![]() |
|
No i po co kłamiesz XD Na Nashganie biegłeś a nie na Nightre XD
|
Cytuj:
|
Top fraggers overall
1.Nightre Arcain -14 frags ogarnij salto xDDD Kurwa ,ale jestem zajebisty. |
Boszki zlocilem na OB jak wróciłem jeszcze ;) ale i tak bylo warto <5fragów> bo ja swego deda nie uwazam za czegos noobowskiego. Poprostu zalogowalem po 2min. I nara xD
|
Cytuj:
kurwa jestes i frajerem 3 lata bic murzyna zeby rok pograc i skonczyc definitywnie z tibia... to jest jakies rozwiazanie... |
ojej rodzynka w sumie tak dobrze Cie nie znalam, to sobie mnie hakuj.
piksele pikselami, wpadniesz na meeting to napijemy sie piwa? xD no chyba nie powiesz, ze nie, bo sie wstydzisz pozdrawiam i trzymaj sie cieplo to nie bedzie Ci zimno ~Nikolcia :* @Czarny nareszcie bedziesz mial ten rl life hyhy kissy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeden rudy drugi tobiasz... mozna bylo sie spodziewac... |
Widze jak zwykle spina ze strony jakis szczurow z ab tak jak to bylo w poprzedniej wojnie wiatr w skrzydla zlapali , a tu cyk bzyk mandaryna i po garnuchu bylo po 3 openach ktoregos razu. W ogole to widze co po niektorzy maja zadatki na administratorow serwisu www.wariaty.com a nawet www.wariaty.com/konkursy/spinka/czerwiec2009 wiec powodzenia i ogolnie to witam wszystkich i zegnam jednoczesnie.
|
Cytuj:
Witamy na wariaty.com Jestesmy zajebisci, a tak ogolnie to under construction ;] toz to nasz website mośku kto by sam osobie mogl napisac jestesmy zajebisci? tylko abcoki XD ej btw a twoje podsumowanie ze tylko my tutaj piszemy jest zalosne... nie mozecie zniesc faktu ze my wam dajemy papu na karlin.pl? ;d i to za freeXD |
magro, dobrze że masz to w podpisie to ci przypomne te moje słowa po wojnie :p
|
Etun double kill. :)
EDIT Oj chyba nerwowo nie wytrzymał. ;x |
taa , bez bless i ban ;asd
|
Cytuj:
Około 1kk w dupę na Morganie i jakieś śmiecie na Pandorii. Z lekka chujnia :/ |
19:31 Etun Xali [164]: sciagnij Ventrilo 5.1 i wejdz na 685.76.78.3 port 2136 19:31 Etun Xali [164]: pomoc mi musisz
jezeli na takie cos sie złapał to pozdro elo pocwicz |
Najśmieszniejsze jest to, że ktoś z gildii mu powiedział, by to ściągnął. _/
|
hhhahahahahahahah etun kurwa jestes debilem roku xDDDDDDDDDDDDDD hahahahahaha. Napij sie wodzionki lepiej hahah.
|
mahsfoasfoabusfao'wsifnqwnfaosndopqwnfasnifqnwfpai nsdfpiqnwfaisnf
pawsadawfasfd Jednak ludzie sa glupi hahaha kolejny z flow do over - nobi chra ;f |
Słyszałem że jest wiele historii na ten temat , dodam tylko jeżeli nie wiecie jak to było to stay quiet please
|
Cytuj:
A co wstyd że nerwy puściły i przez piksele pół chary poszło z dymem? No i ten double kill... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |
|