etc. :P |
Gratz Instynkt!!!
Spodziewałem się większej ilości pc albo lvl ale 1 miejsce up na best lvl na Isarze też dobra rzecz:) |
@Instynk
Hmmm ciekawi mnie dlaczego wstawiłaś już drugi raz tą samą fotkę?? |
|
A to Milan po co? Dla porównania? ja sie ciebie nie czepiam tylko pytam :P
|
Jakbys nie zauwazyl tam nie ma co porownywac, a Milan Ognia dal to dla pokazania, ze Pani Instynkt zrobila double post.
Y'all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |