Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 17-08-2006 10:29

jak widzicie tegax ma lvl odrobiony a przypadki chodza po ludziach
nie wiecie jak bylo to nie gadajcie najlepiej jak by wypowiedzial sie tagax ;P

tajemniczy111 17-08-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 940454)
Name:Ciotka Krecika

Aug 17 2006, 09:00:02 CEST Killed at Level 50 by Sathan Bell
and by Mexenoth Strastin

haha ciekawe kto teraz zabije sathana albo mexenotha:p
wojna.... ehh.......

Jak to kto ... SANDRA

Grit-monster 17-08-2006 11:20

LOL Sandra rox :***

Brawa dla DOFU ach ta nasz Sandra pomylka malutka znowu pewnie byla :P
POZDRAWIAM DOF OBY TAK DALEJ !!! Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus

Eldyn 17-08-2006 11:35

Uwaga forumowicze dzisiaj padl Tegax
Wanted juz swientuje fraga wkoncu jak oni nie moga zabic to dobze ze to sandra zrobila ;P tylko ze dzielny tegax odrobione ma all i ma wyjebane na deatha
@igra i gritt '' Szkoda ze wanted potrafi zabijac tylko lowlvle ;( ale moze kiedys sie nauczycie wieze w was :)

Qual 17-08-2006 11:56

Widze, ze Wanted malo co jajka nie zniesie z podniecenia hahah

Lord Wlodek 17-08-2006 12:34

@Up
Z tego co widze to ty najbardziej sie podniecasz. Pozdro dla Sandry! chyba se na hotkeyach uh'a z Ue pomyliła ;]

Hail Wanted!

Pogarda dla Dof ...Stfu

Aber Vego 17-08-2006 13:13

lol Urbexx i Dragoholikus Zabili Yavimava why??

zeus1985 17-08-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 940427)
a to sie dzieje z frajerem :
Name:Zeus Rook
Aug 17 2006, 08:56:40 CEST Killed at Level 37 by Ciotka Krecika

@down
Mieli farta...

Jak dla mnie to mozesz już nie grać na azurze, a frajera widzisz codziennie jak spoglądasz w lustro. Jak jesteś taki odważny to wypier*** z depo i chodź się na*******ać co?

tajemniczy111 17-08-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 940771)
Jak dla mnie to mozesz już nie grać na azurze, a frajera widzisz codziennie jak spoglądasz w lustro. Jak jesteś taki odważny to wypier*** z depo i chodź się na*******ać co?

Jak bys chcial wiedziec jestem po hackach.Ale taka osoba z twoim poziomem IQ nie rozumie pewnie tego. W innych okolicznosciach bym napewno nie odmowil.
Jak dla Ciebie bede zawsze gral na azurze i klade lache na Ciebie.

Nosso Mc'Furry 17-08-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 940782)
Jak bys chcial wiedziec jestem po hackach.Ale taka osoba z twoim poziomem IQ nie rozumie pewnie tego. W innych okolicznosciach bym napewno nie odmowil.
Jak dla Ciebie bede zawsze gral na azurze i klade lache na Ciebie.

Hehe, Drazek dał Ci bota z keyloogerem?8o

tajemniczy111 17-08-2006 15:35

@up
He he he he, a czemu mial by mi dawac bota ? W przeciwiestwie do Ciebie nie uzywam botow, nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru.

Van ent 17-08-2006 15:59

Chcialbym wam przekazac ze oprocz Zixida wanted opuscili Sirmaciek i Wymar Herachear :p :D ciekawe ile jeszcze osob opusci wanted bo juz i tak ich zostalo malo ........

zeus1985 17-08-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 940954)
@up
He he he he, a czemu mial by mi dawac bota ? W przeciwiestwie do Ciebie nie uzywam botow, nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru.

Nosso nie używa botów bo ma chujowego AV i FW, a Ty się wkońcu kur** zamknij leszczu, bo Morson też miał hacka, co nie znaczyło że skończył grać i z PZ się nie ruszał, ba Morson bierze przynajmniej udział w masslogach itp, i mam do niego większy szacunek niż do Ciebie, bo do Ciebie to już żaden.\

Weź wyjdź czasem z domu zamiast przed kompem zamulać 24/7

Edit
@Sir Kiks
właśnie się dowiedziałem od Twoich kolegów z Wanted czemu nie używasz botów... Bo jesteś na to za głupi >.< ich słowa, n/c

Cors Ent 17-08-2006 17:25

@yavi wez skoncz smuty pierniczyc
na ventrilo latwo bylo ci dac muta
na tibia.pl i tibia.com musze zobaczyc czy jakiegos filtra nie ma zeby twoje posty omijal

@co do zgonu tegaxa to no coz
blad w sztuce to byl

miejscie wantedki troche frajdy
ale satysfakcji i tak nie macie- a my jej wam nie damy :)

Igragorn 17-08-2006 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 941100)
@yavi wez skoncz smuty pierniczyc
na ventrilo latwo bylo ci dac muta
na tibia.pl i tibia.com musze zobaczyc czy jakiegos filtra nie ma zeby twoje posty omijal

U nas na ventrilo zrobilismy Yaviemu specjalny kanal : "Yavimava i jego pierdoły". Polecam wam postąpic tak samo... :D

tajemniczy111 17-08-2006 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 941015)
Nosso nie używa botów bo ma chujowego AV i FW, a Ty się wkońcu kur** zamknij leszczu, bo Morson też miał hacka, co nie znaczyło że skończył grać i z PZ się nie ruszał, ba Morson bierze przynajmniej udział w masslogach itp, i mam do niego większy szacunek niż do Ciebie, bo do Ciebie to już żaden.\

Edit
@Sir Kiks
właśnie się dowiedziałem od Twoich kolegów z Wanted czemu nie używasz botów... Bo jesteś na to za głupi >.< ich słowa, n/c

Heh Cors Cie podsumowal. Nic dodac nic ujac

Zebro azura 17-08-2006 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 941015)

Edit
@Sir Kiks

Yavi ja sie zastanawiam czy ty sie leczyc nie powinienes... kazdego wyzywasz na forum zamiast spokojnie pisac...<odjeb sie wkoncu od sir kiksa>znajdz sobie inna zabawke do pojezdzania
a Wanted to parodia wiec do niech slow nawet nie mam...

pozdr

Zielona Firanka 17-08-2006 20:23

Czegoś tu nie rozumiem... Każdy teraz najeżdza na Zeusa, wtf? Pilnujcie własnych spraw, Yavi Ty też.

Gz dla Corsa na adv, go go anni ;)

@down
No i właśnie przeczytałam już dawno, dlatego niech Yavi też się opanuje - no ale zaraz, my tu o wojnie rozmawiamy, czy każdy ma się wyzywać?

tajemniczy111 17-08-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 941339)
Czegoś tu nie rozumiem... Każdy teraz najeżdza na Zeusa, wtf? Pilnujcie własnych spraw, Yavi Ty też.

Gz dla Corsa na adv, go go anni ;)

Czego kazdy go pojezdza ? To poczytaj jego wypowiedzi albo posty na tibia.com to tam znajdziesz odpowiedz.
A co do mnie.. to poprostu rozbawil mnie post jak sie pochwalil ze ubil jakiegos 29 lvla, wiec stwierdzilem ze trza zareagowac.
@Zeber
Dam sobie sam rade. I nie jestem zadna zabawka

Raul de Azura 17-08-2006 22:03

@Yavi jak gada tak gada ale zaje**sty koles jest

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47.