![]() |
|
jak widzicie tegax ma lvl odrobiony a przypadki chodza po ludziach
nie wiecie jak bylo to nie gadajcie najlepiej jak by wypowiedzial sie tagax ;P |
Cytuj:
|
LOL Sandra rox :***
Brawa dla DOFU ach ta nasz Sandra pomylka malutka znowu pewnie byla :P
POZDRAWIAM DOF OBY TAK DALEJ !!! Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus |
Uwaga forumowicze dzisiaj padl Tegax
Wanted juz swientuje fraga wkoncu jak oni nie moga zabic to dobze ze to sandra zrobila ;P tylko ze dzielny tegax odrobione ma all i ma wyjebane na deatha @igra i gritt '' Szkoda ze wanted potrafi zabijac tylko lowlvle ;( ale moze kiedys sie nauczycie wieze w was :) |
Widze, ze Wanted malo co jajka nie zniesie z podniecenia hahah
|
@Up
Z tego co widze to ty najbardziej sie podniecasz. Pozdro dla Sandry! chyba se na hotkeyach uh'a z Ue pomyliła ;] Hail Wanted! Pogarda dla Dof ...Stfu |
lol Urbexx i Dragoholikus Zabili Yavimava why??
|
Cytuj:
Jak dla mnie to mozesz już nie grać na azurze, a frajera widzisz codziennie jak spoglądasz w lustro. Jak jesteś taki odważny to wypier*** z depo i chodź się na*******ać co? |
Cytuj:
Jak dla Ciebie bede zawsze gral na azurze i klade lache na Ciebie. |
Cytuj:
|
@up
He he he he, a czemu mial by mi dawac bota ? W przeciwiestwie do Ciebie nie uzywam botow, nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru. |
Chcialbym wam przekazac ze oprocz Zixida wanted opuscili Sirmaciek i Wymar Herachear :p :D ciekawe ile jeszcze osob opusci wanted bo juz i tak ich zostalo malo ........
|
Cytuj:
Weź wyjdź czasem z domu zamiast przed kompem zamulać 24/7 Edit @Sir Kiks właśnie się dowiedziałem od Twoich kolegów z Wanted czemu nie używasz botów... Bo jesteś na to za głupi >.< ich słowa, n/c |
@yavi wez skoncz smuty pierniczyc
na ventrilo latwo bylo ci dac muta na tibia.pl i tibia.com musze zobaczyc czy jakiegos filtra nie ma zeby twoje posty omijal @co do zgonu tegaxa to no coz blad w sztuce to byl miejscie wantedki troche frajdy ale satysfakcji i tak nie macie- a my jej wam nie damy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yavi ja sie zastanawiam czy ty sie leczyc nie powinienes... kazdego wyzywasz na forum zamiast spokojnie pisac...<odjeb sie wkoncu od sir kiksa>znajdz sobie inna zabawke do pojezdzania a Wanted to parodia wiec do niech slow nawet nie mam... pozdr |
Czegoś tu nie rozumiem... Każdy teraz najeżdza na Zeusa, wtf? Pilnujcie własnych spraw, Yavi Ty też.
Gz dla Corsa na adv, go go anni ;) @down No i właśnie przeczytałam już dawno, dlatego niech Yavi też się opanuje - no ale zaraz, my tu o wojnie rozmawiamy, czy każdy ma się wyzywać? |
Cytuj:
Czego kazdy go pojezdza ? To poczytaj jego wypowiedzi albo posty na tibia.com to tam znajdziesz odpowiedz. A co do mnie.. to poprostu rozbawil mnie post jak sie pochwalil ze ubil jakiegos 29 lvla, wiec stwierdzilem ze trza zareagowac. @Zeber Dam sobie sam rade. I nie jestem zadna zabawka |
@Yavi jak gada tak gada ale zaje**sty koles jest
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |
|