![]() |
35 lvl, skille dużo dużo dużo lepsze i możesz iść... jednak waste będzie ( chyba że naprawde fajny loot Ci dopisze ), ale tak dla sportu... zresztą dla sportu i teraz ubijesz ;)
|
Knight lvl 41 skile 70/70
royal helmet, dsm, bright sword, golden legs, demon shield, boh. Ja mam pytanie ogólne. Z jakimi potworami poradzę sobie bez problemu a gdzie jest ta granica, gdzie będzie waste ? Z góry dzięki za odp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na guardach ekspie od jakiegoś czasu z lekkim waste bez żadnych potków więc co ty mi tu z "dasz rade ubić" ^^ Generealnie chodzi mi o porady co do silniejszych potworków, jakie dam rade ubić bez użycia potów gdyby mi np taki wyskoczył pojedyńczo. Zastanawiam się na mount sternum. Chciała bym tam expić na cyclopach ale nie wiem czy dam rade smithowi? |
Myślę że dasz, nie jest on taki starczy, ale potrafi przywalić czasami nawet za 100 :P
|
Cytuj:
|
Czy na 90 lvl z SCA i skillami 90/90 + Softy dam rade ładnie expic na Sea Serpentach i czy bd mial z tego jakis profit?
|
Cytuj:
|
Od którego minimalnego levlu bede mogl expic paladinem a EF z jakimi skillami, zebym wyszedl na 0 ?
|
Wydaje mi się, że na 50 ze skillami 70 powinieneś dać radę. A co do loota, zbieraj lootbag z łuków :)
|
19 lvl skille 53/38 eq belted cape(moge zalozyc pall armor) crown helmet blue legi zwykle buty/bohy dam rade skillowac na slimie? a jeśli nie to gdzie tak zeby wbic 60 distanse lub 65
|
Cytuj:
|
Filipusek, przeczytaj ten poradnik. Jest w nim przepis na spokojne i bezstresowe trenowanie na slimach. :)
|
Cytuj:
39 pallek bardzo dobrze expi na POH(Plains Of Havoc) jeśli nie wiesz jak tam dojść to tibiawiki wita ;] Jeżeli nie POH to męczyć guardy. Jeśli byś wbił dista jakiś 75+ i obkupil sie w mana potiony to na dragi przy venore. A exp bez waste to tylko na Mount Sterum czyli cyclops przy thais. Dużo by tutaj wymieniać ale nie chce mi się. Bo knightem sa boty co smigaja na trolach pod ab i od 39 do 40 bija jeden dzien ;] |
Knight 30lvl eq bright sword k set guardian shield skile 60/58
Czy dam rade ubić draga i ile potionów zejdzie? |
Radę dasz. Liczba potionów:3-6
Pamiętaj aby nie stać na wprost dragona. Stój na skos i staraj się utrzymać takąp pozycję aby uniknąć wave. |
Ok dzięki...
|
LoL mało poradników zrobili?? dzieci mogą patrzeć na jakim lvl co robić i co zabijać -.- jak ktoś chce być hardkorem to niech wezmie 1 bp uh i 10 lvl na dragona -.- tylko podskillować troche -.-
|
56 palandyn facc skille 78/60 na dl bez waste? a jak tak to czym sie uzdrawiac? z gory dzieki
|
42 sorc gdzie i na czym?
Witam.
Mam 42 sorca na FACCu (i narazie nie chce tego zmieniać, kupowac pacc), respie na crypt shamblerach, mumiach i beho, ale juz mi sie to nudzi, co proponujecie na dalsze kilka lvli? Nic się nie stanie jak będzie waste, mam runki, chodzi mi o jakieś potworki na spokojne espienie, nie liczę na gp, raczej na exp i bez zbędnego narażania życia. :) Czekam na propozycje, pamietajcie, że to FACC. Pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |