![]() |
Cytuj:
Jakby to wyglądało? W koncu wielkie panstwo niemiecki ;>. Offtopic. Oglądałem dzisiaj Panorame. I było o stosunku Niemców do Polaków. I zdecydowanie najlepsza była wypowiedz, i tu cytuje: "Napewno sytuacja między Polską, a Niemcami byłaby lepsza, gdyby Polacy uznali krzywdy Niemców na terenach Polski " :D :D :D 15 minut kwiczałem... krzywdy Niemców :D :D :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wczoraj czytalem o tym czy maja zostac ukarani po tej bojce z argentyna i bylo napisane ze NIE ;p
|
Cytuj:
Całym sercem byłem za Francją, po tym, co zobaczyłem jak Brazylia grała w poprzednich meczach, ale jednak nie wierzyłem w zwystęstwo Francji. Stało sie inaczej, z czego bardzo sie ciesze. Nie odnosicie takiego wrazenia, ze Zidane to taki Jordan piłki nożnej? |
@Raul
Spójrz w lustro :) Co by dali Ci Robinho i Cicinho gdyby grali od poczatku? Nic, Francja by sie tylko troche wiecej zmeczyla. @Badzo Witaj w klubie, ja tez calym sercem :) @Zamor1 Najwidoczniej gdyby jakis Niemiec zlal sedziego nic by sie nie stalo :) @_DARK_SVEN_ Bez komentarza.:D |
Cytuj:
|
Kochana Francja, !ebana Portugalia...
Btw. co myslicie o tym? http://mundial.onet.pl/0,1247843,1349675,wiadomosc.html |
A co mamy myslec? Przeciez to nie po faulu na Ronaldo Rooney dostal czerwona kartke, wiec eot ;]. Sedzia slusznie pokazal Roonaldo czerwo, bo ten zachowal sie jak ostatni cham.
Teraz kibicuje tylko Portugalii, innego wyniku niz ich zwyciestwo w finale, nie widze ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1350178,wiadomosc.html
Wiec sie mylilem :> |
No i mieli racje ! Co z tego ze niemiec, i co z tego ze organizatorzy? takie samo powinno byc sedziowanie (!) i kary dla zawodnikow.
|
Up:no wlasnie powinno byc ale nie jest
|
Cytuj:
Wezcie tez pod uwage to, ze wszyscy na boisku byli zmeczeni, wiec gdy wszedl Cicinho i Robinho, proste ze mieli wiecej sil, dlatego ich gra wydawala sie szybsza. Ja tez moge grac na 100% przez 10-15 minut :) |
PiXik: No, ze sedziowanie nie jest takie jakie powinno to wiem, ale chodzi mi o kare nalozona na Fringsa.
|
TAK! TAK! Tak jak miało być! 2-0 dla Włoch!
/me się cieszy. Jedno jest pewne: Finał będzie bardzo ciekawy. |
Nawet nie wiecie jak się cieszę :D !!!!!1oneone
Niemcy nie mają daleko do domu ;p Włosi mistrzem świata ! : P może zagrają z Francją i się zrewanżują za Euro 2000 ;> |
B.ładny mecz...jestem bardzo szczesliwy ze wygrali Włosi...piekne ostatnie 2 minuty ;D A moglo zas sie niemcom przyfarcic w karnych xD
|
Viva Italia!
Final match: France - Italy :) |
FORZA ITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALIAAAAA !!!! I dgzie jestescie przesmiewcy mnie i ich?! Czemu nikt w Squadra Azurra nei wierzyl?! Teraz tez wygrali fartem?!
JEDNO JEST PEWNE: WLOCHY W FINALE !!! SA NA SWIETNEJ DRODZE DO TYTULU MISTRZA SWIATA! JESZCZE TEGO LATA, JESZCZE TEGO LATA, WLOCHY BEDA MISTRZEM SWIATA !!!!!!!!!!!! |
nooo nawet w tym meczu sędzia był bardziej Niemiecki
ale to nic im nie dało!!Italia zagrała pięknie |
HAHAHAHAHAHA!!!!!! TOTAL OWNAGE! Kto mi nie wierzył, że Italia wygra z Niemcami niech sie w piekle pali! XD Pierwsze po meczu dzwonilem do starszej co we Wloszech siedzi na robocie to powiedziala, ze zaraz po meczu ludzie na ulice wyszli i imprezuja ostro xD To sobie starsza nie pospi przez pare dni xD FORZA ITALIA!! xD ITALIA MISTRZEM ŚWIATA! :):) Pozdro alL!
|
I znowu kupon poszedl sie jebac =///// niech to shit =/
|
Kara dla Niemców za porzucenie Niemieckiego stylu gry.
Chyba zaczynam lubić Włochów :D . Grają ciekawie, nie tylko murują własną bramkę. Są drużyną, którą się fajnie ogląda, co niestety na tym mundialu jest rzadkością... Teraz Francja czy Portugalia? Oto jest pytanie. |
Mam nadzieję, że finał będzie Portugalia vs. Włochy. Wtedy stawiam na Portugalię ofkoz...
|
No i super, ciesze sie. Ladne brameczki dla Wlochow, a moglo by byc ich wiecej.
Jutro calym sercem jestem za Portugalia, chcialbym, aby to oni zdobyli Mistrzostwo Świata. No i maja szanse rewanzu za euro 2000 ;]]. Ale dzisiaj... FORZA ITALIA !! |
Francja wygra mundial 2k6 z dwoch powodów
1 jest najlepsza 2 pokonała brazylie(na tkorą stawiało 45 % głosujących)jak to zobaczyłem myślałem ze walne z krzesła i zemdleje muwhabsabeiash FRANCJA ROX |
No cóż w od fazy pucharowej kibicowałem wszyskim któży grali z Brazolami i Szkopami :) Wkońcu sie udało tych sku*wieli wykopać :) Brazylia jest moim zdaniem przereklamowana, a Niemcom się jak najbardziej należało ! Tak jak już ktoś przedemną wspomniał... ITALIA mistrzem świata :) Grają nie tylko dobrze w ofensywie ale mają najlepsza obrone na tych mistrzostwach. 0 straconych bramek mówi samo za siebie (nie liczmy tej samobójczej ;)).
Na koniec tylko 3 słowa... ALEX jesteś wielki ! |
Jutro wygra Francja, a w finale powtorka z Euro 2k plx :D
|
Dodam od siebie tylko tyle, ze dzisiejszy mecz to bylo piekne widowisko! oby wiecej takich ;)
|
Fantastycznie!!Pewno zwycięstwo nad Niecami. Podobała mi się taktyka Lippiego....Wymęczyli zawodnikow po czym w dogrywce mocna przycisneli(wpuścił 2 Napastnikow:Del Piero i Iqua~ na skrzydła). Włosi grali w dogrywce pressingiem co przyniosło efekt. Cieszy mnie Dobra Postawa piłkarzy Włoch przed Finałem.
Jutro Francja i rewanż za Euro 2000 w finale:) |
Nie daj Boze dzisiaj wygra Francja. Wtedy bedzie final dwoch cieniasow.
|
Wielkie brawa dla Wlochow!!!
Wygrali mecz mimo ze przez caly mecz niemcy mieli jednego zawodnika wiecej. |
Patrząc na ankiete to mało osób stawiało na Francje czy na Włochów, a tu zapowiada się na taki finał. Stawiam na zwycięstwo Włochów... po tym co pokazali we wczorajszym meczu :]
|
Yeyeye ITALIA wygrała i to w pięknym stylu... niech zostana mistrzami :)
|
jak wczoraj przed meczem mówiłem że wygrają włosi to nikt nei chciał wierzyć :>
|
A ja przed mundialem mowilem ze Wlosi go wygraja, i nikt mi nie chcial wierzyc xD (No, oczywiscie trzeba poczekac jeszcze do 9 lipca)
|
Cytuj:
|
Ładnie Włosi zagrali.
No to mamy niespodzianke. Wielki Ronaldinho odpadl, a staruszkowie Alex i Zizu podbijaja niemieckie boiska. JAk byl ten rozny, po ktorym padl gol, mowilem ze beda karne, a w TV pokazali grosso. Mój tata mowi wtedy: ten strzeli gola xD Zebym on przepowiadal przed meczami ;( |
http://janek.jogger.pl/2006/06/
Sporo bramek z tego mundialu. Jezeli macie jakieś linki do stron gdzie są wszystkie bramki to możecie podac:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |