![]() |
|
W*****a mnie tibioholikus. Jakby byl na niego masslog noobami to msg me plax na tibia.pl.
|
na co i jak
|
Nie wiem co Wy na to ale wydaje mi sie ze wywalilo w kosmos 220 stron o.O"
|
Cytuj:
hum, spoczatku myslalem, ze temat "Wojna" wydarzenia ze swiata, aurea, osiągnie znowu najciekawszy temat- tylko tu jest prawie sam offtop. No ale cuda sie zdarzaja xD. Jest co czytac. :) |
[CHAR]Tooki Toots[/CHAR]
Dec 17 2007, 16:34:11 CET Killed at Level 161 by [CHAR]Aimar de'Vrie[/CHAR] _/ |
Morixar _/
|
http://s270.photobucket.com/albums/jj109/Nelleinho/
~~ AUREA ALBUM Dla mnie najlepszy jest: Deathbringer, Arc i Riptur :D |
SEBBE nic i nikt nie pobije :D ale Arc, Dziubasek, Matek i Jonsku dużo nie odstają :):]:p
|
Deatbringer daje rade.
Matut uczesal bys sie kiedys :D |
Mały sneak attack dzisiaj
[CHAR]Tooki Toots[/CHAR] Dec 17 2007, 16:34:11 CET Killed at Level 161 by Aimar de'Vrie [CHAR]Skywalker Bits[/CHAR] Dec 18 2007, 00:18:50 CET Killed at Level 132 by Vladislavus Dragulia and by Blaze'kan Widze nikomu już fragów sie niechce wklejac. |
@up
Ktos tam juz wrzucil :PP @frixar Powiem tyle ze ja i 4 moich znajomych wypowiadamy wojne twojej gildi :} Rozpierd**e cie jak ruda SUKE/...;] PS. MATUT PATUT |
Matut grzebienia może i nie widział, ale Hellah wymiata :D
Duuki, jakbys miał miejsce w ekipie dla kogoś, byłbym chętny... bo z Frixarem to sam wiesz xD |
Cytuj:
kim gra hellah wie ktos.? czy wogole gra? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem co ty masz z tym frixarem, ale mam w dupie twoje wypowiedzenie wojny. Bo nata zaczoł sie pluć o byle gówno. No nie wiem. Jak chcesz nie wiem co ci w ogóle zrobilem. :D Nie chce z Toba i twoimi 4 znajomymi wojny. Powód: Nie ma powodu nie, bo nie. Ale dobrze skoro chcecie robić z byle gówna problemy to, róbcie. Świadczy to o waszym poziomie, a z tego co widzę to nie macie za ciekawego. Bo czytajcie sobie wszystko co piszecie i zrozumcie ze przez kłótnie daleko nie zajdziecie. Może na tym forum jesteś tak przyzwyczajony, lecz ciekawe czy na jakim innym forum byś sobie długo popisał. Wiem, wiem jest to jedyne forum na którym piszesz rozumiem cie. Także rozumiem nate. Lecz nie wiem dlaczego robicie problemy o jakieś gówno. Bo mialem w bocznej rubryce "124", i co z tego. Czy to świadczy ze jestem super cool? Nie to jest zwykły level w tibi. Nawet jak Skłamalem nie powiniscie robic o to wielkich problemów. Podchodzic do sprawy tak poważnie, bo Nata traktowales to jak jakas zbrodnie. Zaproponowałem Jakis pk team ładny. Wy nie wiadomo z kad zaczeliscie wariowac. No nie wiem Znajde sobie innych ludzi i "Bez problemów". Jakis pk team. Nie myslcie ze tylko wy macie wspólne poglądy. Wiem, ze wiekrzosc ludzi zachowuje sie jak zwierzaki, bo on nagadał Xov~ to odrazu my musimy tez, bo on jest dużej na forum. Trochę musicie mysleć sami. Bo nie tylko wy jestescie na tym forum. Nawet jak jakis 10 latek tu zacznie pisac to nie powinno byc to dla was problemem. Bo on ma 10 lat i jest małem szczurem i dlatego nie moze pisac tu. Świadczy to o was. Myslicie dlaczego przez wiekrzość. Czasu "Rom" wygrywał? Bo oni sa zgrani nie obrażaja ludzi od tak. Czytałem ich posty. I tylko dla tego dostali niedawno baty, bo było ich 2 razy miej, ale i tak, nie dali dupy i sie napierdlali, a nie jak "FAG"- Imnates. Dostają wojne to odrazu nikt nie gra. Inny server. Tak naprawe za czasów Liama~ fast~ była zupełnie inna aurea. Teraz same nooby. Którzy pvp maja zajebiste, ze zal. Dla was swiat sie toczy wokól levela. TIbi. Kto wygrywa wojne. Ciekawy jestem waszych ocen w szkole. Bo jesli nie którzy grają w tibie, od 5 do 20h to nie wiem co mozna o takim człowieku powiedziec. huhu, ale sie rozpisalem xD NO KURWA JEBANA MAC ZASTANÓWCIE SIE W OGOLE CHOCIAZ RAZ. CO WY OD*******ACIE!!!! taki oto offtop zapewne bedzie ten post usuniety. ;p |
Duuki:
jak cos to zagadaj, tez chetnie bym pomogl. Xesovov: Juz masz po wojnie, nie trzeba sie bylo na forum podniecac ;) btw. A moze jestes ciekaw moich ocen co??? Srednia 5.0+ w 2 gimnazjum, wczesniej okolo 5.3, podejrzewam ze oni i tak maja srednia wieksza od Ciebie, i ile chodzisz do szkoly (bo podejrzewam ze Twoie zycie sprowadza sie do siedzienia przed kompem, plucia sie na forum i podniecania jakims zalosnym PK-teamem - sorry jesli urazilem kogos normalnego kto dolaczyl do tego debila, DA sa rzeczywiscie niezle pojebani.) - Jakby sie kto pytal, to wszystko wywnioskowane z Twoich wypowiedzi. |
@Iron'knight
Oj dzieciaku, Chuja wiesz o zyciu. Wymądrzać sie jedynie potrafisz. WIesz gdzie mam te twoją wypowiedz? "W DUPIE". Wojna, To jebnij się w łeb i bedziesz wtedy mial po wojnie. Wojne. @dukki Kiedys uważałem cie za innego człowieka, lecz jestes taki jak inni. Idiotą ktory ma poziom "0". Widac wasz poziom. w skali od 1/4 dal bym wam "0". Nie mam zamiaru pisać. Z jakimis noobami. Teraz sie nie dziwie, ze nikt tu nie pisze prócz was, bo na wydarzeniach z innych swiatow jest "Troche" wiecej ludzi. See ya.. last post. |
Kazdy moze sobie wpisac 17 w okienku z wiekiem i mowic do wszystkich "dzieciaczku". A chcesz sie zalozyc ze to nie jest ostatni post? Kazdy wie ze masz 10 gora 12 lat...
|
Jak jestes taki kozak daj name z aurei pobawimy sie troche :D:D A tak to baj baj o to mi chodzilo :)
|
Cytuj:
Nawt jakbys byl madrzejszy ( w co watpie ) to niezmiena faktu ze juz tu nigrasz ;-) |
Cytuj:
HeHe...Nie że grzebienia nie widziałem :P ale wtedy nie byłem w stanie hmmm jakby to powiedziec ,,normalnym" ;] |
Spoko spoko uczeszesz sie nastepnym razem :D
@Xesovov "Nawet jak jakis 10 latek tu zacznie pisac to nie powinno byc to dla was problemem. Bo on ma 10 lat i jest małem szczurem i dlatego nie moze pisac tu." A za chwile do Irona "Oj dzieciaku, Chuja wiesz o zyciu. Wymądrzać sie jedynie potrafisz. WIesz gdzie mam te twoją wypowiedz? "W DUPIE". Wojna, To jebnij się w łeb i bedziesz wtedy mial po wojnie. Wojne." No poprostu koles pokazales teraz ze twoje wypowiedzi sa nic nie warte. Bardzo dobrze ze to ostatni post twoj z tego nicku pewnie zalozysz nowe konto i zaczniesz pucowac dupsko.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Xesovov
U mnie miałes IGNORE, masz INGORE i bedziesz miał IGNORE . . . W skali od 1/4 otrzymujesz -5 :) jak to powiada jeden z dynowskich profesorów - nawet dżdżownica jest na wyższym poziomie od ciebie :] |
Matut i tak cie kocham <joke>
Jestesm ladniejszy <fakt> Frixar to zjeb aka nolifer, no bo komu by sie takiego posta dlugiego chcialo pisac Ps. Ja nie czytam tego scierwa :P<szczera prawda> |
Cytuj:
Powiem krótko.... WY*******AJ PROSTYTUTKO |
ALE MATEUSZ SIE CZESZE!!! xD
|
Cytuj:
Pierw gadasz że nie chcesz wojny , ptoem o Romie , potem o pvp rotfl I Ty się zastanów co od*******asz. |
Waldy lome
Dec 19 2007, 14:27:31 CET Killed at Level 130 by Lukcik Almighty |
Cytuj:
|
Hah 222 strona! xD
'dla wtajemniczonych', prawda Hanysq? ;* |
|
Cytuj:
Film najs ;o |
Cytuj:
A ja jestem ciekaw twoich ocen z polskiego, bo po bledach widac, ze z ortogrfia ciezko :) Wiec zamiast pisac glupich postow moze zajal bys sie swoja ortografia, a nie pierdolisz, ze jestes ciekawy czyichs ocen, pierw spojrz na swoje B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dec 20 2007, 09:08:19 CET Killed at Level 108 by Therrax
Dec 20 2007, 12:11:24 CET Killed at Level 133 by Konikoza and by Elder Ella ;] |
Cytuj:
[CHAR]Endrox[/CHAR]Killed at Level 171 by Matsel and by Dektral :( |
14:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kimahirii. He was killed by Kojak Firefighter. And kojak by dorkiz XD jak ktos moze niech spisze wynik i fragi |
Cytuj:
|
@up
life is brutal powiadasz :), on też ma life is brutal Name: [CHAR]Dracozius[/CHAR], will be deleted at Feb 18 2008, 15:15:39 CET Dec 20 2007, 15:01:48 CET Killed at Level 149 by Druid Karolka and by Valixivox Xardas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |
|