![]() |
@up
Sądze że on to napisał, żeby spławić te marchewki ;D. |
Konstruktywna krytyka: "Nie wyjdzie i już, ale z was debile, klon Tibii".
Powoli robi się to męczące, nie będę udowadniał nic debilowi który ma to w dupie i pisze tu tylko po to by zostać zauważonym a nie w celu dowiedzenia się czegokolwiek... Jak ktoś nie widzi wyników, to niech przejrzy forum a nie temat tutaj który stał się spammerski i niepotrzebny. Jeden post na dziesięć/dwadzieścia to informacja o projekcie, reszta to spam i debilne wyzwiska... Ludzie już napisali, że nam nie wyjdzie więc po co się powtarzać i w kółko pisać to samo. Obietnice są, może nie spełnimy wszystkich ale przynajmniej będziemy się starać zrobić choć połowę. Niegrywalna powiadacie. Dlatego, że wymagana będzie znajomość języka polskiego i podstawy kultury? Bez elo zią madafaka? Napewno znajdzie się ktoś chętny... Znudzony "chunceniem na dragah" No nic, pozdrawiam i zapraszam na forum. |
Lepiej usunac/zamknac ten temat
|
Nie usuwać!
Niech zostanie dla newsów, żeby widziano że prace idą do przodu! Tylko jakby można było zablokować kilku osobą pisanie postów... |
ja jestem za usunięciem tematu ponieważ nic tu nie ma i gran nie wyszła to po co nabijać posty :D
|
Marchew, marchew, marchew...
Przeczytaj pierwszy post i zobacz co miał na celu ten temat! Po co nabijać posty? Jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj! |
Takie pytanie:
Czy ktoś jeszcze pracuje nad tą grą, czy ona wogóle ujrzy światło dzienne? Czy jest sens tu gadać? |
Cytuj:
|
A ja nie wątpie, team pracuje sprawnie, sam mam nadzieję że gra ruszy...
A wy, antyfani, mozecie pomyśleć o tym, żeby ukrywać czasami swoją zazdrość... Ale zgadzam się, team niezawsze zgadza się z krytyką, a co do ciebie Kawiorq... "Nie zawsze wszystko musi być tak, jak sobie zażyczysz" |
Patrząc na ten burdel w tym temacie mogę przytoczyć pewien mój cytat (albo z O. Chrzestnego)
"Jeżeli nie będziesz darzyć szacunku do swoich wrogów/bliskich i przyjaciół lub nawet ludzi spotkanych przypadkowo na ulicy, oni też nie będą odwzajemniać szacunku" Proponuję tak: Tarlos: Szanuj każdego nawet wroga swego Marchewki: j.w Antyfani: Gra wyjdzie, dlaczego? bo wiem że wyjdzie :). Acha i chyba wiem, dlaczego tak się kłócicie Ekipa RP: Nie potraficie odróżnić krytyki od prostej zazdrości... |
@slawus
teraz już wiem czemu masz taki dopisek na forum rp, czy ty jestes w zespole zeby gadac, że nitk w nim nie pracuje? miałem już tu więcej nic nie napisać, ale jak widze takiego idiote to az mi palce po klawie skacza .... |
@Up:
Fajne uczucie? Właśnie to nie jest krytyka tylko zazdrość... Na pewno taki marchewki chciałby mieć taką grę. Ktoś pisał że dawniej uważał ten projekt za ,,cudo". Jeśli o mnie chodzi to trochę zazdroszczę, ale nie żeby od razu mówić że nie wyjdzie itp. |
Do czasu, sławek uważał to za 9 cud świata, nagle go wywalili, i co? To co widać... Mnie też wywalili za nieróbstwo bo sobie niezapowiedziany urlop zrobiłem ale niemam do nich za to pretensjii, bo dobrze zrobili i chwała im za to...
Ja do ciebe sławek nic niemam, ale troche... Nie krytyki kogoś, troche samokrytyki bo trzeba rozparzywać w sobie dziur i je łatać :) Jackal: święte słowa <_< |
I to nie jest temat o grze... Tylko o projekcie, a powiedziane było, że nie wiadomo kiedy wyjdzie... Więc przestańce za przeproszeniem na*******ać te bzdurne posty O.o
|
Powodzenia. Będę dumny kiedy ta gra ujrzy światło dzienne. Polak potrafi!:) . Życzę wam jak najszybszego sukcesu i jak najlepszego zysku. Chciałbym wam pomóc jak bym mógł, ale nie jestem za bardzo w stanie. Może kiedyś. Z chęcią bym się zgłosił do testów gry. Jak wyjdzie to niech mnie ktoś powiadomi. Jeśli wyjdzie to pomogę wam z miłą chęcią reklamować;) .
|
zapowiada sie nie zle jak co pisze sie na testy
|
@up
haha good joke testy , te testy już idą jakieś 2 lata hahha i za każdym razem to samo piszą możesz pomarzyć że cos kiedyś wyjdzie |
@2up i wyżej
zapewne pierwsze testy będziemy robić my- team, póżniej niewiem jak to będzie wyglądać, niestety się tym nei zajmuje xD |
@up,up tobie wyjdzie gówno okiem -.-
@topic życze całej ekipie sukcesu i wielu playerów (jak wyjdzie sam nim będe ^.-) Go Go Power Ranger !! |
RP Online nie wyjdzie zapewne. ;)
|
Najlepiej tak powiedzieć!
Ja bym na Waszym miejscu zrobił coś w stylu tutora, ponieważ np.ja nie mogę znaleźć miejsca w teamie a BARDZO bym chciał Wam pomóc... I w tedy do testów by byli teamerzy i tutorzy... Pozdro! @down: Mam już tego dojść! http://img183.imageshack.us/img183/9680/uo0066af6.jpg |
@Ravent
Jak uważasz =) @X-Zero tutorzy zapewne będą ale dopiero gdy i gra będzie, narazie są zbędni. |
Cytuj:
@marhefki Idioto, po c-huj się powtarzasz, w kółko to samo, w kółko to samo...? To się już naprawdę robi żałosne. Myślisz, że gra nie wyjdzie - sobie myśl. Ale po co piszesz to w tym temacie? Widzę każdy twój post "gra nei fyjcie mufie fam do!!!!111121131111111``~"... To jest już naprawdę idiotyczne. Widzę, że post Kulikosa nic nie dał... @eee... ktośtam, który napisał, żeby go poinformować, kiedy gra wyjdzie www.rponline.pun.pl www.remote-prophercy.com www.rp-online.prv.pl Na pierwszy rzut oka zobaczysz, czy gra wyszła czy nie :D @ci, którzy weszli od razu na ostatnią stronę tego tematu i piszą, że gra nie wyjdzie www.rponline.pun.pl www.remote-prophercy.com www.rp-online.prv.pl Poczytajcie, zobaczycie. Czegoś się dowiecie :) Albo chociaż spójżcie z 10-20 stron wcześniej, Avager pisał tam o założeniach projektu itp... I to nie jest temat dla idiotycznego ględzenia marhefeg, tylko o informowaniu społeczności tibia.pl o newsach gry... |
@up
Ej popatrzmy na to z dystansu... Projekt niedługo będzie miał już rok, macie stos grafik, stos pomysłuw, a w żeczywistości nie wiele sie dzieje. Wszytko idzie bardzo powoli, ale według mnie to wina zachłanności i dumy Kawiora, sam sie opierdziela prawie nic nie robi, a nie chce żeby było więcej prograistów... Jak tak dalej pójdzie to ta gra na prawde nie ruszy. A w ogóle to przynajmniej ktoś z teamu widział na oczy tą gre? Czy tylko tak każdy na słowo Kawiora? :P Btw. Mogli by mnie już odbanować na tym swoim forum, to że nawżucałem Tarlosowi nie jest powodem do takiej zemsty nie? xD |
Czemu w logu jest Prophecy a w stronie http://www.remote-prophercy.com/
|
@Tarlos
No tak zwracam honor ^^ Ale czy ktoś oprócz ciebie i kawiora to jweszcze widział? :P Mi to tam obojętne kiedy gra wyjdzie... Byle żeby była, ale patrzcie na to jak tibia zaczynała, wy jesteście teraz o wiele lepsi od początku tibii. Uważam że Kawior powinien szybko zrobić to co najważniejsze, a jeśli jest tago dużo to przełamać sie i zobyć kogoś do pomocy, by razem (jak już mówiłem) zrobić te najważniejsze żeczy, potem w updatach poprawiać niedociągnięcia... P.s. Weź mi tam zdejmij bana wreszcie, mineło już z pół roku ^^ Chyba mi wybaczysz ;) |
Cytuj:
Ale to nie problem, drogie to nie jest... @oFFspr1ng Niby czemu nie można rozmawiać o RP na forum Tibia.pl?? @Marchewki Przymknij się, psie. |
Uprzejmie proszę dzieci bite w domu o opuszczenie tego tematu.
Jakby kto jeszcze nie skumał to nowy adres to www.rponline.pun.pl Down: To nie było do Ciebie, chociaż może... To była proźba, nie groźba ani nie zakaz. |
Hypex wychodzi, ja wbijam. I zwracam się z pytaniami:
Po pierwsze: To będzie bardziej RPG czy expienie? Po drugie: Ile % pracy macie za sobą (mniej więcej)? Albo inaczej - co macie do zrobienia z tych dużych spraw? Z góry zaznaczam, że nie interesują mnie kwestie postronnych typu: "ten szit nie wyjdzie, nie masz co czekać". Pytam Kulikosa albo innego będącego w składzie osobnika. Jeśli ktoś uważa, że RP nie wyjdzie to po co zabiera sobie czas i zaprząta głowę siedzeniem w tym temacie? A? |
Będzie RPG, dużo razy o tym pisano :P
Co tu się stało, przecież było około 50 stron! |
Tibia to też teoretycznie RPG.
|
Odgrywanie postaci... Zrozumncie, może to nie będzie super evul wyczajona gra, raczej ostoja dla ludzi których nudzi ciągły exp i chcieliby się w takie cuś pobawić. Na rooku ludzie szukają książek i próbują rozwiązywać zagadki. Tutaj tak właśnie będą wyglądać questy ;x
|
To zlikwidujcie expienie na potworkach (lub je zmniejszcie) i, postawcie na PVP, questy i połączenia tych dwóch rzeczy. Proponuję jakieś eventy z udziałem GM, np. walki na specjalnych arenach.
Oderwijcie się o debilnej reguły, postawcie na jakość grania a nie czas. |
Jestem bardziej za RPG niż za expieniem... Tibia byłaby całkiem fajn gdyby nie gracze idioci, bo świat tam jest niezły i niektóre questy też... IMO Tibia miała być RPG ale gracze skaszanili i CIPki poszli na komercję...
Trochę expienia może być, ale właśnie po RP oczekiwałbym czegoś jak RPG papierowego na ekranie kompa... (bez przesady ;p) A za rozwiniętym PvP też jestem :P System skulli w Tibii jest cokolwiek pojebany, jeśli odnośić go do normalnego RPG ;p |
CIPki poszły nie tylko na komercję, ale na kasę. Co do pvp to proponuję areny, i tak jak już pisałem qesty/eventy/turnieję pvp. Ale dokładniej opisując wyobrażam to sobie tak:
- Do gry loguje się GM. Idzie do miasta. Wstukuje komunikat, że za 15 minut odbędzie się Event, opisane jaki i troszkę o nagrodach. - Odblokowuje się teleport. Kto chce wziąść udział/podziwiać turbniej ten tam wchodzi (zamiast zapisów). - Po wejściu w teleport jesteśmy w dużym pomieszczeniu. Tutaj mamy 2 teleporty. Jeden to teleport dla publiczności, drugi dla zawodników. Wybieramy odpowiedni. - Jesteśmy teleportowani na arenę. Tutaj troszkę o arenie: Arena jest prawie na cały ekran gry(tutaj proszę się zastanowić, nad większą ilością, przypadającą na ekran kratek niż w tibii), w kształcie koła. Na arenie mogą(ale nie muszą) znajdować się przeszkody, płomienie potwory itp. Jeśli chodzi o widownię to jest jeden poziom wyżej. Potem są coraz mniejsze platformy 2 i 3 poziomy wyżej. Pośrodku jest mała wieża dla Game Mastera. - Walczącemu na czas eventu zmienia się EQ oraz punkty umiejętności itp. Każdy w danej profesji ma taką samą liczbę HP, MP, EQ, punktów i czego tam jeszcze RP team wymyśli. - Rozpoczyna się walka. Może to być 1v1 2v2, grupowe, wojny gildii i co tylko wymyślicie. - Trzy pierwsze miejsca dostają nagrody. Na razie tyle wymyśliłem ;p |
Ale dokładnie tak ma być! GM nie będą tylko czymś niedostępnym, jak w tibii robi się foty jak się GM widzi, bo to coś niezwykłego. U nas jeden wbiega do karczmy w stroju wieśniaka i krzyczy coś w stylu "Bracia! Do broni! Rozbójnicy plądrują wioche!" ludzie którzy chcą się pobawić biegną i biją się z 2 GM rozbójnikiem i jego małą armią bandytów. Wypada z niego cośtam, o które prosi ktoś inny :D
|
Slawek czuje jak będe biegał na arenie i każdy będzie we mnie rzucał pomidorem.
|
@OnlyShadow
Dokładnie! Ale najważniejsze: KAŻDA KLASA MUSI BYĆ WYRÓWNANA. |
a ja jestem za tym żeby najpierw wyszła beta tej gry a nie gadacie już o jakims gównie którego niema i gry jeszcze nie ma :/ wejdzcie na ZIEMIE !!
|
Cytuj:
Komercjalizacja Pojęcie to odnosić się może jednak również do innych dziedzin ludzkiej aktywności. Np. komercjalizacja sztuki, gdzie jej dzieła stają się przedmiotem handlu, a sam proces twórczy podporządkowany jest osiągnięciu zysku, co wymaga dostosowania się do potrzeb odbiorcy (który staje się klientem), często kosztem artystycznej niezależności i jakości. Z tego powodu komercjalizacja postrzegana bywa jako zjawisko negatywne. Zamiast takich lip lepiej zrobic cos ala gladiatorzy, na dobrych zasadach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |