![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up no prawda :P
ale to co mowil sideshadow to just pure b shit........ moze i zwolal wiare ale dopiero jak sie doniego kh dobieralo a tak to w ogole sie nami nie przejmowali polaczki:] a revi'co gra bohatera.... lubie GiPo ale jego nie lubialem i nie bede lubiec heh pozdro Kajn :P |
a tak BTW nasz best player on berylia xd Kattzushiko został hacknięty czy po prostu nie wiedział , że można dostać tylko max 2 bany ?
ps. DELIVines padł na FACCu - podwójne GZZZZZZZZZZz |
Cytuj:
Sharing i cheating to poważne przewinienia po których wystarczy jeden ban który powoduje kasacje konta (Kattzushiko miał za sharing + peking i został skasowany). Btw jeden z jego ownerów grał naprawdę dobrze w Tibie. |
Smichael nie chodzilo mi o to że ja założyłem AO czy coś takiego (wcale sobie tego nie przypisuję). Mówię tylko tyle, że gdy AO było już martwe(było bodajże 8 członków) ja pozbierałem ludzi i ruszył prawdziwy bunt przeciwko KH, a że Ao miało ciągle wojnę z Kh to wszyscy tam dołączyliśmy żeby nas Excail poprowadził. I wygraliśmy:)
|
...Bez utułu...=]
Jeszcze Pare tyg I dolacze do LS i Wymieciemy tych noobow=]
|
Mam pytanie jaka jest obecnie sytuacja na servie , czy da sie robic pg i nie byc huntowanym ? czy da sie wybic na tym servie ?
|
Cytuj:
|
i bardzo dobze bo jest wiecej osob ktore Cie nie lubia .... poprostu jestes pozerny hehe..
|
Cytuj:
"ok" :) :) :) :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pg da się robić zawsze i raczej nie będziesz za to huntowany... Zostawiliście Guardiana w spokoju to Rev'ica też możecie, bo jak już mówiłem to nie jest temat "jak pojechać Rev'ica" tylko "Wydarzenia z Berylii"- szkoda czasu i zaśmiecania forum. |
dobra nie mam zamiaru go jechac ale niech przestanie sie uwazac za jakiegos bossa w LS :P
|
Cytuj:
To dziwne bo caly czas to robisz i sam udajesz niesamotego playera ktory to byl jako pierwszy w AO ;] Tak bylo ale to minelo liczy sie to co jest teraz i to co teraz robisz. Rev'ico cos robi mimo bledow ortograficznych :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A pamieta mnie ktos jeszcze? ; d
Tak se mysle czy nie zrobic sobie na Berylii 60ms'a i pomoc wam ; d (na Candii nudy....) |
Cytuj:
|
@up dziękujemy za wirusa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS . Tęsknie 8o |
Cytuj:
|
Roosool Ja cie pamietam jeszcze chyba z mojego taty konta
,,Demon'Grzes,, albo z mojego Dark'Grzelak ale te konta sa juz nieaktywne wec. Pamietam jak cieKales po Venore=] POZDRO Dla LS |
Kurde Mam 22 Msa i niewiem gdzie expic Plx help zawsze kiedy gram to darashia cala zajeta roty zajete Minosy tez a larwy mnie juz nudza..=[
|
Cytuj:
|
A ja ci Powiem ze niekoniecznie =] gra 24h i ma =]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rev'ico wytłumaczysz mi czemu u was jest pro'pober , a w ruin jego rl Malozo ?:D dziwne że walczą przeciwko sobie.... zastanówcię się. pozdro
|
Cytuj:
moze wiesz tylko o wojnach del'toro ale byly takze inne wojny moze na beryli mam zjebanego chara ale kazdy kto mnie zna wie czemu przestalem grac a co do revica zrobilem 2 jego lvle na roznych serwach i nie mam nic do niego jako osoby mam tylko do tego ze sie chwali jaki on to nie jest zajebisty ze jest w lifestyle :|| |
Cytuj:
wrucmy do tematu wojny , ruin cos wymieklo , my expimy a hiszpanscy kh powiedzieli ze niebeda walczyc za excaila ( czy jakos tak ) bo ida na nowe serwy z ajo i reszta :) |
Cytuj:
a moze to jakis chwyt?:P |
Chwile up zadałem ci rev'ico pytanko możesz odpowiedzieć?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
od kiedy malozo jest polakiem lool
malozo byl kiedys szwedem afik :| chyba ze mial lekcje szwedzkiego :PP ale myslalem ze to hlstd crew ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |