![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko mi sie wydaje, czy jestes nudny?
B) |
Cytuj:
|
Za co Badboe zaliczyl glebe?
|
Cytuj:
Pewnie za to bo ma to w comencie ;D Wystarczy mieć jakiegoś Unita w comencie i już masz hunted by Okhrana...utevo gran mas vis power |
Cytuj:
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe ale spoko, ja wiem, ze to tylko my nie umiemy grac. wy jestescie uber pro playerzy. Przynajmniej umiem zabic pare osob, bo co Ty umeisz tego nikt nie wie.. Aug 21 2006, 00:01:42 CEST Killed at Level 57 by Vers Dra'ghothe--> (ms kidneo) Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe-->(kidneo) Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe---> (latuz) Sep 10 2006, 04:53:04 CEST Killed at Level 66 by Vers Dra'ghothe --> (friend unitow, ktory szpiegowal mnie i emzego jak chcielismy na hunta isc) nabijaj sie dalej, ja bede dalej swoje robil. ciekawe co sie stanie jak wpadniemy po ciebie. nawet utevo vita ci nie pomoze =) dobra koncze pisac, bo po co sie wdawac w pyskowke z takimi ludzmi jak ty, co jak im brakuje argumentow to spamuja forum od rzeczy. z seqiem jakos moge sie dogadac, pomimo tego, ze jego zabic chcielismy. ty jestes chyba niereformowalny. no ale coz, jaki minister edukacji, taka i cala edukacja... |
Vers otoz jak widzisz mozna balansowac na farcie / taktyce / skillu itp. itd. Nie twierdze ze zabijacie na farcie czy cos ale chodzi o to ze to bez sensu. Po co badboe padl? Przecierz zaden unit nie byl online to by nie uderzyli was.
Tak samo Darkie czy Barkie jak byl atakowany. Dlaczego? Btw.A po mnie rhexx i kuja przyszli. Nie chce sie nasmiewac ani nic ale wbilem 4 levele od czasu "hunta" Widzisz ta "wojna" niema sensu. Rozumiem pojecie Sumera. On chce walczyc tylko i wylacznie z Unitem. Nawet jesli Okhrana wygra podejzewam ze nastanie monster PA i bedzie to gorsze od Unitu. Dlaczego ze mna mozna sie dogadac? Bo w sumie znamy sie jakas ilosc czasu i uwazam ze chociarz po 2 stronach jestesmy to i tak nic nie zaszkodzi pogadac. Odezwij sie w tibi do mnie mam sprawe :P @ Martinesz i inne ludzie co pierdola farmazony bo cos slyszeli: Nie bylem po stronie unitu ani Okhrany ale to co Emzy powiedzial zmienilo moj stosunek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczuru.pl jak tam kupiony char ? dobrze sie sprawuje... ???
|
Cytuj:
|
Też tak myśle że trzeba wkonću coś zrobic z tymi unitami.
Pamietam kiedyś Fusion miało się pruć coś do Unitu za to że wyganiali z hydr i expa. Ale widać po wojnie z XQ że oni nic nie potrafią bo tam jest kilka Br. Nigdy nie prowadzili wojny więc nie wiedzą jak to jest. Obecnie są tam sami loyal ludzie, więc może kiedyś pomogą wam. Z chęcią bym pomógł dla Okrahny ale mały lvl i nie mam czasu na grę. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi którzy walczą o spokój na titani. Każdy wie że Seq, Widakey, Virakey, Brzeziu dzielą acc miedzy sobą i liżą dupe dla unitów. Pamietam sutuacje że straszyli mnie Fummlanem i Arnem. :) Jesteście zabawni. To jest tylko gra i co z tego że padniesz... Myślisz ze w przyszłości zrobisz lvl i sprzedasz postać ...Może kiedyś jak bedę miał czas to zrobię lvl i pomogę dla Okrahny . |
Cytuj:
|
heh.. wiadome prawda w oczy kole hah.. żal !!
|
Cytuj:
|
Grałem co nie co na Titani kiedyś i muszę powiedziec, że lepiej jak Unici( czy jak oni się tam zwą teraz) mają władzę niż polacy. Wy niby walczycie o spokój ale prawda jest taka, że jak już wygnacie Unitów to będziecie odwalac jeszcze wieksze PA. I nie mówcie, że nie bo tak jest na każdym serwerze na którym rządza polacy.
|
Troche inaczej.. :) Dla mnie to zwisa ale pomyśl seq czy nie chciałbyś rządzić na serwerze...
Zamiast sie pucować do nich byś lepiej pomyślał... Co ci z tego że bedziesz sie pucował co ci z tą postacią.. Kiedyś chyba i tak nie będziesz grał...A na allegro nie sprzedasz chyba że za 200 zł .. Tak to bedziesz miał satysfakcje że zajebałes gaure czy fummlana... |
Cytuj:
okhrana go nie przyjmie, najwyzej sam bedziesz vs. Unit. Chociaż ma te sd power, to nic z tego nie działa, połowa noobów na titani, czyt. h-lv, ma bardzo słabe pvp, przykład? pada hell sorcerer od 50 druta n/c. ja tam sie bede upierac przy swoim. okhrana rox |
Wiem że go nikt nie przyjmie ale.. mogli by walczyć chyba nie ??
|
Tak cie slucham Martinesz i ręce i cyce opadają....
Okhrana rox yea - jedyne co potrafią to nowe czary wymyślać ;) |
Cytuj:
humm, to że lubie okhrane, to jest moja sprawa. możesz wskazac, czego Ci te rece opadaja? :< |
Cytuj:
|
Każda rządząca gildia bedzie tak od*******ać...
|
Cytuj:
|
od kiedy to proszenie kogos o przysluge albo o pomoc to lizodupstwo? Vilum ty nikogo nie prosiles o pomoc? ;>
|
:) Ta nikt nie jest święty, ale ty też mogłeś z tymi paccami w huja nie robić ...
Mnie też chciałes .. To jest jedyny punkt do ktorego moge się do ciebie przyczepić.. A tak to looz szanuje Ciebie |
Cytuj:
Jeśli ktoś nie szanuje np mnie to inni nie bedą sznować np. ciebie nie ?? logiczne. zanim coś napisze pomyśl troche |
@up
jak masz takie problemy to idz na non-pvp... a nie srasz sie tu.. "takie jest prawo dzungli..." za to jak bys ty tak zrobil to bys nie miał do siebie pretensji ;p
niestety tak nie mozesz.. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dayre i Soyez wyplacili sie z wojny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczuru - kto by cię chciał? ehhehe
A co do Soyez i Dayre, to nie od dziś wiadomo że nie uczestniczą w żadnych akcjach, więc bez większego znaczenia to że się wypłacili, gorsze tylko to że reperują budżet unitu który został mocno nadszarpnięty w ostatnim czasie. |
Cytuj:
|
Vers, nieźle dogadałeś widzę koledze od kupionej postaci 8o Trzymaj fason, szkoda tylko że toczycie przegrany bój ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapraszam na Pytherę, chwilowo świat jak marzenie, PA na niskim poziomie, spoko ludzie u "władzy" :cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |