![]() |
#Ghand
Cytuj:
Druga wpadka, podejrzewam że Warbie był w WC, czy gdzieś tam - w każdym razie nie było go przy kompie jakies ~5 minut podczac których ja go złapałem. Dopushowalem do miejsca, gdzie mogłem swobodnie zrobic ssa, poczym uruchomiłem Tibicam. Niestety, po lognięciu się już odpowiadał...SS co prawda jest, ale gdyby ktoś się przyczepił można by uznać ze jest naciągnięty. Obecnie ubiegam się, żeby rookstat zaakceptowało mój inny dowód - filmik w którym Warbie wydaje się zwyczajnie bez wspomagaczy expic, jednakże jest do czego się przyczepic:) #Milan ognia Cytuj:
|
Cytuj:
@Xziz na dole: Hm... wiesz, może byś miał racje gdybym założył nowy temat. ;o Jakby nie patrzeć rodzina Haltonów jest największa na Antice (jakby nie patrzeć - naj z naj serwerów biorąc pod uwagę tradycję, historię). Czyli... tak. |
Czy to jest aż taka afera, żeby umieszczać o tym newsa?
Xzizzbit. |
Cytuj:
Ale jedno pytanie co to ma do calego Rooka w calej tibii ?? Kurcze zrob sobie gdzies temat o Aferach na Antice - jesli jeszcze go nie ma i tam to pisz ... bo tutaj raczej malo osob bedzie to interesowalo ... Co do fotek jak wpadnie mod dostaniesz punkty bo sa przeklenstwa, wiem nie twoje ale ty dodales fotke na forum ... |
Cytuj:
Co do fot to wiem dobrze o tym, ale wolałem zostawić je w stanie surowym, co by wszyscy widzieli dokładnie, co Flake prawi. :P /Ghand |
Cytuj:
|
Eh, jak ja koffam gdy po 1 poście zaczyna się malutki flamewar. Mam do tego talent. o0
@Scobel: Nie interesuje Cię to? Po kiego zaglądasz do tego tematu? o0 @Ghand: Wyluzuj pręta. ^^ |
No Milan masz talent do wszczynania rozrób.
Nie będę się wypowiadał na ten temat ,bo nie gram na Antice ,ale uważam ,że nie powinniście wywalać Flake-a. |
Ja proponuję małą solówkę na Rooku. Weźcie se po serze i "Smackujcie" po gębusiach...
Y'all |
[Solera]
News:
[CHAR]Nekhronoz[/CHAR] Powiem wprost - nigdy o nim nie słyszałem. Dowiedziałem się dopiero od Wesolego. Czy jest to ktoś po namelocku? PG? Botter? Zabawa Cipsuxu? o0 |
Cytuj:
|
Bot, kumpel byl, sprawdzal ;o
|
Cytuj:
|
Nekhronoz to jego imię od początku, nawet nawet na photobuckecie ma swój album. Jeżeli zaglądasz na rookstat powinieneś go znać. Dziwny news ;)
|
Nie wiedziałem, gdzie się spytać. Lepsze to niż nowy temat. ;)
Dziwne, zaglądam na rookstat i jakoś go nie kojarzę. Może nie zwrócił mojej uwagi. Dzięki za odpowiedź. =) |
Saereth Candia 48 -48
Winona Sevardas-Fiver Candia 51 -51 Dziwne w ten sam dzien, oczywiscnie nic nie sugeruje ale tak chciałem sie spytac moze ktos wie co sie stalo ostatnio nie mam czasu aby wejsc na candie czasami zaloguje na 5min :s |
Cytuj:
|
[CHAR]Voodoo Rhythm[/CHAR] wbił 100lvl
|
O.o to z rookstata już usunęli tą śmieszną zakładkę 'botters' ?
@Manik~: Mam nadzieję, że Cię stąd przegoni moderator ; o |
Mam nadzieję, że przegoni tego sharera z isary.
|
Kolejny 100lvl... Eh, kiedyś jak jedynie Sunrise miał 100lvl, wydawało się to takie wspaniałe, takie odległe... a teraz to w sumie nic nadzwyczajnego :confused: No ale gratuluję, gdyż to i tak wymaga wiele wysiłku... :)
|
Hehe zdobycie 100 lvlu na Rooku to nie lada wyczyn no ale taki mój kolega uważa że sunrise jest głupi bo tyle pozostał na rooku a on sam nawet na mainie takiego nie wbił :D
|
2 rookstayer na zanerze banned ;) + delete gratis ^^
znów wracam na zanerkę jako 2gi ;) [CHAR]Rona Koson[/CHAR] Banished: until deletion because of account sharing Ostatni raz się logował(a) 6 lutego, czyli 16 zostanie usunięty(a) ?? |
@up
"Jeszcze jeden i jeszcze raz" xD kręcimy kołem "fortuny" dalej kto nastepny ^^ Pozdrowienia |
To teraz tak, żeby Tocallo był 1-szy ;dd
|
Cytuj:
|
I stało sie [CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] jako 5 osoba na Rookgaardzie wbił dzisiaj 100lvl
22:30 Sir Mafjozo [100]: Ale spam ;p 22:32 Sir Mafjozo [100]: 22:09 You advanced from Level 99 to Level 100. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najszczersze gratulacje dla Mafjoza, zresztą podawałem już przez Robala* :) ale nie zaszkodzi drugi, trzeci i piąty raz. *kochanego Robalusia ; ** |
< deleted >
|
|
Noobguardian.
To, co wypisywała na forum, to swoją drogą. Ale ban... czyżby za jej pokazanie słabości Cipsuxu z AS'em? o0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Scobel zawsze wie lepiej, lepiej nie wdawać się w niektóre dialogi i pozostawić je bez komentarza.
Jeśli chodzi o owy temat na forum.tibia.com, to "kolesiostwo"(trochę politycznie:p) tam widać na pierwszy rzut oka...przynajmniej ja tak to widzę. Pomijając już stertę pytań(typu z jakiego poradnika korzystał Ameriov Rookstayer aby zostac senior tutorem z "he don't" i "an botter") to więcej szumu wokół tego będzie niż prawdy, a to jaka ona będzie mało mnie interesuje. Btw, może korzystając z okazji przyjmowania nowych supporterów wybralibyśmy(mam tu na myśli ludzi którzy udzielają się w dziale Tajemnice Rookgaardu) jakąś jedną osobę którą poparlibyśmy na moderatora działu? Przydałaby się taka osoba =-\ #Yallah Generalnie miałem na myśli Scobla, który uznaje za normalne iż po "wyjaśnieniu"( o ile tak to można nazwać) wszyscy powinni się dostosować... #Ameriov Tu z kolei miałem na myśli awans z tutora na senior tutora...bez angielskiego który wydawało mi się powinien być na poziomie wysoko zaawansowanym #Scobel No to lipa... |
Cytuj:
@Topic Co do bana IMHO, uważam go za niesłuszny. GM popełnił kilka błędów, za co powinien oberwać po łapkach od władz wyższych. Y'all |
Odpowiem Ci na wszystkie twoje pytania Namelocku!
Skad mialem test? Zasady znam bardzo dobrze. Nie potrzebny mi gotowiec. Ale to fakt, moj angielski nawet nie kulejacy, czolgajacy sie... Od tego sa translatory, nie znam gramatyki ale umiem przetlumaczyc tekst "globalnie". Jesli ktos cos napisze to wszystko rozumiem, wiec test to naprawde ZADEN problem. "He don't" sam sie usmialem jak zobaczylem co ja napisalem xd Edit: Co do bana tak jak przedmowca, nie popisal sie GM... A jesli to CM to sprawa jest dosc dziwna. Edit 2: Oj namelocku nie popisales sie... Wystarczy spojrzec na takiego[CHAR]Spritekiller[/CHAR]a, jego koledzy pisali "Hi" on "Hi" "How much cost Demon Helm" "Try on game-chat" I w taki sposob po 3 miesiacach dostal ST... odpowiadal raz na tydzien na help, w dodatku nie na pytania noobkow, bo jeszcze by mogl wpasc. Wiec ja z awansem rowniez nie mialem wiekszego problemu. |
< deleted >
|
Cytuj:
Przecie ja zawsze wiem lepiej więc pogrubiony txt nie przejdzie - a raczej jego pomysł ?? Skąd to wiem ?? "Scobel zawsze wie lepiej..." Editensik MasterTusk NieOdbierajmyŻyciaZbytPoważnie ... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |