Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Rev'ico 16-11-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1082834)
Niby jest 12-6 dla Lifestyle z tym że Ls zabiło o wiele większe lvl niż ich przeciwnicy. Po wczorajszym starciu wygranym przez Ls gildia ta zdobyła przewagę.

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1440057
Oficjalny temat o wojnie i statystykach (troszkę źle liczone fragi ale ogólnie temat nie najgorszy).

Posta pana Lovi'Bomi zawiera keylogera jakby ktoś nie wiedział...

vata masz nawet racje ze temat troche zle prowadzony , Jeżeli ty założysz swój i będziesz go prowadził będę Ci wdzięczny i nie tylko ja .. ^^

Kajn 16-11-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1082336)
widac ze duzo nie wiesz o pierwszych wojnach........

na 1 wojnie w AO bylo max 3 polakow ja althunus i vateriel.......
i to my wypowiedzielismy wojne za zabicie dark auxeriusa .......
poddalismy sie przez to ze nas pare osob zdradzilo a polacy tchórze bali sie co kolwiek robic dopiero pare miechow pozniej jak sie im grunt pod nogami konczyl pomogli nam ale napewno sideshadow nie stworzyl AO bo AO bylo juz dlugo dlugo przed wojną.....

Ja,Vatariel,smichael,althunus,Aquarius de'soul,Ixus Butcher,Poncek,Biechu Ca'pone,Grabson ca'pone bylismy (z polakow) w tym AO pierwszym.. z grudnia 2005 roku

Smichael 16-11-2006 20:02

@Up no prawda :P
ale to co mowil sideshadow to just pure b shit........
moze i zwolal wiare ale dopiero jak sie doniego kh dobieralo
a tak to w ogole sie nami nie przejmowali polaczki:]
a revi'co gra bohatera.... lubie GiPo ale jego nie lubialem i nie bede lubiec heh
pozdro Kajn :P

krychan 16-11-2006 21:05

a tak BTW nasz best player on berylia xd Kattzushiko został hacknięty czy po prostu nie wiedział , że można dostać tylko max 2 bany ?

ps. DELIVines padł na FACCu - podwójne GZZZZZZZZZZz

Vatariel 16-11-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krychan (Post 1083411)
a tak BTW nasz best player on berylia xd Kattzushiko został hacknięty czy po prostu nie wiedział , że można dostać tylko max 2 bany ?

ps. DELIVines padł na FACCu - podwójne GZZZZZZZZZZz

Można dostać nawet trzy bany tzn 3ci = deleted (player killing).
Sharing i cheating to poważne przewinienia po których wystarczy jeden ban który powoduje kasacje konta (Kattzushiko miał za sharing + peking i został skasowany). Btw jeden z jego ownerów grał naprawdę dobrze w Tibie.

Sideshadow 16-11-2006 21:26

Smichael nie chodzilo mi o to że ja założyłem AO czy coś takiego (wcale sobie tego nie przypisuję). Mówię tylko tyle, że gdy AO było już martwe(było bodajże 8 członków) ja pozbierałem ludzi i ruszył prawdziwy bunt przeciwko KH, a że Ao miało ciągle wojnę z Kh to wszyscy tam dołączyliśmy żeby nas Excail poprowadził. I wygraliśmy:)

Female'Emily 16-11-2006 23:42

...Bez utułu...=]

Jeszcze Pare tyg I dolacze do LS i Wymieciemy tych noobow=]

Dexusah 17-11-2006 00:18

Mam pytanie jaka jest obecnie sytuacja na servie , czy da sie robic pg i nie byc huntowanym ? czy da sie wybic na tym servie ?

Rev'ico 17-11-2006 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1083260)
@Up no prawda :P
ale to co mowil sideshadow to just pure b shit........
moze i zwolal wiare ale dopiero jak sie doniego kh dobieralo
a tak to w ogole sie nami nie przejmowali polaczki:]
a revi'co gra bohatera.... lubie GiPo ale jego nie lubialem i nie bede lubiec heh
pozdro Kajn :P

szczeze ? nieobchodzi mnie to czy mnie lubisz czy nie ...

Smichael 17-11-2006 09:07

i bardzo dobze bo jest wiecej osob ktore Cie nie lubia .... poprostu jestes pozerny hehe..

Rev'ico 17-11-2006 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1083857)
i bardzo dobze bo jest wiecej osob ktore Cie nie lubia .... poprostu jestes pozerny hehe..

"ok" :)

:)

YabooSkyMaster 17-11-2006 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1083857)

Ale on przynajmniej stara sie walczyc i robi wszystko zeby wygrac ta wojne... A to czy go lubia czy nie jest malo wazne ;]

Vatariel 17-11-2006 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dexusah (Post 1083741)
Mam pytanie jaka jest obecnie sytuacja na servie , czy da sie robic pg i nie byc huntowanym ? czy da sie wybic na tym servie ?

Obecnie jest wojna pozatym dużo osób na Beryli nie gra (średnio 430 osób online) więc jest gdzie expić ale za to resp jest wolny.
Pg da się robić zawsze i raczej nie będziesz za to huntowany...

Zostawiliście Guardiana w spokoju to Rev'ica też możecie, bo jak już mówiłem to nie jest temat "jak pojechać Rev'ica" tylko "Wydarzenia z Berylii"- szkoda czasu i zaśmiecania forum.

Smichael 17-11-2006 10:50

dobra nie mam zamiaru go jechac ale niech przestanie sie uwazac za jakiegos bossa w LS :P

YabooSkyMaster 17-11-2006 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1083931)
dobra nie mam zamiaru go jechac ale niech przestanie sie uwazac za jakiegos bossa w LS :P

To dziwne bo caly czas to robisz i sam udajesz niesamotego playera ktory to byl jako pierwszy w AO ;] Tak bylo ale to minelo liczy sie to co jest teraz i to co teraz robisz. Rev'ico cos robi mimo bledow ortograficznych :D

Smichael 17-11-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YabooSkyMaster (Post 1084081)
To dziwne bo caly czas to robisz i sam udajesz niesamotego playera ktory to byl jako pierwszy w AO ;] Tak bylo ale to minelo liczy sie to co jest teraz i to co teraz robisz. Rev'ico cos robi mimo bledow ortograficznych :D

nono nie udaje niesamowitego playera po 1 nie gram na beryli od zeszlych wakacji i pamietam pierwsze wojny i pierwsze gildie na beryli i nikt mi kitow wciskac nie bedzie..

YabooSkyMaster 17-11-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1084110)
nono nie udaje niesamowitego playera po 1 nie gram na beryli od zeszlych wakacji i pamietam pierwsze wojny i pierwsze gildie na beryli i nikt mi kitow wciskac nie bedzie..

Wyobraz sobie ze ja tez gram na beryli od paczatku ;] i tez pamietam pierwsze wojny i ciebie tez ;P Nigdy nie byles lepszy od Rev'ica to na jego temat sie nie odzywaj ;]

Roosool 17-11-2006 18:59

A pamieta mnie ktos jeszcze? ; d

Tak se mysle czy nie zrobic sobie na Berylii 60ms'a i pomoc wam ; d (na Candii nudy....)

Guardian anubite 17-11-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roosool (Post 1084376)

Tak se mysle czy nie zrobic sobie na Berylii 60ms'a i pomoc wam ; d (na Candii nudy....)

Zrób też robie:D:D:DJa cię pamiętam jak mnie zajebałeś :)

Deox 17-11-2006 20:06

@up dziękujemy za wirusa

Guardian anubite 17-11-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sovi'bomi (Post 1084519)
http://rapidshare.com/files/3444888/foto*****.html
kazdy mysli,ze to fak'e ale to sie na serio wydarzylo...milego ogladania

NIE OTWIERAĆ KEYLOGER!

Rev'ico 17-11-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1083931)

przeczytaj caly temat a zobaczysz co pisalem ... i przestan pie%dolic glupoty ... :o

Rev'ico 17-11-2006 21:06

Cytuj:

NO pewnie ROSOLAKU ! ja cie pamietam ... to byly czasy kiedy ty grales :P szkoda ze poszedles na noob - pvp :P

PS . Tęsknie 8o

Klucio 17-11-2006 22:07

Cytuj:

A rób bedzie jednego wiecej xD

Female'Emily 17-11-2006 22:32

Roosool Ja cie pamietam jeszcze chyba z mojego taty konta
,,Demon'Grzes,, albo z mojego Dark'Grzelak ale te konta sa juz nieaktywne wec. Pamietam jak cieKales po Venore=]

POZDRO Dla LS

Female'Emily 17-11-2006 22:39

Kurde Mam 22 Msa i niewiem gdzie expic Plx help zawsze kiedy gram to darashia cala zajeta roty zajete Minosy tez a larwy mnie juz nudza..=[

Guardian anubite 17-11-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1084829)
A rób bedzie jednego wiecej xD

Tylko zanim on zrobi tego msa to będzie już pewnie inna wojna;p

Female'Emily 17-11-2006 22:50

A ja ci Powiem ze niekoniecznie =] gra 24h i ma =]

Kajn 18-11-2006 00:09

Cytuj:

Hail Porgomca Orshabaaluw.

Guardian anubite 18-11-2006 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Female'Emily (Post 1084941)
A ja ci Powiem ze niekoniecznie =] gra 24h i ma =]

welcome stamina :)

Female'Emily 18-11-2006 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1085061)
welcome stamina :)

A no tak To niezrobi chyba ze ma duzo kasy i caly czas na hydrach huncic :)

Guardian anubite 18-11-2006 00:57

Rev'ico wytłumaczysz mi czemu u was jest pro'pober , a w ruin jego rl Malozo ?:D dziwne że walczą przeciwko sobie.... zastanówcię się. pozdro

Smichael 18-11-2006 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YabooSkyMaster (Post 1084121)
Wyobraz sobie ze ja tez gram na beryli od paczatku ;] i tez pamietam pierwsze wojny i ciebie tez ;P Nigdy nie byles lepszy od Rev'ica to na jego temat sie nie odzywaj ;]

malo pamietasz widocznie
moze wiesz tylko o wojnach del'toro ale byly takze inne wojny

moze na beryli mam zjebanego chara ale kazdy kto mnie zna wie czemu przestalem grac a co do revica zrobilem 2 jego lvle na roznych serwach i nie mam nic do niego jako osoby mam tylko do tego ze sie chwali jaki on to nie jest zajebisty ze jest w lifestyle :||

Rev'ico 18-11-2006 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1085274)
malo pamietasz widocznie
moze wiesz tylko o wojnach del'toro ale byly takze inne wojny

moze na beryli mam zjebanego chara ale kazdy kto mnie zna wie czemu przestalem grac a co do revica zrobilem 2 jego lvle na roznych serwach i nie mam nic do niego jako osoby mam tylko do tego ze sie chwali jaki on to nie jest zajebisty ze jest w lifestyle :||

lol , nigdzie na zadnym forum nieznajdziesz tekstu gdzie sie chwale jaki to ja jestem "zajebisty" lol... zreszta nvm , koniec tematu pozdro for you 3 maj sie B)

wrucmy do tematu wojny , ruin cos wymieklo , my expimy a hiszpanscy kh powiedzieli ze niebeda walczyc za excaila ( czy jakos tak ) bo ida na nowe serwy z ajo i reszta :)

Klucio 18-11-2006 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1085386)
wrucmy do tematu wojny , ruin cos wymieklo , my expimy a hiszpanscy kh powiedzieli ze niebeda walczyc za excaila ( czy jakos tak ) bo ida na nowe serwy z ajo i reszta :)

no no no.... duża sumka cos takiego "zadeklarowała"?:>
a moze to jakis chwyt?:P

Guardian anubite 18-11-2006 12:19

Chwile up zadałem ci rev'ico pytanko możesz odpowiedzieć?:D

pivope 18-11-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1085118)
Rev'ico wytłumaczysz mi czemu u was jest pro'pober , a w ruin jego rl Malozo ?:D dziwne że walczą przeciwko sobie.... zastanówcię się. pozdro

Rev'ivo mozesz sie spodziewac zdrady ze strony pro'bera znam jego i malozo z thori wiedz wiesz lepiej uwazajcie zeby was niewystawil moze niejest to jego rl bo tego na 100% niewiem ale wiem ze mu nnapewno pomoze.

Rev'ico 18-11-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1085118)

A pro 'pober to rl malozo ?? O.o pierwsze slysze .... 8o

Guardian anubite 18-11-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1086165)
A pro 'pober to rl malozo ?? O.o pierwsze slysze .... 8o

To już wiesz , chyba że malozo to new owner bo słyszałem że sprzedawał chara ale 2 tygodnie temu gral jeszcze prawdziwy. niewiem tylko mowie i się pytam was. Bo starego malozo to rl i best frends z thori

Smichael 18-11-2006 18:19

od kiedy malozo jest polakiem lool
malozo byl kiedys szwedem afik :|
chyba ze mial lekcje szwedzkiego :PP ale myslalem ze to hlstd crew ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08.