![]() |
Jaki łuk lub kusze radzicie kupić na pala 30lv dist 65+?
|
moim zdaniem dwarven legi sa lepsze od golden
|
Mam dokładnie 5,5CC i takie EQ: HoTM, Scarf, Focus Cape, Dragon Shield, PLate Legs, Leather Boots. Posiadam 27lvl sorcerer'a. Co mógłbym kupić za te pieniądze?
|
91 knight.
eq: DH, MPA, golden legi, boh(steel rowiniez mam), mms, royal axe, platinum amulet. Dawno nie gralem w Tibie i potrzebuje troche rozeznania. Mam takie itemy jak napisałem wyżej i ponad 100k. Teraz powinienem kupic sca wg mnie, ale nie gralem prawie 3 lata wiec nie jestem wcale taki pewien. Od jakiego lvl soft booty nalezy miec? knighci ich używaja? |
Profa:Palek 12 lvl
Server:Elysia Eq: -Belted cape -Dragon Shield -Crown Helmet -Plate Legs -Zaoan shoes -Speary mam 1cc na wydanie :P |
18 sorc
100k na waste... help!!! |
Mam pytanie, co zmienić w swoim eq:
56 kina warrior helmet k arm k legs leather boots relic sword meduza shield p ammy Mam do dyspozycji 55k. |
Ja się tak zapytam co polecacie zmienić :D
24 lvl, knight, facc, Valoria. Warrior helmet (mam Royal na potem) Knight armor, knight legs Tower shield Crimson Sword (mam wyvern fanga na 25lvl i fire sworda na 30lvl, a zamienie na epee) Platinum amulet Leather boots Skill 61/58 (skilluje aktualnie) Mam 240k, ale nie chcę tracić dużo :D |
Co radzicie zmienic
lvl:42 knight (FACC) EQ: zaoan helmet golden armor golden legi boh blacksteel sword(na 45 mam dragon slayer) Myślałem nad kupnem dsm ale na 50 zamierzam kupic mpa i nie wiem czy mi się to opłaca wydac 4-5cc na 8lvl użytku --- luki5128 dodał 10 minut i 58 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poziom: 8 sorc
Posiadany Eq: Spirit Cloak,Steel shield,wand of vortex, nic innego nie mam. Il. dostępnej kasy: 10k,jutro dokupię jeszcze 50-60 :E Co chcemy kupić: wszystko, bo całe eq sprzedałem, tera nie mam gdzie expić... Dawno nie grałem, nie znam się na cenach,serwer to Refugia(Carlin).Podajcie itemy razem z cenami. |
34 Paladyn
64/47 skille . Blue robe, plate legs, guardian shield, steel helmet, leather boots, scarf . Royal spears . Mam do wydania 45k . |
Cytuj:
Jeszcze jedna propozycja to Bohy i Blue Legi.. Cytuj:
Ewentualnie resztę kasy wydać na runy i na Blokera.. ( widzę ze to był stary post, ale może się przyda) Cytuj:
Niestety cen nie znam na Refugii.. |
Dzieki surnival, mam 35 zrobie crusader helmet questa, kupie platinum amulet .
Bohow i dragon shielda nie kupuje . Bohy kupie na 40-50 a guardian shield zamienie na demon . |
Cytuj:
|
Cześć, na co mam wydać 30k.
Obecne eq. Crown Helmet, Belted Cape, Plate Legs, Guardian Shield, Lether Boots. p.s Zaraz ide na crusa zostawic go czy sprzedac? 35 lvl pall. |
kup bohy. Na tym lvl powinienes je miec. A crusader zostaw sobie.
|
Jestem po hacku, więc nie posiadam żadnego eq aktualnie, stąd też pytanie - co kupić?
62 lvl sorc, 50 mlvl Jeśli to się liczy, mam zamiar głównie expić sam, więc chyba dobrze byłoby się zaopatrzyć w coś, co ma więcej arma. do wydania do 100k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |