![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haha ,często odwiedzam EJ ale nie o to chodziło.
Dzieki sorbet. |
Yo mam takie pytanie. Jak rasa/klasa itp w WoWie jest najlepsza do funkcji tanka? Głównie chodzi mi o bonusy do HP, najlepsze trzymanie aggro itp itd.
|
Cytuj:
Co do klas, hm... Z tego co zauważyłem, najlepszy jest paladyn (na każdym raidzie obowiązkowy) po nim są raczej na równi Warrior / DK (z tym, że dk ma dostać lekki nerf w 3.3.5) a na samym końcu druid. |
Cytuj:
Combo druid+warek robi przepięknie, spokojnie wymieniają się rolami MT/OT. Paladyn czy też DK również daję radę. Prawdą jest, że przy niektórych walkach różne klasy sprawują się lepiej lub gorzej, ale nie jest to powód do uogólnień, że któraś klasa jest obowiązkowa. |
Cytuj:
I z takim składem siekamy heroici na 25 (btw w pon padł PP hc xd). |
na forum www.world-of-warcraft.pl doszlismy do wniosku ze najlepszy jest mimo wszystko War :)
|
Cytuj:
|
Ja tam gram szamanem bo jest fajny i przyjemy i dps i healer i jest si ;p
Stormscale rlz! http://i299.photobucket.com/albums/m...210_125638.jpg A teraz mi napisz ktos madry o co kaman z RaF'em. Musze PP kupic zeby zaczal dzialac? Jak grantowac lvle i jakimi charami? Ktory max lvl tychze? wufafuk? |
Haha ,miał ktos z was kiedys takiego fuxa jak ja miałem dzisiaj :D ? Byłem na voa 25 i wypadły dla mnie sanctified rękawice t10, legi z wrathfula i pasek relentlessa i wszystkie 3 itemy wygrałem chodz było jeszcze dwoch magow w raidzie :)
|
Cytuj:
|
Apropo rajdów, jak się bierze w nich udział?: d
|
nabijasz 80 i zwyczajne LFG, ewentualnie obserwuj kanaly lub rozmowy w miastach(dalaran) ergo znajdz gildie ktora ciebie tam wezmie. Raid to takie party ale wieksze.
|
Szukasz raidu i prosisz o inv. All.
#up Ciebie nie było. ;d |
No to mi jeszcze 15 lvli brakuje. W Dalaran jeszcze nie byłem ; d
|
65 juz ? Oo ,gz.
|
66*. Całkiem speks mi się gra hunterem. Najbardziej póki co wkurza mnie to, że mało wiem o tej grze, nie wiem gdzie się dostać jak itp itd, no i ogólnie wielu mechanizmów nie łapie ;<. Przyjdzie z czasem ; d.
EDit: latanie jest super : d. Tylko w outland można latać? |
Można też w northrend ale tam pierwszą postacią dopiero od 77 lvl. W northrend można zdobyć nawet fly mounty 280 lub 310% speed :P A w cataclysmie będzie można w kalimdorze i eastern kingdoms.
Na 70 możesz spróbować znaleźć team na jakiś raid z tbc , na hyjalu pewnie wyjebiście jest 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |
|