![]() |
|
Łał jak tez bylem shakowany
|
Post edited.
|
Cytuj:
Wanted was wyszkoliło a wy się buntujecie, ale liczę się z tym, że być może niektórzy tworzyli gildie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Czemu BEJROK chciał mnie zabić ???????????????
Powiedzcie bo skocze z okna. To nie żarty mieszkam na parterze.... |
Post edited.
|
Savana gildia zmieniła stronę?
|
Wanted:
Arucard La'Flak Ragooguoe Shiverotor Sira Tuha Zeussun Aglerer Avandon Paveris Sucia Vollix Nephilims: Nuriel Precik Athane Imgarek Aleksa Kedavra (Breakbeat Kaos) @up Właśnie też mi się tak coś wydaje. |
Tak zmieniła, kurwy jednak pozostaną kurwami, chodzi tu o Kamyxxa, Marjole, Precika i ich przydupasów.
Pozdrawiam, Savansky. |
Ma ktoś jakiś cam?
|
Dajcie cama.
|
Savan kurwa to jestes ty i do tego pelny frajer.Dales sie wyjebac na pacca typowi z 23 lvl i masz pretensje do calego swiata tylko nie do siebie.
fragow bylo wiecej ze strony Wanted padlo 17 osob. |
ta savan wez nie pierdol, to wy zawsze mieliscie jakis problem i nie placz tutaj ze to marjana wina -.- co ty myslales ze ty i wszyscy twoi koledzy dostana vt i inva za nic ?
|
Bicho, z plebsem nie rozmawiam.
Lojalny, a co? Może powiesz, że to wina mojego ziomka? Siwuszka typa potwierdziła, wysyłałem smsa na tringa i wyszło, że to puchy. Marjola pokazał na co go stać stawiając mi paymenty za to, że w złości powiedziałem, że idę do wanted. Feas zaś pokazał jak wielkim psem jest robiąc screena ziomkowi, który zna go ponad trzy lata. Pozdrawiam, Savansky. |
kiedy ty i reszta tych lamusow zostala wydymana to nie mogl byc puchy bo mial bana w tym czasie [;
|
Cytuj:
|
I Wanted i Nephilims lachę kładzie na swoich supporterów. Pytanie jest takie czy lepiej być wyr.uchanym przez Wanted czy Nephilims. Każdy robi jak uważa.
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie to jest wasza wina. Obojętnie co by mi pokazała jakaś tam maszyna czy tak bym nie wierzył, że 20 lvl sprzeda mi pacca.
|
Cytuj:
--- twistoff dodał 1 minut i 10 sekund później --- Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |
|