![]() |
uwilbiam beho bo...... są zaje.....
ja exp to cyce albo dragi a jak kasa to tylko soldki (właśnie wróciłem z 2-u dniowego expa na soldkach i po 15 minutach nie młem capa bo cały bp miałem zapełniony lootem którego najlepiej sellnąć w thais i już mam kolejne 1cc) :P:) |
Ja lubię expić na Dragach , Forstach ; ) i OF...
|
Ostatnio najwięcej expię na cyklopach na cyclopolis, szybko leci lvl i loot całkiem całkiem =]
|
ja lubie sobie poexpic na scorpionach
|
Ja osobiscie kocham Dragony i Wyverny :D
Jak zajete to nie gardze expem przed OF (Orci Shamany, Leader, Zerki i Warriory). Oprocz tego nad OF maly resp 2x Wyvern ;p |
kasa-beho i lootbagi z mino
exp-cyce/dragi/umarlaki xD oczywiście jeśli jestem sam bo tak to kicha na no-pvp |
Ja osobiście expie na dragon i dl ;)
|
ja expie na ghoulach tylko szkoda ze tam sie kreci tyle high lvli bo oni mowia ze fajnie z nich kasa leci i to prawda :D
|
Hmm... Lubię expić w takiej jednej jaskini pod Ab'dendriel :)
Występują: [MONSTER]Snake[/MONSTER],[MONSTER]Bat[/MONSTER],[MONSTER]Poison Spider[/MONSTER],[MONSTER]Skeleton[/MONSTER],[MONSTER]Rotworm[/MONSTER],[MONSTER]Ghoul[/MONSTER],[MONSTER]Slime[/MONSTER] Exp jest całkiem, całkiem a loot też fajny :D Tylko musisz tam być sam :/ I jest jeszcze jaskinia pod Mino Mount: [MONSTER]Bat[/MONSTER],[MONSTER]Minotaur[/MONSTER],[MONSTER]Minotaur Archer[/MONSTER] Tu jest super exp i super zarobek, a w dodatku mało kto tu chodzi :) Loot za 2 godzinki to jakies 6, lub 7 k Na wyższe piętra Mino Mount się jeszcze nie wypuszczam :) To tyle o moich ulubionych miejscach :evul: |
Dla mnie the best jest d lair ^^
Można spokojnie zabić kilka dragów i iść hp odregenerować... 0 waste :) |
[MONSTER]Scarab
Dla kasy xd |
Scarab dla kasy :P
Ghost bo latwo sie bije i loot moze byc udany ze szczesciem Mummy tez latwa da ubicia i tez dobra kasa. |
przepraszam za posty....Cos mi sie zrabalo...Prosze kogos o ich usuniecie
|
jesli chodzi o te slabsze to ghoule, assisiany i dwarfy guardy :p
|
Ja mam sentyment do Frost Dragonów a z tych słabszych do Vamp i Dwarf Guard :)
|
facc:
nabijanie souli moje beściaki to cyc :D a exp itd... to zakochany po uszy w gs'ach :D pacc: nabijanie souli - scaraby :D i kasa też sie uzbiera na food i blanki exp - tomby! :d zadne piraty i inne gowna.. pozwolcie mi zyc jak w tibii 7.6 ;] |
Dwary Gurady, cyce, dsy , minotaury
|
Ja najbardziej lubie expić na piratach . A jak chce się pobawić to dragi ale zawsze waste :(
|
beholdery B) ,sutki :P
|
warlock, of, nightmare, culty, lizardy, frosty
|
Od 40 lev piraty i od czasu do czasu necro na tar tombie.
|
Ja lubię Mount Sternum ..... wszystkie rodzaje cyklopów, ale przede wszystkim crypt shamblery, beho, mumie, ghosty i dragi:)
|
Małpeczki.
|
Ja tylko soldy i pojedynczy spawn guarda na 23 lvlu a jak ktoś ma lepszy pomysł niech napisze na pw dla mnie Guards And Solderas Ruleraz xddd
|
Ja only Drags :)
|
ja to tak :
cyce all rodzaje, mino all rodzaje, dwarfy all rodzaje, dsy, ghoule, beho, czasami dragonki jak sie nudzi, roty fibula od czasu do casu, mumy, orc shamanki, laider, zerk,no i to all:P |
Tylko GS ,DRAGI,DS-y, itd
|
Nie wiem czemu, ale mi jakoś przypadły Elfy :P (ale to już dawno temu expiłem)
A teraz to DL'e GS'y :P |
Małpy, Ancient Scaraby, Piraty.
|
widze, ze polowa nie czai tematu...
|
Oczywiście Necro i Vampiry ;)
|
Wyverny roX. loot dobry (bo w 2 h czasem po 3 woi) exp dobry a mniebija mnie bo uciekam przed nimi i leje...
xD |
tylko ghoule mumie ghosty i crypt schamblery czasem poleci ring czasem materiałek
I rzecz oczywista beholdery lubię je zabijać:evul: |
:]
Ja lubie: Rotwormy Gobliny Amazony no i Graczy ;] :D
|
trole
najwiecej kasy to z troli pod ab [ab'endriel] polecam i mozna tam tez expic jest duzo troli:cup:
|
@up
Mały offtop ;] Wiecej trolli jest tylko na forach xd A ja jak grałem to lubiłem expic na malpach,dragach, tombach i hydrach xd |
ja lubie giant spidery bo z time ringiem +boh mozna fajnie poexpic
|
Exp
Ja lubie na rotach i trollach ;)
|
No to zaczne od ktore troche mniej niz anjbardzije lubie i najbardziej :P
Beho-> scaraby -> dsy (2x g sheild polecial xD)-> dwarf gaurdy -> crypt shlamber -> MUMIE XD -> Drag? -> i moje besty xD LaRvA |
Ghoul, Mummy może za kilka lv Dragi jak waste na nich nie będe miał..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |