Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Capoadaś 12-06-2006 11:09

Hahaha Ale Noob!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'Neto
MAM TEGO JUŻ DOŚć!!!!!!
Nie będę płacił za NIC!!!!
Jeśli ktoś zabije: Diabolum,Wichura Of Morgana lub Errant Thern zaplace 2k w kasie.
Pisze tego posta,gdyż nie wytrzymam już!!!!!
Trzeba skończyć z PA RAZ NA ZAWSZE!!!!!!

Z góry Thanks,jak ktoś chce mi pomoc,za kase msg in morgana lukasz'Neto

bb

lol Elda Thern ->8 lvl Diabolum -> 57 lvl teraz juz wiesz jak to jest gdy wyskakuje na ciebie dwóch noobów i cie leją? raz szedłem sobie do kazo qa tu wyskakuje lukasz'neto i riki koza i mnie leja! haha teraz popatrz jak to fajnie :D
__________________________________________________ ____________
riki koza już padl ty też [wysle Diabolum Elda Thern po 1k może znowu cie zabiją]

Lukasz'Neto 14-06-2006 10:51

Ok

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capoadaś
lol Elda Thern ->8 lvl Diabolum -> 57 lvl teraz juz wiesz jak to jest gdy wyskakuje na ciebie dwóch noobów i cie leją? raz szedłem sobie do kazo qa tu wyskakuje lukasz'neto i riki koza i mnie leja! haha teraz popatrz jak to fajnie :D
__________________________________________________ ____________
riki koza już padl ty też [wysle Diabolum Elda Thern po 1k może znowu cie zabiją]

Takis kozak?????

Zobaczymy,tylko się zaloguj to sobie pożałujesz

Lukasz'Neto 14-06-2006 10:54

CCzlowieku!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naharth
Jun 05 2006, 13:53:13 CET Killed at Level 45 by Diabolum
and by Elda Thern

... Brawo, 9 level paladyn ma killa na Tobie, brawo. Zreszta dosc skutecznie mozesz sie bronic, jesli masz takie skille, jak piszesz. ;p

To że dał mi ostatniego hita jakiś 8 lvl to trudno,ich tam bylo z 6 więc nie miałem szans:(:(

Vandoz 14-06-2006 15:21

Omg.
Lukasz, nie tlumacz sie.

I po co gosciowi grozisz?
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili :)

Zreszta, masz dobre skile. Uhów nie nosisz? Znasz opcje : w nogi?

@naloq
Milo mi :)

nalog 14-06-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili

Chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę.

Lukasz'Neto 15-06-2006 05:54

spoko

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
Omg.
Lukasz, nie tlumacz sie.

I po co gosciowi grozisz?
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili :)

Zreszta, masz dobre skile. Uhów nie nosisz? Znasz opcje : w nogi?

Stary zrobili mi takiego trapa,że szkoda gadać...............:(:(

PO prostu nie mogłem uciec:(:(
Zwiększam cene do 5k za deada Errant Thern,Diabolum lub wichura of morgana

Capoadaś 15-06-2006 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'Neto
Takis kozak?????

Zobaczymy,tylko się zaloguj to sobie pożałujesz

co mi grozisz? prawda jest taka, że ty też mnie kiedyś zabiłeś tak jak oni ciebie i mam z ciebie niezłą hahe bo już wiesz jak to jest mieć traopa od wyższego lvl-ela.

May 27 2006, 07:53:08 CET Killed at Level 28 by Lukasz'Neto
and by Elda Thern

NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBB :] :] :] :] :] :] :] :]

Lukasz'Neto 15-06-2006 09:18

Hahahahhahahaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capoadaś
co mi grozisz? prawda jest taka, że ty też mnie kiedyś zabiłeś tak jak oni ciebie i mam z ciebie niezłą hahe bo już wiesz jak to jest mieć traopa od wyższego lvl-ela.

May 27 2006, 07:53:08 CET Killed at Level 28 by Lukasz'Neto
and by Elda Thern

NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBB :] :] :] :] :] :] :] :]

Nezły ubaw miałem przed chwilą...HAHAHAHHAHAHAHAHHA
]
Loguje się na neto pisze do nooba UP a on mi mówi "Oni cię zabili za to że ty mnie kilnąłeś!!!!!!!TY NOOBIE!!!!!"
Sprostowanie:Ubili mnie bo myśleli,iż zostałem Haknięty bo mam Rsa:P:P

KOLEŚ I TAK DEDNIESZ HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA

Dzięki za "dobry dowcip rano"bardzo mnie rozbawił:P:P

Dider Z Rivii 15-06-2006 10:46

Przestaniecie wkoncu pieprzyc glupoty na temat : "Hahahah zabil cie 8 lvl" , "A to nie moja wina ze mnie trapli :[" etc. Ten topic nie sluzy temu zeby rozmawiac o tym, ze ktos padl >.< ; Jak mnie by zabili to tez mam pisac ze PA robili,za co mnie zabili? Padles i nie ma co tutaj rozpaczac... Ciagle sie klocicie i wreszcie moze zamkna topic to sie skonczy glupie gadanie. Moze lepiej sie zajmemy sytuacja jaka jest na Moganie, bo wprowadzono nowe price list:

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1252841

Capoadaś 16-06-2006 23:15

lol z lukasza'neto to ciota!!!! chce mnie zabić bo napisałem jak było naprawde! sami przyznajcie! ja mówie tylko fakty a w tym przypadku jest że lukasz'neto to noob i ciota! zabij mnie noobie jestem uh providerem trixtary i ciekawe jak na to zareaguje bb allB) B) B) B) B) B)

nalog 16-06-2006 23:44

Wyjdźcie obydwaj.

Sepi LAye 19-06-2006 10:35

hahah

Yo! WIDZE ZE LUKASZ'NETO BANA DOSTAł B) BTW. NOWY PRICE LIST PRAKTYCZNIE SIE NIE ZMIENIL

nalog 19-06-2006 19:37

Długo tego bana mieć nie będzie.

Sepi LAye 19-06-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nalog
Długo tego bana mieć nie będzie.

Na ile sie bana dostaje za sprzedawanie kasy ?? B)

nalog 19-06-2006 21:02

Nie wiem, nie znam się na tym ale wystarczy zobaczyć jego account na tibia.com.

Banished: until Jun 23 2006, 15:44:08 CET because of real money advertisement

Vandoz 19-06-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nalog
Nie wiem, nie znam się na tym ale wystarczy zobaczyć jego account na tibia.com.

No to Capodaś ma spokoj. Lukasz'net nie bedzie mogl sie zemscic :(
Co za szkoda!:baby: :baby: :baby:

nalog 19-06-2006 23:43

Tak faktycznie spokój na cztery dni. O.o

Knobik 19-06-2006 23:43

Żal co niektorzy tu pisza...

Torpedo 20-06-2006 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik
Żal co niektorzy tu pisza...

Agree. Pls niech ktos zbanuje tych noobow :D:D

Capoadaś 20-06-2006 12:55

no i bardzo fajnie że lukasz dostal bana. dlugo go mieć nie bedzie, ale trzeba sie cieszyć kazdą chwilą
Zobaczcie czemu go zbanbowali:

Ennesix 22-06-2006 18:20

Za co dostał bana? a pozwoliłem sobie zachować akurat tamten trade channel bo wydał mi się zabawny

15:43 Lukasz'Neto: SELL PACC (2X90 DAY OR 1X 180 DAY!!!!!!)!!!!!!!!
(...)
15:44 GM Sidnia on Morgana: Lukasz'Neto banished for real money advertisement - please don't buy or sell Premium Accounts in game!
15:44 Russel Inferno: ok ok xD
15:44 Zaan of Araghoth: Yeye xD
15:44 Ennesix: :)
15:44 Rambobambo of Morgana: ok :D
15:44 Yuri Tribal: hehe
15:44 Nazehar: np:)
15:45 Mokoko: good
15:45 Rivanel Shadowwalker: NOOB
15:45 Emesa Nati: gooooooooooooooodddddddddddddddddddd
15:45 Cry'ing Angel: najsss :)

nalog 22-06-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Pls niech ktos zbanuje tych noobow :D:D

Nie rozumiem dlaczego, tak bardzo chcesz dostać bana.

Gorn 22-06-2006 20:42

dzisiaj było fajne wydarzenie jak 70 ms xxx walczył z 48 knightem i rozdzielal ich 69 lvl nirek devilek było nawet śmiesznie ze 8o 70 ms walna kombo i ten 48 lvl prawie padł xd

Fur~ 23-06-2006 12:52

Ale pare osób głupoty tu pisze n/c nie potrzebnie sobie konto zakladalam, tylko beda mnie wkurzac ;s

@up: szkoda ze pod dp tyle ludzi stoi =/

Colm 23-06-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fur~
Ale pare osób głupoty tu pisze n/c nie potrzebnie sobie konto zakladalam, tylko beda mnie wkurzac ;s

@up: szkoda ze pod dp tyle ludzi stoi =/

Hello Mr PG

Szkut 24-06-2006 10:33

sry pomylilo mi sie przez te outfity ;>

Knobik 24-06-2006 13:49

Looknijcie lepiej to a nie jakies glupoty piszecie :P

http://img70.imageshack.us/my.php?image=uo04854rn.jpg

:D

Radament Hellfire 24-06-2006 15:10

..

Knobik=kNOOBik

Colm 24-06-2006 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Knobik=kNOOBik

Guild Black Tigers is hunted because of you :o

Vandoz 24-06-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Guild Black Tigers is hunted because of you :o

On nie jest w Black Tigers!
Sam go wywalilem :) :) :)

Feyzzy 25-06-2006 11:04

Gz Knobik!

Gz Knobik 100 dista to juz cos :cup: .

Go go 101 B)

Nephar 26-06-2006 00:35

Sry że głupie pytanie zadaje ale jest to dla mnie dosyć ważne a nigdzie nie znalazłem. Więc: Czy Blacklisty są tylko na światach Non-PvP? Bo dowiedziałem się od kogoś że jestem na blackliście Morgany 8o ale mam jakieś przeczucie że to jakaś lewa stronka.

Cortez Blackheart 26-06-2006 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik
Looknijcie lepiej to a nie jakies glupoty piszecie :P

http://img70.imageshack.us/my.php?image=uo04854rn.jpg

:D

Gratuluje ;) btw, niezly mlv

Ennesix 26-06-2006 11:22

@Nephar
Blacklisty to zawsze są wkręty, żeby cie hacknąć. Jeżeli lubisz swojego chara i przywiązany jesteś do itemów to nie właź na takie strony, zwłaszcza jesli adres to hack.me.plz.pl. Kiedyś daaaawno daaawno temu pierwszym charem nadziałem się na podobną stronę bo noob byłem i kolega dobry dawał mi link. Nie wiedziałem wtedy, że on też mogł być hacknięty :)

White Patriots 28-06-2006 10:38

Do wszystkich zdrajców

Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie gdzie macie honor a moze to dlatego ze gdy gralem tu jeszcze byliscie wszyscy zwyklymi szczurkami odpowiednio sie przylizaliscie pozwolily wam szwedzkie malpy expic a teraz kozaczycie wysokimi lvlami i co najgorsze dalej jestescie giermkami szwedzkimi wysluguja sie wami na kazdym kroku a wy nic gdyby sie tu polacy zjednoczyli bez problemu by wkopali swe z serva do tej pory ne zorientowaliscie ze nie ma w tibi gorszej zarazy od swe wiekszych judaszy niz oni ludzie przejrzyjcie na oczy i wezcie sie do roboty chyba ze wiekszosc z was potrafi sie tylko chwalic przed ziomkami swoim lvl a niestety pvp pozostaje takie jakie bylo czyli zenujace co boicie sie stracic swoje postacie boicie sie paisc pare razy aby pozniej odniesc sukces moze i szwedzi sa zgrani ale nigdy nei bedziecie mieli lepszego momentu aby odzyskac server niz obecna chwila wielu swe jest retired nie kazdy by walczyl na wojnie wiekszosc z was pewnie nei pamieta poczatkow serva i wielkich wojen miedzy pl a swe gdzie kazdy na servie albo szedl walczyc albo wspomagal swoich w jakis inny sposob nie bylo biernosci przemyslcie sprawe X(

nalog 28-06-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez White Patriots
Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie gdzie macie honor a moze to dlatego ze gdy gralem tu jeszcze byliscie wszyscy zwyklymi szczurkami odpowiednio sie przylizaliscie pozwolily wam szwedzkie malpy expic a teraz kozaczycie wysokimi lvlami i co najgorsze dalej jestescie giermkami szwedzkimi wysluguja sie wami na kazdym kroku a wy nic gdyby sie tu polacy zjednoczyli bez problemu by wkopali swe z serva do tej pory ne zorientowaliscie ze nie ma w tibi gorszej zarazy od swe wiekszych judaszy niz oni ludzie przejrzyjcie na oczy i wezcie sie do roboty chyba ze wiekszosc z was potrafi sie tylko chwalic przed ziomkami swoim lvl a niestety pvp pozostaje takie jakie bylo czyli zenujace co boicie sie stracic swoje postacie boicie sie paisc pare razy aby pozniej odniesc sukces moze i szwedzi sa zgrani ale nigdy nei bedziecie mieli lepszego momentu aby odzyskac server niz obecna chwila wielu swe jest retired nie kazdy by walczyl na wojnie wiekszosc z was pewnie nei pamieta poczatkow serva i wielkich wojen miedzy pl a swe gdzie kazdy na servie albo szedl walczyc albo wspomagal swoich w jakis inny sposob nie bylo biernosci przemyslcie sprawe X(

Brak mi słów. Wojny na tle nacjonalistycznym w Tibii są dosyć popularne, co tylko dowodzi idiotyzmu ludzi którzy za takie coś odpowiadają. Jak można tak mieszać rl z grą komputerową?

White Patriots 28-06-2006 11:39

Widze ze jestes na emeryturze wiec tam pozostan a co do furory to chyba nie znasz sytuacji szwedzi sie wysluguja polakami aby wybijali swoich pod jakimis glupimi pretekstami zenada polak polakowi wrogiem i co najgorsze nikt nikomu nie pomoze bo sie boi narazic. X(

nalog 28-06-2006 14:09

Cytuj:

a co do furory to chyba nie znasz sytuacji

Chyba pomyliłeś tematy.... Tak przy okazji, to mam wrażenie jakbyś był z Młodzieży Wszechpolskiej. Ciekawe dlaczego, nie?

Ennesix 28-06-2006 18:14

@White Patriots
Tez mam wrażenie, że pomyliłeś światy. Kiedyś jak grałem na elysii czy arcanii to tam zawsze byly akcje pl vs swe. Czytając twojego posta dopiero sobie uświadomiłem, że na morganie jeszcz ani razu nie slyszalem o tym, żeby ktoś, kogoś zabił za to jakiej jest narodowości. Według mnie na morganie nie ma takich problemów a post jest pisany tak ogólnie i bez sensu, że się zastanawiam czy nie jesteś politykiem. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem kto konkretnie na Morganie jest Szwedem i nie mam zamiaru się dowiadywać, bo mam wbite na to.

ps. gratuluje postu. Jeszcze nigdy nie widziałem postu na 8linijek (w mojej rozdzielczości) bez ANI JEDNEGO przecinka, czy kropki. W szkole jeszcze nie doszliście do znaków interpunkcyjnych, czy jak?

edit: dopiero teraz do końca przeczytałem twojego posta bo to jest tak męczące że wcześniej nie dałem rady :) nie gram od początku serva i nie jestem znawcą historii morgany. Piszę to, co zauważyłem podczas swojej wcale nie aż takiej krótkiej obecności na morganie

Raul 29-06-2006 08:32

Cytuj:

Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie

Przecież Szwedzi, w postaci Tengu, już dawno zostali wykopani z tego serwera. o0

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36.