![]() |
|
Cytuj:
|
trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skończ waćpan, wstydu oszczędź! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''
ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na. p.s Wydarzenia z siwata Nebula-wojna. 1.Masz okulary-jestes wyzwany 2.Masz brode jestes wyzwany 3.Masz konto na fotce jestes wyzwany¨ I tak bym mogl 100 pnk. wymienic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociazbys kupil pol servera to by Cie Sagel solo pocisnal :( A i tak w ogole to gdzie padl Sagel? :| |
Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??
|
Cytuj:
|
No to pytam sie kurwa w jakim sesie w tibi by mnie pocisnal
a po 2 to nie jest polak takze lizac mu tu nie musisz i tak tego nie czyta. |
Cytuj:
Wiesz ile musialem mu lizac, zeby sie znalezc w jego commencie? A ile musialem mu lizac, zeby mnie prosil o msn... Moge jeszcze Tobie polizac jak chcesz. |
Cytuj:
Swoją drogą to ty też nie bardzo polaka przypominasz @VU Dlaczego kolege z siedlec wyzywacie? Phoenix się obrazi, odejdzie od was i znowu przestaną wam akcje wychodzić, przecież Seredo twierdzi że to dzięki siedlcom idzie wam tak zajebiście. (KOCHAM WAS ZA TO :*******) @Seredo, nie wyszło ci pierdolenie jaki to ty jesteś zajebisty? Tak dzięki siedlcom wygrywają, ale ty w tym nie masz żadnego udziału jak nawet tsa nie masz. PRZYKRE CO ;[ |
Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.
Thegi byc moze nie przypominam ale NIESTETY nim jestem A ty nie przypominasz normalnego czlowieka :/ p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita |
Cytuj:
Patrz ilu ważnych rzeczy można się dowiedzieć na forum tibia.pl, prawda? |
ta dowiedzialem sie tez ze istnieje taki debil jak Ty, ty za to dowiedziales ze istnieje taki analfabeta jak ja.
|
Czyzby Penisobrody poczul sie zbeshthany ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|