![]() |
No to zostało mi jeszcze ponad 200 h do wykoksowania 90/90 :D wlasciwie to 90/91
|
Witam All
Co daje dla Knighta 6 m level ?? moze mi to ktos wytumaczyc:baby:
|
Witam!
Trenuje walkę na pięści, a więc nie potrzebuje do tego żadnej broni. Czy mając założone dwie tarcze, w obu rękach moja obrona jest większa? Z góry dziekuję za odpowiedź. Na razie. |
Cytuj:
|
:) a jak zaloze 2 tarcze to trening shielda jest mozliwy czy nie z 4 potworkami
|
Cytuj:
Pytanie na temat : Nie orietujecie sie czy na skillu 70 jest sens isc na slimy z spirami ?? ty z góry ... wiem ze kamyczki itp sa leprze ale spiry sa bardziej dostempne |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sprawdzilem mozna ale trzeba duzo spir.... X( bo dobrze sie bije na 70 w tego slimka .... Lepiej kamyczki pare cyferek mniej ataku zawsze 8o
|
Skille
Jakie powinny byc skille knighta na 14lvl-u napiszcie prosze szybko:)
|
Cytuj:
|
Nice ;]
Dobry moim zdaniem poradnik.. opisuje wszystko co jest potrzebane aby dobrze wytrenic swoja postac (chyba) :P Jednym slowem ciekawy poradniczek ;] " gz "
|
Mi sie tez podoba ten poradnik B) szkoda ze troche uszczuplili metody trenienia dzieki poradnikowi bedziemy sie mogli odnalesc nawet teraz8o
dobra robota!!!! |
80 - 79
Mam juz skile 80 - 79 juz przestaje skilowac lece expic teraz skile to podczas expienia rosna
|
mam pytanie. czy jeżeli stoję i mnie potwor mnie chmmorka atakuje a ja go nie ruszam i co te 30 chmorek trawie blood hit to czy mi sie shword zwiększa?
Pozdrawiam :) |
Cytuj:
Powiedzmy, że na next adv potrzebujesz 100 ciosów. Każdy cios jest liczony i powiedzmy walisz 29 ciosów i 30-sty cios to blood hit więc masz -30 ciosów do adv czyli zostało do zrobienia 70. Jeżeli wywaliłeś 30 ciosów bez blood hita liczenie zostaje zresetowane i te 30 ciosów wykonanych bez blood hita przepada więc nadal masz 100 hitów do adv. Liczenie zaczyna się na nowo. Jeżeli więc byś walił jedynie blood hita raz na jakiś czas to będzie ci to wolno szło. Co do tego, że potworek cie bije "chmurkami" .. co ma piernik do wiatraka ? Przecież jak potworek cie nie trafia to shielding ci rośnie a nie sword, liczą się twoje ciosy w potworka a nie jego w ciebie :/ |
dzisiaj sie czuje jak bym coś wziął ... ale dzieki za odp co prawda chodziło mi o shielding (też na s) Więc pytanie takie samo tylko chodzi mi o shielding
Pozdro |
Cytuj:
|
druid
napisz cos o druidzie i potworkach prosze.......
|
jakby chociaz przeczytal ten poradnik.....
|
Raynold przeszedles samego siebie ;) Poradnik bardzo fajny i napewno mi sie przyda. Szkoda tylko ze nie napisales z jakimi skillami na czym trenic ale ogólnie moja ocena wynosi 9/10 B)
|
Cytuj:
Chociaz Bys Przeczytal Ten Temat A Nie Piszesz Na Pale!!! 8o |
Cytuj:
To link do poradnika: kliknij tu |
Bardzo fajnie wszystko opisane. :cup:
|
Cytuj:
|
looooooooooooooool
z tego co tam pisze to ze skila 50 na 51 treni sie tyle samo co z 51 na 52 i 52 na 63 mądre to?? X( X(
a tak pozatym to jest good jak dla mnie 7/10:D :D |
Cytuj:
JA :evul: :D :D |
Cytuj:
|
Tibia uproszczona
Tak jak ktoś już wcześniej napisał tibia jest bardzo uproszczona, bo nie ma znaczenia która broń jest lepsza do walki z inną bronią..
Tutaj mały offtopic (sorka ;p) ale można zauważyć też, że szybkość z jaką chodzimy po parcelach zależy od tego gdzie jest położony parcel... A przecież chodzimy po parcelu, a nie po tym co jest pod nim. Żeby nie było kompletnego off'topica to do tego co napisał raynold chciałbym dodać, że od wyższych skilli (szczególnie shielding) bardzo dobrymi monstami do train są slimy, ponieważ nie trzeba lurować następnych, tylko same sie sklonują. (Możliwe ze to padło juz w jakiejs wypowiedzi ale nie przeczytałem wszystkich postów.) :baby: |
nie mieszaj w glowach!!
Cytuj:
ZApewniam...cie ze shield jest potrzebny.. wg mnie jaja se robisz..i nie mieszaj w glowie niektorym osobom ktore to czytaja...bo taki newbie moze se pomyslec ze to prawda |
Kaczmen
thx :( teraz wiem dokladnie ile mnie kur.. czeka trenowania masakra
|
Cytuj:
|
:)
Raynold jestes wielki!!!!! wielkie GZ dla ciebie za ten post:)
gram knightem i trenuje jak tu napisales i jestem pod wielkim wrazeniem :D all co napisales sie sprawdza:) wszczegolnosci co do czasow na poszczegolny skill (wielki GZ za czasy:) oczywisciew jest mala roznioca ale to bardziej wynikajaca z lania w potwory. dosc tego slodzenia :p pasuje o cos zapytac :p a wiec:) wiele ludzi pyta jak liczyc chmurki. ale czy jest sens :p chce zapytac czy jak zadasz hita lub otrzymasz to ci zeruje chmurki i skill idzie dalej ale zarowno obrony i ataku ????? czy tylko ataku w przypadku zadania ciosu badz obroiny w razie otrzymania:) P.S Maslo maslane ale mysle ze zrozumiesz o co mi chodzi :p:D |
mam pare postaci które są knightem ale jedynie na non-pvp:sword: :x: sie sprawdza poniewarz na innych ubijają mnie:confused: :confused:
|
o.O
Bravo!! Świetny poradnik! :] Co prawda gram druidem ale mogę powiedzieć, że świetnie trafiłeś z pomysłem. Patrząc na czas potrzebny do treningu jestem zadowolony, że wybrałem profesję magiczną :D
|
Jest tu kilka błędów oturz palladyn aby awansowac i jego pasek dystanasa sie wypelnial musi zadac krwawe obrarzenia conajmniej 2 razy na minute!
A gdy obydwaj palladyni zalorzą najlepsze rzeczy jakie maja to sa male szanse na awans |
Ciekawy poradnik,niektóre rzeczy są oczywiste ale o wiekszości informacji dopiero się dowiedzialem8o :cup: Brawo,brawo
|
dobry poradnik :) szkoda ze nie mam SS :( BARDZO DUZO CZYTANIA B)
|
;]
bardzo fajny poradnik podoba mi sie
|
Zawalisty poradnik tylko potrzeba troche aktualizacji ale jest spox! :]
P.S. Czekam na aktualizacje! Pozdro!! ;) |
Moja technika
Nic nie napisałeś o treningu knighta z monkiem ;(
Moje skille : 85 / 80 Więc ja napiszę jak to robię: Kumpel stawia ci monka, i bije w niego + 1 zlurowany potworek (wolf, rat, bug itp.) - Jak nie ma 3 potworka (2 dal knighta ida) to mozna zsummonować, knight zaś wali blood hity lub na arma w monka... Skill wpada szybciej niż w treningu z ghoulem. M.in. moi 2 kumple tak robią i jeden ma skille 90/90 drugi 94/9x. (x - bo nie pamietam) :P Poprubujcie, a zobaczycie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |