![]() |
wykorzystujesz swoje kłamstwa ...do swoich interesów ale my już znamy takich lamusów..może sie udać raz czasem dwa.. ale ciagle tak pogrywac sie nie da... ty masz po prostu taki styl grania kłamstwa kłamstwa i jeszzcze raz kłamstwa...zaproponowałes mi vice-liderostwo bo nie miałam gildi wiec jak mogłam ci na skarabach straszyc swoją guildią? śmieszny jesteś i tyle nie mam powodów kłamać wiele razy tu przyznałam się do swoich błędów..a Ty sie wybielasz co?
@ widzisz ake'en jednak masz coś do powiedzenia... są na serverze takie smieci ze z nimi strach sie jednoczyć , bo nigdy nie wiadomo kiedy cie hakna albo sprzedadzą.. albo zniszczą opinię kłamstwami.. moze czas żeby go kicknąć z tego serva? |
widac z epierdolisz głópoty bylas w takedzie lol i sama jestes lamusem i do tego scharerem i mnie neiw*****aj bo pierdolisz glupoty bo niewiesz jak bylo a po 2 ja nigdy nieexpilem na dark katedze bylem tam moze 2 razy z van watermanem obczaic po up date co tam ejst lol
widac jak znasz fakty idz lepiej znów poklam sobie na mój temat bo jak do tej porynto smieszne polewki z tego mam i z twoich tekstów:evul: powinnas dostac 1 miejsce w pierdoleniu glupot o kims:cup: a i aj o tobie igdy tu niepisalem ale chyab czas zaczac cya lamusie |
Goralek: no cos tam wiem ale nie duzo...mniejsza o to...Rytt...ehh nie mgoe patrzec na niego..Ania ale Ty o wykickowaniu kogos to mailas na mysli kogo ?? bo Ret to ziomek z Rl on nie ejst az tak straszny..i Bro sie wypije czasem...:)
|
ps mój brat nic nieukradl a jak chesz to ci zaraz po rodzinie pocisne ze ci sie neidobzre zrobi
o ile wiem nigdy niecisnie sie o rofzinie lam zasade to ci pokaze jaki potrafie byc wredny...:evul: |
=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD Nawet Vegeta By potrafil cie zabic xD z twojim PVP a co do twojego brata..... macie cos po rodzinie =P zlodzieje xD Kiedy Moja mama padla.... poprosila mauricka o pomoc i on wyslal paker laske.... xD Powodzenia na nowym swiecie =P Ps Ch** sie pisze przez CH
|
xD
Dobra spokoj spokoj dzieci i kobiety (babcie) ..... co było mineło jesteście noobami wiem wiem, Adii i Sarev rzadzą na servie choć sarevok noob z 50 lvl a Adii ma hunta ale cicho cicho :D
|
Ok..Rozwiazmy historie rytka ;] tak to ja..nie podpisalem sie bo to juz nie moj character.
Kiedy skonczyl mi sie pacc sprzedalem ta postac, z tego co wiem next owner tez ja sprzedal i pozniej haknal. A co do sempaiego to go nie haknalem..mow co chcesz, wiem ze byl label i nickiem mojego znajomego.. Sempai i on byli kiedys dobrymi kumplami...napisal do niego i koles mowil ze gra w muOnline i hakuje tibijczykow...wiec ten poprosil go w zartach o jego itemki..ok zgodzil sie i wysylal kiedy to sempai odzyskal account. Skad to wszystko wiem? Spotkalismy sie na rl i mi opowiedzial.. Nie interesuje mnie to Rethron ze myslisz ze to nie prawda..Kto tu nie ma honoru Rethron...wchodzisz na forum i zaczynasz klutnie i wyzwiska do Ani Ania ma racje ze nigdy nie potrafiles sie przyznac do bledu etc.. |
xD
adii:Dobra dobra niedługo usłyszycie o wielki Ake'enie :P
co do ryttacego ...Nie rozumiem cie ;/ Nikomu swoich passów nei dawał ani itemków ;/ on jest jak moj brat wiec wiem...Nawet bylem rpzy tym jak odzyskiwal passy ;/ i potem ty albo Henio-jankos pisalisce do neigo ze nie ma itemkow a on jeszcze nikomu o hacku nie pisal ;/ |
Cytuj:
jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle [quote=Mial Nika;1007282]=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD ja ciebie i twoja stara ohhhhhhh i to jeszcze z farciarzem uihauihauihauihauihauia a i jeszcze 1 ja nigdy niepadlem ^^ |
Paker Laska -Ded =P a rethron juz calkiem nie dlugo =P oj... widac ze cie rozowa pantera wychowywala xD ty masz honor hahahah =P przykro mi ze cie nikt nie kocha...... nie moja wina.... powiedzielismy co mielismy do powiedzenia teraz pora zaczac dzialac przestan rozsmieszac bo mama chce pospac a ja za glosno sie przez ciebie smieje.... anaalfabeto =P
|
szkoda mi takich ludzi jak wy rodzinka poj*bów Matka zamiast wychowywac syna gra w jakoms beznadziejna gre huiahuiahauihaui :baby: :baby:
|
[quote=Rethronn;1007299]jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle
Cytuj:
Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili... http://foteka.pl/img/5311.jpg Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co? |
[quote=Lord'Nesteloo;1007328][quote=Rethronn;1007299]jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle
moze..nie przypominam sobie zeby z farciarzem chcial zabic Anie..moze z kims innym Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili... http://foteka.pl/img/5311.jpg Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co?[/QUOTE a pamietasz jak bylismy na gsach czyja tarcze mialem i kim po nia poszedlem jak ten kick byl ;S? |
Nabijanie postow...pamietam pamietam
Rethron i bambo dead tylko rytek nie padl saheuiashue moj v-shield ci wylecial.. ahh wtedy tez dedles...to jak to jest? nigdy nie dedles? moze sobie przypomniales |
Ryt nie odpisales na mojego poprzedniego posta....o co ci chodzi z tym ze jakis kolo wziol od sempai zefira passy i itemki...ze co ze on mu je dal ?? mi sie nadal wydaje ze to Ty albo Henio-Jankos...wiecej ja to wiem....
|
Cytuj:
|
oki
ja sie niebęde wypowiadał za brata przyjdzie to sam posty bedzie pisał:) |
Cytuj:
Słuchaj mozna wszystko ale nie jeździć po rodzinie!( ja rożne fajne texty też znam i też móglbym Ci ładnie pojechać,ale wolę być mądrzejszy) I co z tego ze Mial niki matka gra w Tibie?? Nie widze tu nic dźiwnego. Garimo 200 + lvl ma pod 50 lat. I?? To co wiem fajny koleś z niego jest. a Za fajną osobe uważam Anie.Bo kilka razy z nią rozmawiałem i była bardzo sympatyczna w przeciwieństwie do jej syna... Ale więcej nie powiem Każdy robi co chce i nie możesz na to wpłynąć. Ja bym był z niej dumny że potrafi pogodzić i rodzine i tibie. dziękuje. :] |
Ta, tego brakowało żeby spotkała się grupka osób tutaj, które powiązane są ze sobą jakimiś przekrętami, przepychankami i odrazu kłótnia się robi na xx stron, szkoda tylko że każdy ma swoją wersję wydarzeń i nie wiadomo jak było naprawdę ehh
Ja tylko powiem że jutro jadę kwaterować się w akademiku, czas zaczynać studia : ) Szkoda tylko, że komp będzie dowiezony za tydzień wiec nie będe wiedział czy ten internet się nadaje do pieca czy jednak coś tam będzie można z niego wykrzesać Ahoj wodzowie tęgie pały ; ) |
No skurka w sumie ma racje ale co zrobic :p trzeba sie przynać jesteśmy polakami my tak zawsze :/ no prawie zawsze :p
Ahoj wodzu xD |
Cytuj:
|
ueasiheiua powodzenia Skurka na studiach...chociaz cie nie znam osobiscie ;]
tak jak adii mowil..oby goracych lasek nie zabraklo i wodki co i gdzie studiujesz? |
Studia przedemną, ale z opowiadań ziomków napewno nie będzie Ci sie tam nudzić :) Pozdro Miłych weekendów.
|
siema ludziskaaaa , widze ze sporo sie mówi o xanterze i bardzo dobrze xD
|
Toruń, Uniwersytet Mikołaja Kopernika, Informatyka, dzienne, 5 lat, magisterskie, Dom studencki nr. 5
Coś jeszcze chcecie wiedzieć? : ) |
Cytuj:
Jak skończe LO do ide do tournia do szkoły wojskowej :D |
a ja na PW lub UW.
|
Johny lowca here
Cytuj:
|
Amoze ktoś do wrocławia sie wybiera do szkoły oficerskiej ?? jak tak to ze mna ^^ xD
|
Cytuj:
|
w Abreeden tzw Ab'Dendriel Studiuja tylko Elfy Arcanisty....
|
co do wczesniejszych postów Ryttacego padlem raz w swej karieze czemu bo niebalem sie lisc i walic cie szmato jak haczyles sempai zefir wiesz szkoda mi cie dzieciaku bo huj wiesz i tyle ci powiem.
pozatym rl zioms forever Nowiak Team Rox i tyle idz na inny serw bo szmato zginiesz jak cie zoabcze jebany thiefie kradniesz zeczy inncyh i myslisz ze jeste sok i smiesnzy jest twój komentarz na tibiaq.com w ryttacym ze ja to haker rox informacja lol zreszta smieciu padles juz 5 arzy odemnie lub moich kolegów tylko o tym niewiedziales hahah myslales ze jak tzrymasz podczas panowania vene z tymi drago to ci all wolno tyl .l. [-.-].l. a co do deda zapytaj custeli ejsli chesz ze mnie pzreprosili padlem to prawda bo wpadlo z 15 osób haha funy traop w bramie i all kumple ofline lol jak taki kozak ejstes smigajna tibie cie dorwe a co do goralka to niemam zamiaru sie klucic wiecej nigdy jej nic niezrobilem a ona pierdoli glupoty na mój temat i tyle cya |
Ret.... ty juz se nagrabiles......i to ty zmien server... radze Secura lub Celesta =P albo pograj se na Ots PS mowilem Chuj sie pisze przez ch
|
Adii : A tam u Ciebie cieżej zdać niz w Polsce ?? I jak z robotą ?? xD
|
Tzw Studia w polsce sa prawie najtrudniejsze w calej Europie.... chyba tylko dwa panstwa maja trudniejsze =P wiem ze najlatwiej jest zdac w niemczech.... tam same nieuki
|
ty sobie zmien i tyle i mnie huj obchodzi co omnie myslisz mam dyslekcje wiec robie bledy ibede pisal jak misie podoba <wolnosc slowa>
|
Padlem 2 razy...na afk taki z ciebie kozak
Kiedys w thais biegalem z dp do temple a rethronek nie mogl mnie zabic ;] czekaj..czekaj 15 osob? przecierz bylo zaledwie 7 osob (jak odnajde screen to tu wstawie) kumple ofline? co by ci pomogli skoro ledwo co dobiegles do bramy, poszedl magic wall - combo i dedles...nie broniles sie zbyt dlugo...jak sam mi mowiles z powodu lagow |
On Ma laggi na realu ;-p
|
Cytuj:
|
takie kozaki lol smiac mi sie z was che padles 5 razy cipo pamietasz np ballard , i pare inncvyh osób jak cie zajebalo? moze klamie?;] ciekawe dlaczego huehauehuaehue
a ty mial idz wy*******aj bo pierdolisz teksty jak pzredszkolak cya niebede odpisywal nobom bo mam was dosc lo l1 madzejszy od drugiego HoNoR FoReVeR:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |