![]() |
|
No proszę loL ma już milion fanów na Facebook...
ciekawe kto z was jest w tym gronie ? :D |
Ja : > wiesz, kiedyś 1350 ip to było dużo a free tristana + skin to coś niezwykłego ^^
|
Szkoda mi ze kupilem Ryze i Morgane, a teraz niedawno dopiero obnizyli na nich ceny...
I teraz nie wiem co kupic po Jarvanie. Ezreala czy Vlada. |
Ez>vlad imo.
|
Vlad to przestarzałe gówno, Ezreal go niszczy.
|
Cytuj:
|
kupilem sobie gangplanka, swietny jest :D.
tylko jakos nie moge sie przywzyczaic do uzywania autoattacku na przeciwnikach, ciagle tylko Q, Q, Q, Q i R |
Dawny denyplank i tak byl lepszy.
Gp to jeden z moich main champow. Na poczatku myslalem ze go znerfili tymi zmianami, ale okazuje sie ze tylko minimalnie. |
GP mega fun to play. Zawsze szedłem na mida jak grałem nim w rotacji i ownejdż. Jakis twitch podchodzi, crit i ucieka : D
|
Dla mnie gp jest useless. Walnie parrleja i ucieka bo się wysrał ze spelli.
|
No tak, jak się zapomina, że jest również coś takiego jak melee z którego gp robi również zajebisty dmg to się nie dziwię i właśnie tacy jak ty często na tym polegają. Myślą - o, walnął q i nie siadł crit, zabiję go! a potem zonk.
|
Gp jest slaby jak dostanie focus, heal moze go troche uratowac, ale trzeba umiec trzymac sie z dala i dawac parley/morale, i podchodzic do tych co sie od teamu odlacza i wykanczac.
Mysle ze teraz z troche znerfionym healem BT i inne lifestealy beda na nim jeszcze wazniejsze, zwlaszcza w solo walce z jakims dpsem jak Yi czy Olaf. |
Na Swaina tajna bron - Wit's End sam o tym nie wiedzialem poki nie spotkalem goscia z tym itemem.
A xin niszczy w dzungli teraz kazdego :) |
Gram rankeda anivia, idzie ze mna zil i xin. Przeciwny team bil smoka, idziemy tam zobaczyc bo bylo zwardowane. Poszedlem pierwszy, zaczeli mnie bic, zil sie cofnal z xinem (bylo ich dwoch) i "HAHHAHAA U DIE I DONT U ARE NOOB". I kurwa grac w ta gre...
|
To graj premade'y, dwadzieścia razy większy fun.
|
Trollow cd, kazdy myslal ze bedzie pro tankiem a co zlozyl?
http://img842.imageshack.us/img842/7661/beztytuubxt.png Oczywiscie pro build, mial po 50 resow i 1800 hp i spadal w sekunde. I nas wyzywal ;) |
A od kiedy Nasus jest tankiem?
|
Cytuj:
|
Głupoty gadasz.
|
Nasus jak już to offtank, bruiser. Przywala mocno, ale nie schodzi na jedno combo Leblanc. Budowanie go na czystego tanka to taka sama głupota jak pod pure dps.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |
|