![]() |
|
Cytuj:
od tej pory za free w tibi nie mozna nawet oddychac, zacznie sie PK, PA, PN, PM, PC PD PE, PKSID, PW, PiK, PR, a jak nie pasuje to przed TV... |
Cytuj:
Mera, mistrzu! _/ :cup: |
Cytuj:
|
Wiadome ze teraz bedzie PA glownie na swe (tak sadze) przeciez musza odrobic kase xddd
|
Nich bija wszytkich ale nie polakow a jak polakow to takich polakow ktorzy bija polakow XD I mam nadzieje ze nie bedzie tak ze zabronia wszytkim grac z kopengas bo az takimi swiniami to chyba nie jestesmy... no chyba ze mozna dac hunted forever xavarasowi i dilame bo to takie mędy :D nie no joke :) Juz jestem ciekawy jak to bedzie wygladalo :]
|
Będzie dobrze. :p
|
1. nikt nie będzie słuchał ani kafara, ani vica, ani mnie, ani nikogo innego poza akonem.
2. zirkov jak 'poczuje władze' to się będziemy musieli z nim pożegnać i on o tym wie. 3. pa nie będzie, a tym bardziej podzielone na szwedów i polaków, dla nas to takie same piksele @edit to że shellby padłeś, to nie upoważnia cie, abyś teraz pier*olił na temat na którym nie masz pojęcia jak jest oraz wpływu na to jak będzie server prowadzony przez Flow |
Cytuj:
Także do zobaczenia 15go grudnia! /jacek |
BARDOOOOOL BARDOOOOL BARDOOOL sialalallaaaa XDDDD
btw. jak ja tu czytam co wy piszecie to.. hahahhahaahhahaha leaderem jest akon nie zaden kafar i vicek i wogóle nie wypowiadajcie sie na temat flow bo gówno wiecie ;p w sumie tez na vent teraz sie siedze bo kompa nie mam ale jestem na bierzaco ze wszystkim bo stety mam tam RLi ;p :baby::baby::baby::baby::baby::baby: a ja wracam w grudniuu i co 200 w świeta ?? :D :cup::cup: a jak nie to bede siedział w sylwka i expił :( :P HAHAHHA aaaaaaaaaaaa i zapomniałem ;p Lavio Lavioo .............................. Dzień Dobry |
@up
nadal uważam, że kogoś mi przypominasz.. tylko nie wiem jeszcze kogo.. |
MOze tate?? :D:D:D:D :******************
|
@off topic ;d
Kto odpadł z YCD ?? |
Ludzie ja nie jestem Imperek (bez urazy) ! Nie robcie ze mnie jakiegos typa co chce zawsze pokoju i zawsze jest za tym zeby ludzi nie karac 8o Przeciez smiech na sali :D Zreszta nawet jak bym byl taka osoba (a daleko mi od takiej postawy) to i tak by mnie nikt nie sluchal co jest oczywiste i bylo wyjasnione up :)
Apropo tego co bedzie na Morganie.Flow bedzie tylko wyrzucac ludzi z expa i tyle. Nie ma ubijania bez reason bo Akon na to nie pozwoli.Wiec bedzie wedlug mnie lepiej niz za czasow czarnego.Jak ktos wczesniej napisal, mysle ,ze szwedzi i hiszpanie beda mieli pod gorke na tym servie ale bez przesady. |
Cytuj:
A tak na poważnie, to : trudno ku&#a sprawdzic w necie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@czokapik Dzięki :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
Masz jeszcze co do tego jakieś wątpliwości? Na dobrą sprawę to nawet nie mają z kim walczyć, więc nie wiem po co takie komentarze ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |
|