![]() |
|
Mnóstwo muszli, potki, strzały i jakieś grosze... nic szczególnego. ;p
|
Szkoda, że nie jakiś fajny scroll, to byś powrócił z przytupem :)
|
jakis tam ss :
http://img217.imageshack.us/img217/4...ple0001gx5.jpg i ponawiam pytanie : ma ktos cos na eMS? xd bo eq mam slabe : s ale w sumie co mam zrobic, gram tak jak jest ; p |
Cytuj:
@Pawolka93 Widziałem Cie na stumpach wczoraj ;d. Global najlepszy!! |
No możliwe, możliwe :) Ja narazie nie będę zbyt często grał bo mam na głowie inne sprawy xP
|
Ja na eMS mam jakieś 9mln w samej kasie. ;p Chciałem ostatnio wrócić, ale kumpel, z którym gram, nie bardzo chce.
|
Cytuj:
|
@X-Zero
Grasz Thiefem nie? Mam takie pytanko jaki build twoim zdaniem najlepszy, mam zamiar zrobić sobie Thiefka, oczywiście na Broa? Czekam za odpowiedzią: p @Topic Jak Levelki: D? Ja robię sina na pewno dam jakiegoś SS'ka: p |
Cytuj:
Co do sina: Nie wiem jakie są, ale ja korzystam zawsze z tego samego... Czyli AP na zasadzie luk=3xlevel dex=2xlevel ( przy czym daję w dex, tylko przy zmianie eq < 1/2 levele przed >, żeby utrzymać maksymalny poziom luk. SP do 30 levelu - max w L7, max w Dark Sight ( 3 w tego skilla do odblokowania DS xd ), max w Keen Eyes, reszta ( 10? ) w Nimble Body. Na 2nd job najpierw w claw mastery ( + Critical Throw ) i czasami w haste ( np. co drugi level jeden punkt... tak żeby odpocząć od tych nudnych skilli ;d )... Reszta jak na CP. Co do dita: Tak jak na CP. Cytuj:
@edit: Zresztą, fragment mojego starego poradnika n.t. Thiefa: Cytuj:
Nie będzie Ci działało, chyba że użyjesz Hot Spot Shielda ;x |
a, wlasnie. na gMS normalnie zrobilem konto, moge tam wbic normalnie na stronce. wlasnie nie wiem co pozniej, bo klient mi sie sciaga 30kB/s i nie wiem czy mi sie oplaca go sciagac.. bo jesli cos nie bedzie dzialalo to lipa ; s
|
Cytuj:
|
w sumie, to nie che mi sie troche przenosic i p*erdolic z tym wszystkim.. jednak nie ide na gms ; x
@edit mam jeszcze jedno pytanie... `drogo` sie gra bowmanem? bo jakos zawsze lubilem palkow, wszedzie doradzaja zeby na poczatku grac warriorem ale chyba na dluzsza mete to jest nudne.. tak jak ek w tibii : pp |
Ja się przeniosłem z 38lvl chara i jakoś nie żałuję xP Global naprawdę fajny. Nie umiem tak naprawdę powiedzieć co w nim jest takiego lepszego, ale bardziej mnie trzyma od Jurope
|
Cytuj:
Mogę ci się rzucić trochę kasy, może nie wszystko, ale jakieś sto tysiaków wysupłam. ;p Bah, na gMS też mam jeszcze duży dorobek, ale na Windii niestety. |
hehe a ja się chyba zdecyduję na Sina, tylko właśnie nie wiem jak dokładniej jechać; p
|
Tak mnie wciągnęło, że aż Mapla z dysku usunąłem <3
|
Cytuj:
mój Emcess jak coś : ) aw, chyba jednak zrobię sobie bowmana. ; p |
jest jeszcze hPQ i ktoś na nie chodzi?
|
Sciagnalem sobie klienta eMS. Nowe konto zalozone :P
Nick: Tompior Lvl 4 --> na 10 warrior. |
haha, 7 lvl, na 10 bowman : PP eMS ofc ; d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |