![]() |
Czemu tak boicie się jungli? Teraz z palcem w dupie można junglować wszystkim, a junglując łatwo można wygrać grę.
|
Fajny ten ziggs
|
Cytuj:
|
No tak, lepiej wygrać(i to nie zawsze) mida i narzekać, że solo top to pizda, a na bocie grają ułomy bo przejebali, a jungler nie gankuje. Dobry jungler to szybki win.
|
No tak, lepiej patrzeć jak ad carry na bocie ze statami 2/0 robi dive pod turretem, na dodatek jest daleko w tyle z cs, bo jest kretynem. Ja wole wbić 5/0 na midzie i wbijać pentakilla ultem, jak gankować 3 linie, mieć tam 2/0/5 i patrzeć jak taki gp myśli że jest wyfeedowany bo ma 2/0 i robi takie głupoty, że to się we łbie nie mieści.
|
Bo jak jesteś na midzie to ashe na bocie nie będzie kretynem, nie będzie divował i będzie zajebiście farmił, a Ty wbijesz pentakilla ultem.
|
Cytuj:
|
I to i to jest shitem w late
|
Pewnie dlatego szczególnie ten pierwszy jest tak chętnie brany przez wszystkie profesjonalne zespoły. Jeszcze nie słyszały Twojego zdania. Jak tylko się dowiedzą, przestaną pickować to gówno.
|
No to ty chyba nie rozumiesz, czemu lee sin jest pickowany.
|
Cytuj:
Kurwa mać, czy wy czytacie całą dyskusję, czy tylko to zdanie wyrwane z kontekstu? |
AP nuker to ap nuker, lee sin to lee sin. To, że wbijesz 4/0 na midzie nie zmieni faktu, że bot/top wyfeeduje jak to sam ująłeś.
|
Cytuj:
Ale Anią jest z 4/0 jest łatwiej wykarować niż Lee sinem z 4/0, rozumiesz już o co chodzi? |
to ze lee sin ma zajebiste early i ze jego dmg nie jest tak duzy w late jak w early, nie znaczy ze jest chujowy. Ma swoje zastosowania do teamfightow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale ja nie umniejszam przydatności Lee Sina który jest jednym z lepszych junglerów i zajebistym pickiem, chodzi mi po prostu o carrowanie gry na low elo i tylko na temat tego obszaru się wypowiadam, nie o 1800 elo i turniejach. |
kupa z maslem ,sory
|
Uwielbiam jak wychodzi jakiś ap czamp i masa moronów go bierze i na mida idzie, a ja sobie biorę La blanke i ich ownie nogami : d.
@ruszek facepalm. Albo nie masz mózgu, albo nie umiesz czytać, albo jedno i drugie :s. |
Cytuj:
|
Tylko patrzec jak mu znerfia ten ult.
|
omg ward blue-> steal enemy blue. Dat ziggs
|
|
dat trynda
|
Jakieś pomysły, jak budować Yoricka?
|
Cytuj:
Ogólnie buduj go podobnie do Ryze'a - tankowe itemy dające manę + AD. Frozen Heart, BV, Atmog, mercury i na last item jakieś Trinity i byłoby ok, ale to bardzo drogi build ;p Dlatego tak opłacalne jest na nim Manamune - to może dać nawet boosta +110 do AD, czyli nawet więcej niż dałby ci Atmog. |
Dzięki wielkie, wypróbuję go dzisiaj :)
|
|
Zastanawiam się nad kupnem Malzahara lub Viktora, doradzi ktoś?
|
Co to jest Victor? Takie śmieszne coś, co wyszło, żeby ludzie wydali troche RP, a później zapomnieli.
|
|
soraka + nid na bocie = pozdro
|
sona ad+soraka support=gg :D
|
W mid i late AD sona mocno słabnie i to jedyny powód, dla którego nie gram nią poważniej, za to Nid w każdej fazie gry jest silna.
|
Podobno Shenem teraz się opłaca znowu grać?
|
Wreście kto coś napisał...
Shen... Teraz gra nim to czysta przyjemność. |
Hmm, gralem nim 2 razy przed tym patchem i jakos nie szlo mi kosmicznie dobrze, w ogole nie ogarniam tej postaci : DDD, a ziggs op shit as hell
|
Shen? Zrobil sie ok w early, w late nadal jest jednym z gorszych tankow.
|
Problemem z Shenem zawsze będzie jego mega chvjowy scalling
|
Fajnie jest rzucic sobie rybka w przeciwnika
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |