![]() |
|
tak kurwa nic nie dogonie xD
komp mi padl od tego pg xDDD no nic zostal mi laptop .. do zobaczenia wkrotce :SS |
bylo trzeba mu dac odpoczac, teraz cierp :]
Amagad jestem niu !! |
@FoRa1
Każdy kiedyś był niu :D:D btw. Ty z Katowic? bo ja też xD |
Ja to nabek [CHAR]Siya[/CHAR] :PP
Moze nowy nie jestem ale nie udzielalem sie na forum, lepiej mi bylo czytac niz pisac, ale postanowilem cos zmienic w swoim zyciu i bede Wam trul d**e :P BTw. Maxi~ moj przyjaciel, cos mi pisal ze sie poznaliscie? Slyszalem tez ze bylas na imprezie w [][] jakies 2 tydnie temu kiedy Kopernik urodziny robil?;p A co do game to retired bo chyba hunt, oczywiscie nie powiedziany wport tylko zlowieszcze snake'i ;] ad. I tak Katowice, konkretnie 1000lecie;p |
Hihihihihi, no ja nie z tauzena ale w sumie też niedaleko ;d
Gg poszło na priv, umieram z ciekawości :p |
uuu to sie zdziwisz o jaka sprawe chodzi :PP
ale zapomnialem dodac ze na piwko trzeba wyskoczyc ! :evul: |
|
20:02 You advanced from Level 99 to Level 100.
xd |
nono to teraz ob/pk beda wygladac bardziej kolorowo
|
Czytaliscie o update? Jak dlamnie super xd
|
bedzie fajnieeeeee =)
|
nono na ciekawy pomysl wpadl cipsoft, zapowiada sie calkiem ladnie, moze nie zj***ą teraz tak bardzo
fajno bo wiecęj dodadzą postaciom magicznym niz np knightowi, ale wada tez jest taka ze pal jak dotad od czerwca byl najlepszy i nadal chyba bedzie |
Cytuj:
|
ktory z Vanum kupil xertizo?
Taer? :D |
udpate kozacki x0 jest sens grac mimo przeciwnosci :D
|
Cytuj:
Shandow ?haha Xertizo hmm... on sharowal z venisusem od jakos 70 lvl,poznal go w obsidii i zaproponowal sharing i sie xertizo zgodzil. potem xertizo dostal venisusa a venisus dostal xertiza, tak to chyba bylo :o |
Czyżby nowa wojna się szykowała?:)
|
10:59 You see Litheld (Level 34). He is an elite knight.
co jest grane kolejny hak? :o |
Cytuj:
|
nie hack tylko poprostu z tego co napisal zawiodl sie na przyjacielach i to go sklonilo do zrokowania lithelda. Skonyczl gre juz na obsidi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |
|