![]() |
|
Cytuj:
|
dla normalnych ludzi to nie jest chyba problem ze beda lagi o 3, 4 w nocy :)
jesli juz cos "naprawiaja" chociaz dobrze ze nie robia tego w srodku dnia |
Cytuj:
Pozatym xd pytanie może nie w dobrym miejscu i czasie ;P ale , obstawiłem takie zakłady stawiałem na wygraną 'pogrubionego' zespołu :P Groclin Dyskobolia - Lech Poznań MKS Pogoń Szczecin - Arka Gdynia ŁKS Łódź - Legia Warszawa Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin Jak myślicie moje typy wejdą xD ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Trailer Dobrze obstawiles ;* Ja ostatnio obstawialem to mi benefica przegrala --.-- @ Funky 13:16 Warning! The murder of Sir Gravik was not justified. aye aye? :( |
HeHe :] Nie potrzebnie mnie zabijałes, mogłeś od kopa napisać paymenta to bym zapłacił a tak to teraz dead i jeszcze payment :P
Co do tych prac w nocy~ Ja bede musial zarwac ze 2 nocki w weekend bo mam 3 levele do odrobienia :[ Cytuj:
Arka Ci nie siądzie :P Banda brazylijczykÓw ze szczecina ich pojedzie :x |
Cytuj:
byłeś u mnie przed domkiem w northport , nie po to że szukałeś NPC i chciałeś kupić atlasy , tylko chciałeś zobaczeć czy nie afkuje :wiking: :cygaro: bo chciałeś mnie pewnie zabić 'pogromco botterów' ale twój nikczemny plan nie wypalił bo ja nie używać bota -.-" |
Cytuj:
Nie wejdą Górnik Zabrze wygra ofc btw: Arka zawieszona jest z tego co czytałm dzis |
@bambik
naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem. btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace) |
@bambik
naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem. btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace) |
Mar 22 2007, 19:53:50 CET Killed Carla Demonic at Level 50 ok
Mar 22 2007, 13:16:52 CET Killed Sir Gravik at Level 49 unjustified pracowity dzien? XDD Jak zwykle huja z lagami zrobili, chociaz przyznam, ze mniejsze ;) |
@up
ojj uważaj bo cie Huxior ubije ;<< tak jak straszyl cale GTW, a i tak gówno zrobil xd Peace! |
Cytuj:
|
17:49 Aynama [75]: so carla did not just lose 3 lvls yesterday , she also lost over 60k ahueauha
Placili Thunderowi i Mendillowi za zabicie aynamy, szkoda ze to ich rl xDDDDDD |
Ojej... no co to ma być? Nasz temat na drugiej stronie ;s Do postowania!! xD
|
@up
Bo mnie nie ma ;p i nie ma kto pisac postow ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znalazl sie kozak -.- ktorego hakuja |
Obecnie Knight w PvP Sorcowi może zrobić zwyczajne gówno, zważając zwłaszcza na hotkeye;] Ale ja gram Sorcem więc mi to pasi xD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |
|