Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Danyth Knight 03-11-2006 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1060529)
Może ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem, wiec wyjasnie wam coś. Temat iridia jest po to aby rozmawiać o tym co sie dzieje na serwerze...X(

Nom wienc sie nie udzielaj! Te towarzyskie spotkanie jest w jakims sensie zwiazane z Iridia :)

/Fale~

Zibeq 03-11-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danyth Knight (Post 1060357)
Czemu tak myslisz :>??

/Fale~

Lassat
Shamala
i ktoś tam jeszcze przestal grac na Iridi ;p

Danyth Knight 03-11-2006 16:00

@UP

A wiesz z jakiego powodu ?? Pewnie niee!! Ale zapewniam cie oni nie odeszli z Iridi ale od calej Tibi!! Sa wazniejsze zajeci niz spedzac wiele godzin przed Tiba!!

/Fale~

IridiaCarlinPk 04-11-2006 07:57

Oj cos nudna ta wojna przydał by sie jakis sneak na odswierzenie pamieci;p
Firenze juz posta napisal ale on to mało wazny jest;p
@UP/\
Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE!

maddie 04-11-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1062139)
@UP/\
Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE!

na przyklad ogladac TVN ?
...

Bandzioch 04-11-2006 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1062810)
...

na przykład zadbać o swoich przyjaciół z rl, albo po uczyć sie sie troche... no wiesz, książki, notatki i takie tam rzeczy które odchodzą w kąt kiedy "musimy" nabić lvl.

Jinikao 04-11-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1063106)
na przykład zadbać o swoich przyjaciół z rl, albo po uczyć sie sie troche... no wiesz, książki, notatki i takie tam rzeczy które odchodzą w kąt kiedy "musimy" nabić lvl.

Racja!! PO__UCZ sie

Paco88 04-11-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1063207)
Racja!! PO__UCZ sie

albo ucz sie po expie lal ;P

Kiełek 04-11-2006 18:56

Armanio

eej z innej beczki Ezekiel Armanio deletuje chara... i ma bana za offensive statement, wie ktoś coś więcej o tym??

Bandzioch 04-11-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1063207)
Racja!! PO__UCZ sie

Właśnie własnie robie sobie przerwe :)
ps. Czy ktoś tu nie zapomniał kupic komus PACC?? Bo wydaje mi sie, ze dostałes Tadzia za free... :confused: A to juz prawie rok mineło!!!

Jinikao 04-11-2006 21:25

A niech kasuje chara. Czy to takie wazne? Bandzioch do kogo bylo to pytanie?

Kiełek 04-11-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1063510)

To nie jest ważne, ale o jednego pędzla mniej na Iridii...

Jinikao 04-11-2006 22:34

Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow:P Np Kroopka bez powodu zabili wczoraj. Dziwi mnie ze Laubau i Mewtu sie nie ucza na bledach, no ale to ich problem, i sie okaze czy Arc znow kiedys spróbuje ich zniszczyc

Bandzioch 04-11-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1063510)

Ten do kogo było adresowane pytanie wlasnie otrzymał list w veno.

Jinikao 05-11-2006 03:45

Aha. Musze sprawdzic skrzynke;]

Bez~ 05-11-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1062810)
...

Lepiej "Klan" albo "Plebanie" ;)

matias88 05-11-2006 14:43

Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.

Pozdro.

berger 05-11-2006 15:44

@up wyslalem ci list do veno z namem chara na jakim siedze jesli nie na grodku prosze pinie o kontakt. Moja propozycja nadal aktualna l]

Karolek98 05-11-2006 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1063628)
Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow:P Np Kroopka bez powodu zabili wczoraj. Dziwi mnie ze Laubau i Mewtu sie nie ucza na bledach, no ale to ich problem, i sie okaze czy Arc znow kiedys spróbuje ich zniszczyc

Skoncz pierdolic :) Mewtu odszedl do No Remorse na wojnie, i to on wyjebal arc a nie arc jego :) Spojrz prawdzie w oczy :P

Lovah 05-11-2006 16:54

No właśnie, musze poprzec Zimna, to przeciez German Team probowal ubic Cirmo, zaczynajac wielka wojne z Arc~.

Ahhh, to były czasy, szkoda ze NR nie pokonalo Arcanium =P

Banditos 05-11-2006 21:21

Lol najpierw firezne pisze ze MM sie boji walczyc a oni sie boja na open abttle wyjsc n/c

maddie 05-11-2006 21:26

troche bezsensu to bylo..

umowiona open battle a ci xlog ;s ech no
ale w sumie bylo was duzo, MM & GZ, nic dziwnego ze Arc sie schowalo w HG, probowali zwiekszyc swoje szanse..

Harru 05-11-2006 21:55

Ci co dzis byli online od nas to 3/4 naszych sil ;-)

Stami 06-11-2006 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matias88 (Post 1064533)
Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.

Pozdro.

Hello. Jak juz wszyscy zdazyli zuwazyc w powyzszym poscie niektorzy sadza ze Triforce nie ma nic lepszego do roboty tylko mowic Arc, kto jest kim. Szczerze mowiac przykro mi z powodu Twojej straty, uwazam ze zadna osoba ktora jest fer wobec innych graczy znajdujacych sie na danym serwerze nie zasluguje na smierc, mnie takze to nie raz spotkalo, takze wiem co czujesz. Coz moge wiecej dodac. Zapewniam, ze zaden z czlonkow Triforce nie przyczynil sie do twojej smierci. Pozdrawiam.

Valard 06-11-2006 15:48

A tak się wszyscy szykowali na te open battle =p No nie zawsze dostajesz to co chcesz, ale i tak ta bitwa nic by nie zmieniła wojna może trwać bez końca

matias88 06-11-2006 17:26

@Stami- nie ,masola sama mi powiedziala ze to jest kara. W dodatku stala w depo kiedy gadalem z Chealino i wolala do mnie "hi berger" myslac ze on ma dostep do mojego acc, a dzien wcesniej chea zagadal do mnie czemu gram i nie dochodze do MM bo po to PGowalem. Jak sie zapytalem kto mu takich glupot nagadal uzyl zwrotu "she did tell it to me" nie znam zbyt wilu kobiet co maja o tym pojecie. Ja juz tu nie gram, ale chce dopiac swego. Wiec jak sam widzisz czlonkowie Triforce bawiac sie w jakies glupie spiski przyczynili sie do mojej smierci. A z tego co wyczytalem wczesniej to chyba nie tylko do mnie mieli "ale". Gralem tu krotko i przez nich stracilem tylko czas. Charem juz ni bede grac, wiec mi to zwisa co z nim zrobicie. Ale chcialbym by inni poznali o pewnych osobch prawde.

Stami 06-11-2006 20:26

Witam. @matias88 - Szczerze mowiac ja, jak i czlonkowie guildi nie mielismy pojecia o sytuacji ktora opisales w powyzszym poscie, jestemy tym zaskoczeni, jezeli takie zajscie mialo miejsce, postaramy sie uporac z problemem wewnatrz guildi. Pozdrawiam.

Jinikao 06-11-2006 22:35

OMG - Masakra;/;/;

Olorion. 06-11-2006 22:37

taaaaa a mi ronaldinio zabral koszulke z Lethal Lissy ktora juz prawie nalezala do mnie ;[

Banditos 06-11-2006 22:38

omg arc na botach :P
Master-duel:
Nov 06 2006, 22:24:28 CETKilled at Level 74 by Rikki Montana
and by Firenze Bellator
emillion:
Nov 06 2006, 22:24:12 CETKilled at Level 90 by Laubau
and by Xyro Legend
Kash:
Nov 06 2006, 22:14:51 CETKilled at Level 154 by Firenze Bellator
Jurand:
Nov 06 2006, 22:18:46 CETKilled at Level 126 by Firenze Bellator
and by Sesulo
Aureliuss:
Nov 06 2006, 22:15:21 CETKilled at Level 133 by Sesulo
and by Dous Elwor
Lesley mac'leod:
Nov 06 2006, 22:24:05 CETKilled at Level 109 by Sesulo
and by Dous Elwor

Kisia 12-11-2006 13:45

Kohan Warrior zasilil jedna z naszych gildiowych kupek crystali wyplacajac sie z wojny :) GL Kohan

Ashlon 12-11-2006 20:20

No gratuluje, panowie. Popuscic wam ledwo i juz burdel robicie. M.in mocny smok dostal bana za caloksztalt, kilka person po kilka ostrzezen, praktycznie na kazdej stronie co drugi post dostal warna. Robcie tak dalej, a kolejny temat dot. iridii pojdzie sie pasc.

Massior 12-11-2006 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta (Post 1076351)
No gratuluje, panowie. Popuscic wam ledwo i juz burdel robicie. M.in mocny smok dostal bana za caloksztalt, kilka person po kilka ostrzezen, praktycznie na kazdej stronie co drugi post dostal warna. Robcie tak dalej, a kolejny temat dot. iridii pojdzie sie pasc.

Ajjjj wiedziałem że to się tak skończy :D

Dexusah 12-11-2006 20:32

Power abusing na forum tego jeszcze nie widzialem : )

Valard 12-11-2006 20:41

Eee, zbanowali naszego kochanego Smoka

Banditos 12-11-2006 20:42

Cytuj:

Dzieki serdeczne Nekro~~
moja zasługa mozna powiedziec :)

maddie 12-11-2006 21:16

Laciazor Duros
Nov 12 2006, 20:40:12 CET Killed at Level 58 by Rau Grinakh
and by Huxy

ech..

Paco88 12-11-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1066767)
taaaaa a mi ronaldinio zabral koszulke z Lethal Lissy ktora juz prawie nalezala do mnie ;[

prawie robi wielka roznice :P

Naro 12-11-2006 21:32

Cytuj:

To sie musiales narobic :p

A tak w ogole to jak smailes zbanowac nam Lolitke!! Ty chyba nie wiesz z kim masz do czynienia!!! Zaloze sie ze Lolitka juz sie czai na Ciebie na swym 250 lvlu we wszystko mowiacych rozowych barwach. Teraz to masz juz po jujkach. Nie pograsz sobie nigdzie4 bo Lolitka bedzie Cie przesladowala wszedzie... nawet jak sie bedziesz opalal na piramidach. Naprawde nie wiesz z kim zadarles... :cup:

Galdi 12-11-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1076455)
Laciazor Duros
Nov 12 2006, 20:40:12 CET Killed at Level 58 by Rau Grinakh
and by Huxy

ech..

Napisz mi na gg za co go ubili. Ehh ten to ma szczęście.. A i mam pomysł jak na to zaradzic bede jutro 14-15~~ a potem w piatek jak cos..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45.