![]() |
|
Up zgadzam się
Nadal nie uzyskałem odpowiedzi za co padł Halth ~~ |
Mieszanie Spaawa w wojne to już przesada...ba, i jeszcze jaki reason "my wiedzieliśmy że chcesz dołączyć,etc" to było żałosne...btw nie nazywajmy już tego wojną tylko PKowaniem Vision :/ Zrobił sie taki syf na serwerze że ...ale czego sie spodziewać : jedyny serwer opanowany przez Polaków i zarazem jedyny tak zjechany...
|
Aff...
Przez ta wojne ten swiat coraz bardziej noobuje... Jak tak dalej pojdzie to te gildie nawzajem sie wykoncza, i beda panowaly 40 lvle na furorze... Nie popieram tej wojny (za duzo ofiar :( ) ale filmiki z open battle to jest to :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
Metoda za bardzo sie nie liczy, liczy sie efekt:) Jakby tak ludzie honorowo wojny prowadzili ze zawsze powinny byc wyrownane szanse, to wogle by nie bylo fragow... |
Jakby Leana i Jamesa wczesniej ubili też byście tak mówili..
I kto tu jest zly? Spaaw podziękuj Jamesowi za wasz przekręt.. A tak btw Jakbyś naprawde sie nie mieszal nic by Ci nie grozilo, wierz mi na slowo P.S.http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1572865 Me And My rl friend Tryku now good know who's Hack him. Yes this is not Vision. Tak pominieto :-) I co teraz? Harcesh to zrobil? |
Spaaw miał dojść do Dusk jak tylko wbije 200 lvl :D więc nie rozumiem tego oburzenia dedem "neutrala". (Lepiej wcześniej niż później :D)
|
Cytuj:
|
Skonczmy temat Spaawa... Prawda jest taka ze i tak go ubili i tak, i to co tutaj mowimy w niczym mu nie pomoze... A ze 20vs1 to chyba normalne, zazwyczaj jak sie na kogos idzie to z gory ma sie wieksze szanse... :baby:
|
Cytuj:
Niby i tak miał dołączyc do Dusk~ póżniej ale dla mnie to nie zmienia faktu,.. Więc zgadzam sie s tobą,.. |
Cytuj:
(lecz na 200 lvl) okazuje się, że Spaaw robi pz lock Ima~. Dusk mass log... reszę można sobie dopowiedzieć. Morał? "Lepiej zapobiegać niż leczyć." Oczko |
Cytuj:
Niewykluczone ze duski pomszcza nowego czlonka gildi ale nie koniecznie na Ima :p Jako fan mass logow i ob mam nadzieje ze niedlugo znajde na tibicams cos w stylu : duskiness mass log - 200 ek owned :evul: Z takim teamem jaki jest obecnie w duskach, vision w pojedynke bedzie ciezko wygrac ta wojne... |
:oooo
Jest na furorze 200 ek ????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
robimy zaklady?
Kto padnie nastepny? btw ciekawy comment laena loys'a "Sunblade will be a legend that never dies!" a i moczykij 20 lvli w doł :) albo nieudany do konca hack albo postraszenie :) |
imargam 201 ;/
|
Cytuj:
Otoz, sneaki dzialaja, moze nie od razu, ale po jakims czasie morale duss powoli moze zaczac spadac, bedac bezwladna gildia przeciw vision, nie wiem czy duss wytrzymaja duzo bez expienia, lub caly czas ogladajac sie czy sie na nich nie czai. Do opena doszlo pare razy, i dostali duss po dupach... Watpie ze doczekamy sie opena wkrotce, bo Duss maja zbyt wielu sorcow, i jest to bezsensowne isc na war, kiedy niektorzy sa na 1 srednie combo duss... Nooo rozpisalem sie, zegnam!:D |
Co do tego że server rozbity:
Taka mentalność naszych rodaków, że jak sam pograć nie mogę to innym też nie dam. I robię wszystko, żeby tylko nie mieli lepiej ode mnie. Gotujemy się wszyscy w tym kotle i jak tylko ktoś wychyli z niego głowę, zaraz łapią go setki rąk i ściągają z powrotem do kotła. Jeżeli nie jestem w stanie zjeść obiadu to go wyrzucę, byle tylko nie dać nikomu innemu. Przykre, ale prawdziwe. A później robimy Polskę z Irlandii. Jak tu się temu dziwić skoro sami robimy sobie piekło? Taka polska rzeczywistość. |
Cytuj:
terrain pro !!!!!!! nie pisz juz tu blx... |
Cytuj:
|
Conrad Ma'fer new(b) owner powraca xd
Ja 15:46:30 ladnie levele wybijasz z conrada :( Ja 15:46:50 101 lvl juz, a byl 113? Ja 15:47:12 o kurwa 8 i 10 sorc cie ujebali Ja 15:47:13 :( Wysoki 15:50:25 lol Wysoki 15:50:41 wiesz ze ja na allegro sprzedaje konrada i robie walki Wysoki 15:50:45 --.-- Ja 15:50:56 super Ja 15:50:56 :) Wysoki 15:50:59 800zl ju zarobilem i mpa Wysoki 15:51:01 idioto Ja 15:51:08 juz zaczynasz wyzywac :< Ja 15:51:16 ale powiedz mi jak mogl go ubic 8 i 10 sorc:( Wysoki 15:51:23 no to na glowno piszesz Wysoki 15:51:33 skad moge wiedziec Wysoki 15:51:37 dac ci kolesia gg Wysoki 15:51:37 ? Wysoki 15:53:23 chcesz kupic conrada? ;> Ja 15:53:36 i stracic go? Wysoki 15:53:41 nom Ja 15:54:06 nie plis Wysoki 15:54:26 nie to nie nie wiesz co tracisz Wysoki 15:54:32 bys moze 3h pogral Ja 15:55:14 no niewiem co trace Ja 15:55:19 powiedz mi Ja 15:55:24 co mozna takim pallkiem robic? Wysoki 15:55:30 pogralbys 3 h Wysoki 15:55:36 pkowac Jendym słowem nie polecam licytować Conrada na allegro. Wałek, strata pieniędzy, niepotrzebne nerwy. Jak cos IP zioma moge podać gdyby komus było potrzebne ;-) ( mówię o ludziach których wyrolował, nie o "hakerach") |
Cytuj:
Pzdr. |
Cytuj:
Ale dolaczenie sie jamesa to zdrada, kurestwo i noz w plecy tak? heh, zabawne :baby: Moralnosc Kalego sie klania. |
Cytuj:
Moze byl, whatever ale juz nie jest, to wiem na bank ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mozna deklarowac czesciowego braku, tak jak nie mozna wysiasc czesciowo z jadacego pociagu! Troche konsekwencji.. |
Ok, masz racje tym razem, ale dalej wydaje mi sie ze to troche co innego, sneak attack to jest normalka, a ludzie ktorych uwazasz za przyjacieli, odwracajacy sie na druga strone to co innego...
No ale przyznalem Ci racje ;) |
widze , zescie sie rozszaleli placki wy moje
sachar czy jak ci tam - wez zmien nick na suchar + prowadzisz fajne monologi moczykij muah <3 |
Moczykij hacka miał?? Czy zły dzień xD
|
Omg ale zaplon... Tak, moczykij mial hacka... A co do Vision vs. Duskiness to teraz Vision duzo stracilo tracac Spaawa, chociaz mniej stracilo niz Duskiness zyskalo bo Vision ma na bloka Imargama ciagle a duski nie mialy nikogo takiego wlasciwie... Ja bylem za Vision ale przez to co zrobili Spaawowi jestem teraz za duskami bo to bylo lamerstwo jakich malo...
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie z toba ale nie zupelnie jest tak jak mowisz... Prawda, Duskiness stracilo bo Spaaw ma nizszy lvl ale Vision stracilo Spaawa, a pozatym zanim by wbil ten 200 lvl to kto wie czy by jeszcze ktoregos z duskow nie ubil :)
|
Co do zdrad i bluzg jamesa laena kolka spaawa itd......
Moze Katrila i Imargam maja krotka pamiec :>? Kiedy Spoxster zaczal walczyc przeciwko dusk imargam stal sie free (Byl hunted za probe zabicia spoxstera na d lair) Wyprosil o to lider Sunblade Caltus wiec imargam grzal swoj tylek a jak zrobil troche lvli kaski itd doszedl do dusk...po pewnym czasie gdy spoxstera zjechano do 8lvl wybuchla wojna Sunblade Legends vs Duskiness na ktorej to HONOROWI ludzie z gdanska "imargam & katrila" wymyslili Ładny spisek....Katrila sobie od tak wychodzi z wojny nic nieplacac a sunblade rozpada sie nastepnego dnia......sunblade chcac dalej grac sypie sie z kaski. Oczywiscie ci co chcieli zaplacic ;/ Jednak server stracil na wartosci kiedy z niego odeszli ludzie tacy jak darshil sendrius yenx itd.......... ;( Wiec nie mowcie o zdradzie ludzi z poczatku mojego posta najwyzej mozecie mowic o prawdopodobnej zemscie:evul: Wiec pozdrawiam calutka gildie Vison....nie ma to jak mass pk noob charami, haki, czy sneaki :confused: i nie bluzgajcie panow up bo to nieladnie.. |
Cytuj:
Prawdą jest natomiast, że teraz Duski mają w składzie 196 blokera z możliwością ustawiania m walli, co w wojnie może mieć naprawdę spore znaczenie. |
@ up post
Może sprawdz stan swojej pamięci i przypomni sobie kto byl czlonkiem Sunblade Legends np Yubov i wielu co lize du*e Taifunowi a apropo przekrętów to jak postępuje Taifun gdy nie potrzebowal ludzi to wyzucil wiekszosc z duskow wiekszosc Aberratio a gdy zaczela sie wojana to invitowal wszyskich jednym zdaniem Żal.pl |
Cytuj:
Ta, ale skumaj ile osób z Vision też było w Duskach. Ten argument to żaden argument. I ilu z nich też robiło >lick< >lick< Więc bądź obiektywny w obie strony. |
Cytuj:
Staram sie byc obiektywny ale , nie mozna zapszeczyc ze wszyskie wojny wywoluje postepowanie tajfuna juz bunt spoxstera pszeciw temu ze taifun bral cala kase z paymentow dla siebie > Taifun mysli ze ma najwiekszy lvl bota do expienia i moze chojraczyc , ale z zerowym pvp moze sobie sponsorowac duskom blesy |
Cytuj:
Jakie miał szanse skoro do czasu deada chciał być i myślał że jest neutral...Podejrzewam że jeszcze was za to pokara... |
Cytuj:
Wiedzial ze nie musi wybrac jedna ze stron a dla vison bylo chyba logiczne ze jesli james layen zdrdzili ich to i pewnie spaaw dojdzie do duskow . Jesli chcial byc neutral to zamiast expic mogl najpierw wyjasnic sprawy |
Gdy Spaaw oznajmil ze jest neutralny, Vision uznalo go juz jako jednego z Duskow, a ze jest wojna Vision vs. Duskiness no to why mieli go nie ubic...
A jesli chodzi o Taifuna to zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, jego pvp jest zalosne...:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |
|