Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zmiany w grze po Update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85318)

M4r3X 17-07-2006 23:18

Heh, pewnie zaraz topic pod kluczem będzie.

osaell 17-07-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez guzik116
Stary ,rooka sie przechodzi w 4h max ;/

Tak, na pacc area, albo w nocy, kiedy to rook jest pusty.. Bo jak w dzien zaczniesz, to pelno noobkow sie wszedzie kreci, wszystko kradnie... i jeszcze Ciebie nazywaja noobem za nic :-/

Tasiorstrasz 17-07-2006 23:20

Fajnie jest sie na koniec dnia dowiedzieć o takich bzdurach :)

Jezeli to wejdzie w zycie... ehhh.

Rekin Master 17-07-2006 23:20

sama zmiana uhania sie duzej roznicy mi nie robi...stojac potrafie sie recznie uhac czasem szybciej niz bot, ale w biegu...to juz inna historia wiec jednak sie przyda :)

RooFooZ 17-07-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo
jak narazie tibia.pl przetlumaczyla newssa z tibia.com i nie widzialem zadnego opisu o teame zeby mogl caly team zbeirac to co wypadlo. a co jak exp podzieli sie na rowna polowe?:D:D:D

a czy zauwazyles slowo MOZE ?? to sa moje przypuszczenia

boorex 17-07-2006 23:21

Wali mnie zmeczenie, wali mnie battle list, najlepiej jeszcze zeby cipsoft zrobil light hacka wbudowanego w tibie, mody na tibia.org.pl maja mniej roboty nad botami.

Loot - bye bye tibia 4 ever, nie wyobrazam sobie tego, hunty staja sie dla mnie nie oplacalne, a z knighta zrobili pieprzonego dupka do tracenia uh.
MIalem isc zaraz po zakupie nowego pacca na demony, lecz to kobieta lekkich obyczajówa nie ma sensu. W 10 sek zdolal bym skosic shooterem 3 mpa, 4 mmsy i 2 g legs. "nie nic nie wypadlo, sux hunt :(" gdzie ma byc ta uciecha z zobaczeniem loota jako pierwszy i przekazac wiadomosc shooterom....Porazka, naprawde Retired my dear knight :( Robie sorca na enforced i kupuje sd na allegro ( -.- ) i bede napieprzal na battle w h lvle ....Bez jaj, nawet nie moge wyrazic tego co teraz czuje jestem kur** bliski swieczek w oczach jak to czytam....NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

btw. Sorcem mozna, UEowac, praktycznie legalnie aimbotowac, gran hastowac, kroic loota gdy dostaniesz najwiecej expa. Co jeszcze ? Gdy knighci rzekomo kosili loota czy ten walony cipsoft nie pomyslal co teraz bedzie ??? Czy ich juz konkretnie poj***** ?? Brzmi to tak jakby mieli knightow za ostatnich smieci ktorzy jako jedyni sa zdolni do koszenia loota, wiec udupili ich z korzyscia dla sorca, druta , palla. Jest to nie wyobrazalne..Troche sie unioslem ale naprawde nie mam slow . :(

Rekin Master 17-07-2006 23:28

@Boorex
widze ze sie przejoles ;/
ja odczuwam to samo, lecz zawsze mozesz umowic sie z qmplami ze po zabiciu potwora odchodzicie wszyscy od ciala i po 10sekundach biegniecie razem obejrzec nowego mpa czy g-legi :)) luzik

Sebastianky 17-07-2006 23:28

Boorex zgadzam sie z tobo w 100%

Chi Chi 17-07-2006 23:29

Boorex i inni knight-ci Jak co kolwiek bloczycie komus to przez pierwsze 10 sec nie mozecie brac z potworka nic ani go przesuwac ale otworzyć go można!
Więc sie nie martwcie ... -.- zaden shoter wam nic nie zajebie. A shoterom mozna zaawsze powiedziec aby nie podlazili przez 10sec. A loot zawsze zobaczy pierwszy knight ^^ :)

Iszin 17-07-2006 23:30

....dobre dobre , ale placzecie Najty :D , jakis 97 EK "ktos mi ukradnie MPA z demona i co ? " hahaa :) skonczyl sie wasz monopol na otwieranie zabitych potworkow, teraz to WY bedziecie musieli, tak MUSIELI zaufac shooterom w czasie huntu. Po update napisze do paru osob ktore chcial pojsc mi bloczyc Demony zobacze ilu bedzie chetnych :D :cup:

Nie wiemy jeszcze jak daleko zajdzie update, to jest dopiero pierwsza czesc, moze w nastepnej dowiemy sie czegos wiecej np. o nowych questach, takich dla lvli 100+ ;)

pozdrawiam

Wieslaw

Kwaso 17-07-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
lecz zawsze mozesz umowic sie z qmplami

Nie zawsze kumple sa spoko...czasem moga ci nie powiedziec a jak idziesz na hunta z malo znanymi ci ludźmi to tym bardziej

Tu potrzeba naprawde zaufanych osób...

Ajron 88 17-07-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
Z tymi potworami ze ten kto zada wiecej obrazen ten bedize mogl otworzyc potwora pierwszy jest scaignete od gry Maple gdzie pierwszy raz sie z tym spotkalem. a ogolnie update spox ;]

Takie rozwiazanie widzialem w innej grze online jakies 3-4 lata temu , w tamtej grze to sie sprawdzalo.. w Tibi ? watpie , teras juz napewno nie pojde blokowac Demonow czy Hydr dla "obcych" , nie ma sensu.

Co do celowania runami na battle screen , Cip'y poszly na latwizne , zamiast wypowiedziec wojne bot'om , ulatwiaja gre innym zeby nie czuli sie pokrzywedzeni przez swoja uczciwosc, jak to bedzie wygladac w praktyce ?

1. Sorc stanie sie zabojcza bronia.
2. Jeden z najwazniejszych elementow pvp (celowanie run + wybor odpowiedniej runy w odpowiednim momencie) zostanie praktycznie calkowicie zautomatyzowane , za 2-3 update wrzoca poprostu do klienta boty i tak to sie skonczy , jak dla mnie ten update bedzie chyba ostatnim ktorego wyprobuje , potem mnie juz w tibi nie zobaczycie , gra ktora byla kiedys gra trudno i taktyczna , staje sie zwykla naparzanka dla laików.. nie , dziekuje.

Loron 17-07-2006 23:36

Co do tego zmęczenia:
nie chciało mi się czytać 41 stron więc Czy Nikt Nie Pomyślał, Że To Wychodzi 8 Godzin Expienia Dziennie? Wiecie ile to jest? Jeżeli grasz dziennie 10 godzin, to na pewno nie logujesz się na PoHu i od razu lejesz GSy, wylogowujesz się w świątyni na PoHu i idzesz spać. Od tego odliczyć trzeba tą godzinę przygotowań, no i nie codziennie jest przecież wolny PoH. Czyli taki przeciętny, nienapalony h-lvl nie będzie miał z tym problemu, a nawet raz w tygodniu będzie mógł zrobić nockę :)

lootowanie:
Cytuj:

Mam nadzieję, że dodadzą do tego coś takiego, żeby członkowie party w którym jest osoba która zadała największy dmg. też mogli brać loota.
Zgadzam się

podsumowując
Cytuj:

no z deka dopiesili graczy na non-pvp i zalatwili low-lvl
Cytuj:

Z drugiej strony jednak straaaasznie wzmocni to sorców i druidów, więc obawiam się, że inne profesje też zostaną w jakiś sposób w następnym updacie wzmocnione (nie może chyba tak zostać, że sorc z battle za każdym razem trafia z sd, a knight nie dość że tylko raz na jakiś czas trafi to zada obrażenia 10 razy mniejsze).
Cytuj:

a ja bym dodał pacc, który nalicza się nie w dniach tylko w minutach ( godzinach), wtedy pacc był by bardzo opłacalny.
no to tyle :)

Rekin Master 17-07-2006 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwaso
Nie zawsze kumple sa spoko...czasem moga ci nie powiedziec a jak idziesz na hunta z malo znanymi ci ludźmi to tym bardziej

Tu potrzeba naprawde zaufanych osób...

tak, jezeli sie umowicie ze nie podchodzicie przez 10sekund, a on podejdzie to juz z nim nigdy na hunta nie idziesz... zawsze myslalem ze to knight wybiera team i nie ma problemu ze znalezieniem shooterow, nie odwrotnie
mam z 4 zaufanych qmpli, ktorym bym mogl powierzyc nawet wlasny acc i wiem ze nic nie zniknie :)
edit.
chcialbym jeszcze dodac, ze poziom sorckow na e-pvp bedzie sie bardzo zmienial...jedbnego dnia bez problemu moze wzrosnac o 3-4lvl<mowie o 80+> oraz spac o np. 5
walka sorc kontra sorc...kto ma wiecej run ten wygrywa...no i oczywiscie kto wiekszy lvl i magic...pvp sie nie liczy :(

Pandaray 17-07-2006 23:37

LOLz prawda ;/// gra z update na update coraz gorsza ....jak dlamnie tibia 7.4 wymiata..a z tym expieniem to totalna porazka mysle ze duzo osob odejdzie z tibi nie wiem co im strzelilo do uba z tym expieniem zupelnie bez sensu ;// a blokowanie potworow pojdzie do historie tibi :(

Bamargera 17-07-2006 23:37

Ten loot to przesada! :/ Jak knight blokuje potworka to dostaje najmniej expa! I co? Zblokuje demka shooter podbiegnie i przy farcie ma mpa! :/ Chyba napisze do CIP zeby to zmienili :/

malkolm 17-07-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88
1. Sorc stanie sie zabojcza bronia.

Zauwaz, ze jest to bron obosieczna. W tym ukladzie mam kazdego sorka (do lvl ok 100) na 2 x sd + 2 x bolt. I nie pomoze mu nic, chocby nie wiem jakim zygzakiem s*******al.

Ajron 88 17-07-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S.T.E.K.
Jest druga strona medalu. Wszyscy myślą, że battle na ludzi tylko dla pvp/pk. A ja dam sobie ślepą kiszkę uciąć, że po tygosniu od update'a wyjdzie nowy który specjalnie na pvp da 5+ sekund exhausta.

Niewarzne czy jest 2,4 sekundy czy 5 sekund exausted (chyba kazdy potrafi sie uhnac w 2,4 sekundy recznie ?) , chodzi o to ze teras kady bedzie trafilam 100 % strzalow co = smiercia jesli wysokolevelowy sorc zaatakuje nisko poziomowego kinight , lub w wypadku gdy knight potrafi sie wyleczyc , bedizie to ogromny uh waste , nie , dziekuje.

noobowaty mistrz 17-07-2006 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
do noobowaty mistrz

pff koles to ty sie czytac naucz kazdy sie doczyta jak napisze o zamiast ó

A propo upadate nei przejmujcie sie tak.
Bedzie doprze, musi byc ;)

LOL
Nie o to mi chodzilo.
Jakbys byl chociaz troche inteligentny to bys zauwazyl ze napisales "muwie" zamiast "mowie" badz "mówię". -.-

browomir 17-07-2006 23:42

Wszyscy mowia, ze sorc bedzie zabójczą bronią bo będzie mógł strzelać runami z okienka 'battle' , ale czy ktoś pomyślał z kąd sorc zdobędzie sporą ilość soul points'ów aby mieć run pod dostatkiem ? Bo jakoś mi sie nie widzi ze przez te zmeczenie duzo souli nabije.A w sklepie raczej nie opłaca sie kupować. To dotyczy sie także providerów bo z kąd ci zrobi jak nie ma souli,i musi odczekać X godzin aby móc wpęłni poexpić.

Ajron 88 17-07-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malkolm
Zauwaz, ze jest to bron obosieczna. W tym ukladzie mam kazdego sorka (do lvl ok 100) na 2 x sd + 2 x bolt. I nie pomoze mu nic, chocby nie wiem jakim zygzakiem s*******al.

W walce 1 na 1 nic sie nie zmieni , ty go bedziesz pukal z 100 % celnoscia, a on bedize sie leczyl hot keyem , chodzi o to ze grupa osob goniacych 1 osobe zawsze zabije ta osobe (chyba ze "cel" jest zybszy i zdola uciec) , chodzi terz o to ze tibia stanie sie banalnie prosta , nie, dziekuje.

Ajron 88 17-07-2006 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez browomir
Wszyscy mowia, ze sorc bedzie zabójczą bronią bo będzie mógł strzelać runami z okienka 'battle' , ale czy ktoś pomyślał z kąd sorc zdobędzie sporą ilość soul points'ów aby mieć run pod dostatkiem ? Bo jakoś mi sie nie widzi ze przez te zmeczenie duzo souli nabije.A w sklepie raczej nie opłaca sie kupować. To dotyczy sie także providerów bo z kąd ci zrobi jak nie ma souli,i musi odczekać X godzin aby móc wpęłni poexpić.

Jesli ci sie wydaje ze sorce pkuja/walcze na wojnie wylacznie z sd'kami ktore zrobili to.... no comment.

Normalna rzecza est ze runy sd/uh sie kupuje w ogromnych ilosciach .

Nazywam sorca bronia zabojcza ,bo teras kazdy , powatarzam KAZDY sorc bedzie mial celnosc aimbota , ustawiasz sobie plecaczek kolo battle screen i jedziesz z koksem , to jest jakis żart..

Predator myszy 17-07-2006 23:45

DARK BROZYN jak chcesz rób Mario Bross z tibia Cip Soft

Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie

1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No do k.... cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT.....

3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no ku.....rwa ja
to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc.
No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro dla DARK BROZYN;) ;)

P0nury 17-07-2006 23:46

Dalej nie mogę uwierzyć w to, co dzisiaj przeczytałem.

Po paru głębszych przemyśleniach... to będzie po prostu rzeźnia. Gra na pvp właściwie straci całkowicie sens. Bo po co? Skoro zabijanie teraz będzie po prostu banalne...

Zawsze w Tibii pociągał mnie wspaniały system pvp, idealnie wyważony jak dla mnie. Niedługo to wszystko legnie w gruzach...

Czas poexpić paladynem, a po update zobaczy się. Najwyżej więcej czasu spędze na treningu skilli/mlvl'a. Huncić sam lubie, więc bloker mnie średnio obchodzi.

R.I.P. knights.

Losari 17-07-2006 23:47

Boze narazie wszystko poza strzelaniem na battle jest dobre, ale to bezsensu jezeli tak bedzie to kazdy n00b bedzie mogl zabic innego czlowieka-.-

M4r3X 17-07-2006 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Predator myszy
Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie

1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No do k.... cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT.....

3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no ku.....rwa ja
to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc.
No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro dla DARK BROZYN;) ;)

Takim samym prawem, jakim ci dali, i powinnieneś sie cieszyć.
Ludzi kupujących pacc są tysiące, ty jestes tylko pionkiem, A cipsoft królową ; )

Btw,

Pipul hu sejs sorkerer ownzz!!!11sgiftone!

Gdy zmęczysz sie naciskaniem F5 zeby wyj.ebac jak najwiecej SD, zapamietaj że nie jestes immortal, oraz o tym ze masz 3x mniej hp od najta, i 2x mniej od pala, a osoba z która walczysz rowniez moze spamowac hotami ; D

Predator myszy 17-07-2006 23:50

Zgadzam się=(

ChynyDruid 17-07-2006 23:52

co wy sie tak sracie

boze hoteysy beda Sorc z SD bedzie na*******al ofiara bedzie sie hotkeysami uh to kto wygra? przeciesz bp uh jest tanszy niz bp sd sorc po pewnym czasie zwatpi ^^jesli nie mam wiecej sd niz ty uh ^^

Perela 17-07-2006 23:54

Proszę moderatorów tibia.pl następnym razem jak będziecie robili sobie żarty to wspomnijcie coś o nowych broniach dla paladynów BO MOŻE ZNÓW SIĘ SPEŁNI!!!

Nowy update ujdzie.

pawlusek 17-07-2006 23:55

ech :/

Blokowanie przechodzi do historii :/ No cóż dla mnie tyle dobrego że będe miał Uha w hotkey. Mimo to update mi się niezbyt podoba

Predator myszy 17-07-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ChynyDruid
boze hoteysy beda Sorc z SD bedzie na*******al ofiara bedzie sie hotkeysami uh to kto wygra? przeciesz bp uh jest tanszy niz bp sd sorc po pewnym czasie zwatpi ^^jesli nie mam wiecej sd niz ty uh ^^

I właśnie to próbuje wam uświadomić ze to już bedzie zależalo od ekwipunku (ilości run)
Dlatego cip soft nie zacznie robić Mario Bross
A kurka wodna bedzie po tym Upade lepsza^^8o

Pandaray 17-07-2006 23:58

Taaaaaa TIBIA.PL TO WYKRAKAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD

kaciux 17-07-2006 23:58

upsrate

Wbudowany Aimbot?!?!X( tak kochany Cipsofcie, gratuluje stracenia paru tys graczy a co do reszty do GL & HF bo na pewno wam sie przyda!X(

Monte 18-07-2006 00:00

Jeśli to co jest tu napisane jest prawdą to mnie to cieszy ; ) Gram na non-pvp, czyli ten update tylko poprawi ład i porządek na serwerze ; )

Gratuluję pomysłów.

Koniec share'owania i loot'owania xD

Sebastianky 18-07-2006 00:01

teraz dostano w pplecy.... nikt juz nie zakupi pacca. ciekawe z czego bendo zyc
hahahahahhah

Satyr 18-07-2006 00:01

Aimbot stanie się niepotrzebny,bo po co płacić za cos co będzie darmowe?? pomysł z runami całkowicie do bani,juz widzę te wojny i walki -.-
niech cip zlikwiduje jeszcze exhaused to już wogólę będzie bosko
z tym otwieraniem ciał bardzo dobry pomysł,zmęczenie tak samo,myslę ze pomysleli także o zdrowiu maniaków którzy non stop expią:)
ciekawe jak to bedzie

M4r3X 18-07-2006 00:02

Tak z ciekawosci zapytam,

Ilu z was nie ma pod hotami /sd, /uh, /hmm, /explosion ?

O ile mnie pamięć nie myli, z tibijskiego 'zakazanego' downloadu, boty sciaglo okolo pol miliona polaków (ilość sciągnieć, nie koniecznie osób), większość być może 'płacze' dlatego że szanse będą równe teraz.

Zważcie że mówię większość ; )

Mighty 18-07-2006 00:03

Hmm Mowicie ze pomysl z lootem jest taki swietny nie zgodzilbym sie z tym do konca poniewaz: Knighty maja teraz za przeproszeniem przesrane poniewaz gdy idziesz na hunta dajmy na to demony i jestes blockerem bloczysz i co ? nie mozesz otworzyc loota bo nie zyskales najwiecej expa na moje jest to zle posuniecie.. knight beda musailby chodzi tylko z zaufany kolegami lub prosic tych co zabijaj potworki zeby robili filmy paranoja.;)

AzAd 18-07-2006 00:03

Moim zdaniem: Przegięcie i totalny idiotyzm... jak juz ktos wspomniał jedyna dobra zecza bedzie update w otwieraniu zwłok... Chociaż jak myslicie? kto zada wiecej obrażeń? bloker czy shooter?
Aff...
Obejże nowe tereny po update i chyba zmieniam stan na: ,,Na emeryturze".

Edycja: wiec sran juz zmieniłem i przezucam sie na ,,MU Online"(wracam do starego chara bo znalazłem passy".

P.s. Kazdy nazeka na najta... a co maja do powiedzenia ,,rune makerzy" którzy zeby wbic te 100 souli(facc) musza expic pare godzin i jeszcze musza czekac aby to expienie im się opłaciło.

Wpadłem na taki dziwny pomysł: w sumie jesli najt chce zaszpanowac ze na 9 lvlu ma skille 90+/90+ to prosze bardzo, trole stoją otworem w koncu mozesz trenic do upadłego nie zgarniając nic expa ;p.

Gratuluje CIPSoft'owi straty kasy i zrobienia z Tibii posmiewiska(co najmniej w moim mniemaniu).

P.s.2 Tibio 7.4 wróć!!!

ChynyDruid 18-07-2006 00:05

Jak myslicie

Czy tibia stanie sie niedlugo platnym otesem? płatnym=pacc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.