![]() |
|
Error to jest osoba niegodna szacunku, ignorujcie takiego pajaca. Jak kogos zabije to piszcie do mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo chyba przez jego namowe ubiliscie Lucrus Xothic? :e |
Cytuj:
|
Cytuj:
pajacu to sobie mozesz do mamy mowic synku... nie będę dawał konkretów bo nie chce robić niektórym ludziom przypału rozumiesz? @ down do kogos to piszesz? |
A czemu piszesz teraz o tym a nie wcześniej nawet nie pisnełeś słówka -.- Zawsze jak o kimś głośno to jakiś krzykacz próbuje byś głośniejszy. Już wiesz dlaczego lepiej bić polaków zawsze można trafić na Ciebie xD Bo nicku oczywiście nie podasz ... LAME
Pisze do UP czyli do Ciebie głupie pytanie ~~ |
guodek swietnie to ujal...
polska dla polakow, ziemia dla ziemniakow!!!1111 mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****!!!!1111 suv to pedal co polske spszedal!!!!!11 elo elo hardy ze mnie zią (niby kompletny kretyn) ja jednak wiem, co to propagandaaaaaaaaaaaaa |
robcie levele geje z nebuli robcie
tracie czas i kase bardziej zaboli kopniak :D Jak wy przejmiecie serwer to bedzie tu pusto jak na premi wiec zrobie wszystko zebyscie pregrali geje z nebuli :D Juz wole suva i mannowa i slajpana niz nebula bojsow :P |
Wolisz ich bo liżesz im dupe a jak ich nie będziesz to Ci lizak (dupa) się skończy ?? ...
|
Cytuj:
brawo za bystrosc jak zwylke masz racje :D |
Bardzo spostrzegawcze 2 miechy i hunt u Serbów jak narazie to chyba walczą razem przeciw NG więc nie wiem w czym widzisz tą bystrość -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
zywi podlizuj sie podlizuj ale to i tak nic nieda bo nebula gejzy popadaja i odechce im sie rzadzic :D uszatku jezeli jestes dziewczyna i to twoje zdjecie to przepraszam :D ^.^ |
@Axio
Moze Ty wstawisz swoje zdjecie ;) to sie wszyscy bede mieli ubaw latwo jest wysmiewac innych gorzej z soba widze ze forum to twoje jedyne zajecie w ciagu dnia z tego co zauwarzylem to tylko w*****asz ludzi lizesz dupęęęę NG i reszcie a boisz sie podc swoj nick na forum Pozdro Rewis~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciebie juz tu dawno nie bedzie a ja bede sobie spokojnie strzelal z bolta na pohu :P |
axio~
Otoz panie axio nie wstydze sie siebie jestem jaki jestem. Jestem takze ciekawy jak Ty wygladasz jesli potrafisz najechac na mnie ze wygladam tak czy siak. Chcem wiec zobaczyc twoja perfekcyjna gebe -.-. Pozdrawiam. @Up na otsie se postrzelasz. |
Nie karmić trola -.-
|
Troll jak widać sam się karmi komentuje własne posty jakby miał rozdwojenie jaźni albo coś a pozatym ja nie musze się podlizywać. Ty se postrzelasz chyba z łuku z strzałami na przylepy w lustro. Bo jak twój nick wyjdzie na jaw to pozdrawiam ; o
|
A może to jakas forma choroby ? Zaburzenia osobowości czy psychoza maniakalno - depresyjna... bo to u niego występuje cyklicznie...
|
Całkiem możliwe albo poprostu ma 11 lat łyse jajka i fiutka 3 cm i jakoś próbuje się podbudować xD
|
Axio90
Przestan juz ludzi szkalowac brachu. Wyluzuj troche popiszesz jutro, a dzisiaj juz niepisz. please |
Floyzis
May 02 2007, 11:39:43 CEST Died at Level 77 by a tortoise afff kolejny boter na zolwiach |
@up(iles tam razy:P) axio nie wstawi swojej foty bo ma caly ryj w gownie ujebany ... ass licker
btw: byla jakas akcja w nocy? od dluzszego czasu wydaje mi sie ze axio to jest ten pan: Name: Axel'Apocaliptic Sex: male Profession: Paladin Level: 59 World: Obsidia Residence: Thais |
Ja stawiam na kogoś z dawnego Miss Click.. Spoko chłopaki, mamy czas :>
|
axio
co do foty Uszatego jacka jesli sie nie myle to nie jego tylko Baxtera tak wiec nie masz sie axio czy m podniecac .. tak wlasnie wyglada szwed , ktorym lizesz dupala ;]
Odpowiedziales sobie na swoj post .. to duzo o tobie mowi i twoim IQ A co do ludzi z nebuli to my jestesmy tacy sami jak ci z obsidi , askaray , galany .. itp itd Cos mi sie wydaje ze za duzo czasu spedzasz przez tibia i kompem .. Ladna pogoda , wyjdz na pole i sie zrelaksuj ;D |
ja bym stawial na Master Mareti.. kiedys sie ubije, jak to on to padnie jeszcze kilka razy, a jak nie to mu bp oddam >.>
|
Axio kek
Ostatecznie może to byc ( jeśli w ogóle ten Axio ma 60+ pala ) Yok Yaa. Wygląda na to, że padł od "jednego ze swoich" i się zniechęcił do graniaB)
Niestety nie pozostaje mu nic innego jak wyzywanie na forum :baby: _________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise :] |
Wątpie, żeby to był Axel'Apocaliptic bo on był tu już zalogowany jako Gryka i twardo stał po stronie Eternal Teamu...
Rozgryzliśmy Strażaka, to i ten padnie :) |
@Nedo~
Axel to nie on, Axel wypowiadał się tutaj na forum :S |
What about Yok Yaa ?:D
|
@up ok tak mi sie pomyslalo jakos :P axio => axel ale dobra niewazne w takim razie prawdziwego axela przepraszam za podejrzenia
smiesza mnie te powroty do ng... maniek nakickal ludzi a teraz wracaja: moose, fox, varkas , dare drix... boshe co za mlotki... sytuacja sie uspokoi a on ich znowu kicknie -.- |
Agree !
Cytuj:
Tiaa, niby Dare i spółka to kumple z Arcanii, a tu wał taki że hej :o ___________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise :cup: |
yok yaa to chyba fin albo ktos. napewno nie polak
|
@ktos tam kto prosil o eq
napisz mi na priv nick i miasto to ci cos wysle jak dalej potrzebne ;) @ten caly axio nie lepiej go poprostu ignorowac ? wiecie jak mu sie teraz morda cieszy jak widzi ze sa o nim 3 strony spamu ? |
Eh nie, zdecydowaliśmy z kumplami, że pogramy gdzie indziej ; dzięki za dobre intencje :p
____________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|