![]() |
Pewnie DPFT będzie, poprostu Lindlay stworzy nową guildie i pare osób pójdzie za nim. Będzie war pl
vs pl No i mogą to espaniole wykorzystać i wrucić na serv ;p |
wrócić :)
Mam tylko 1 pytanie: co ugryzło Linda hehe :P Czy może to być spowodowane nowym ołnerem? Ja dopuszczam taką opcję hehe :P Ale to nie głupie: Lindlay łączy się z szpaniolami i ziomkami ze straganu, zakładają potężną gildię z Fosfikiem i Lindem na czele... wielki pogrom dpft i na arcani rządzą jakieś tam Kebab Pimpsy czy tam Dark Of Province :P Hail Lind xD PS lamu~~ Apr 28 2007, 17:13:03 CEST Killed at Level 127 by Medivh Shady and by Fert Mardo Dlaczego? ;| |
Cytuj:
|
@Sprawa z lindlayem
Są rzeczy za które Lind sobie zasłużył żeby paść,fakt jak podchodzi do pewnych zagadnień.I to jak pogoń za bogactwem go poniosła,ze nawet zachował się nie fair w obec mnie.Tak czy owak,to pomijam i mimo drobnych sprzeczek niektórzy ludzie nie powinni znaleźć się w miejscu w którym padł Lind,troche mu zawdzięczają a nie próbowali mu pomóc.Nie podobało mi się to bo ja nawet mimo że byłem wtedy pijany to odrazu po informacji że go biją szedłem coś zrobić(fakt że nie zdążyłem). Wojny nie będzie,a jeśli takowa miałaby nastąpić to strony konfliktu byłyby nieco inne.Tak jak w nioskuję z moich obserwacji. @Dewyth na PoI quescie,zrobili to niechcacy. |
Chcący czy nie chcący... w każdym razie pozbawili cię szansy na wykonanie questa jako 1 team na arcani... jakies zadośćuczynienie? czy tylko "sorry... miss" ?
|
wolałbym o tym nie rozmawiać.kto wie ten wie.Luki mi dał troche z guild cash za moje straty i to na tyle,pomijam fakt że okradziono mnie na cały eq wzięty na PoI.Każdy wie kto,ale w/e...za ręke nie złapałem
|
Rozumiem twój ból...
Najgłupsze w tym jest to, że nikt nie przyznał się do tego, że wziął twój looz ;| żal... idziesz z kimś na questa... a potem jakiś chuj ci podpierdoli to i owo ;| Przykład - Ty i Med~~ |
Cytuj:
|
Lamu nie oddali ci loota ?!
|
Cytuj:
nmap+sploit i wiekszasc os pada btw "huj" przez ch sie pisze... |
Cytuj:
Temat: Lindlay padl szkoda tylko ze padl od kilku ludzi którzy mu zawdzieczaja duzo, no ale czasami wladza jest wazniejsza od kumpli!! To co teraz zrobi lindlay to juz jego sprawa. A co do rozpadu dpft czy za rok czy za 2 tak czy siak nadejdzie, dobry przyklad dpft vs. beach:P czas pokaze i prosze nie gdybajmy bo to bezsensu!! |
za godzine i 55 minut matura;p
|
Nie ważne co Lindlay odwalał, gildia to gildia i nie powinni go zabijać.
|
jeszcze tylko 4,i 2 ktorych sie boje:p
temat 2:p |
Cytuj:
Gosc Ci wjezdza na expa i mowi ze on tu bedzie za 30 minut i Ty masz wy****** , albo ze On tu ustala zasady kto gdzie expi i ile , no to sorry :] |
Poll wypad sie uczyc xDDDDDDDDDDD!!!!!
|
Today#'s Top 100 Most XP for players on their world's Top 300 list:
1 Tiuso (*) Arcania Sorcerer 168 +5,057,974 Chlopak pojechal na fantazji;] GZ dla niego |
Wczesniej 3 mln teraz 5 ;) nice :D czekamy na 11 xD i rekord Tibi ;)
|
Za 30 minut tutaj wracam i ma Was tu nie być...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |