Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Candia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127117)

Tony ^^ 02-12-2010 04:21

Daj sobie spokoj Ago ;) co zrobiles to zrobiles :>

A po co Ci name? Chcesz sie porownywac lvl czy co :>
Jak mam wyzszy to jestem no-lifem i botterem a jak nizszy to noobem czy o co Ci teraz chodzi ;> A moj nick to Corrado :)

Naki 02-12-2010 05:28

Dzieki Bizek.
Somebody has paid a premium time period for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.

M3P 02-12-2010 15:02

Vaxromix 200

http://i986.photobucket.com/albums/a...-1990/2002.jpg

Augus 02-12-2010 15:29

#UP
Szkoda, że backpack'a "Ci" lepszego nie dali xDD

heheczki. 02-12-2010 19:35

Pacc na tibia.com - 79.98zl u ciebie 70 ,nie ma to jak doplacac do interesu.Chcialbym zobaczyc miny tych co za pare dni przy probie logowania zobacza bana.
Ps.pisz co chcesz i tak wiem ze jestes zlodziejem :)

DianaReachel 02-12-2010 19:36

Błąd połączenia z serwerem!

Expię sobie właśnie pod Kazo, a tu nagle się wszystko zacięło i chwilę później wyrzuciło z gry. No to łączę się, już lekko wystraszona, z serwerem ponownie a tu... nic! Nie chce mnie połączyć! Was też? Bo net mi działa a serwer za cho**** nie chce! Trochę się martwię, bo jak to dłużej pociągnie to zdechnę w kopalniach :/

A jak u Was? Też coś się dzieje?

El.Drinio 02-12-2010 19:37

Mam nadzieje że nie w Czile : (

*heheczki

Nie ogarniam zbytnio tego, ale słyszałem że nie da się wycofać już masowo paków, tzn da rade ale trzeba trochę się napocić z tym.
Jeśli wiesz coś na ten temat, popraw mnie.

Raszemhe 02-12-2010 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heheczki. (Post 2789858)
Pacc na tibia.com - 79.98zl u ciebie 70 ,nie ma to jak doplacac do interesu.Chcialbym zobaczyc miny tych co za pare dni przy probie logowania zobacza bana.

hmm powiem tak raczej ,nic o tym nie wiesz ,nie wiem czy wiesz ,w innych krajach sa inne ceny gp wiec ktos moze sprzedawac pacc w brazyli za 400k
,osoba z polski pozna taka osobe i bedzie na tym kontakcie zarabiala pieniazki
,z tego co wiem ,nie da sie masowo paccow usunac. sam tak kiedys sprzedawalem pacce :C tlyko po 700k ,wiec profit nie lada , typ dobrze rozkminil i zamowil troche cc lub ma wystarczajaca duzo aby sprzedawac pacce za 70 zl i zarabiac po 50 zl na kazdym ,siema ,a i rowniez polecam ,tez kupilem w 5 min doszlo

Rtehb 02-12-2010 21:43

Aha w cenach może jest różnica ale jeśli ten ziomek ma jakiegoś kolegę
BR to pacce sa takie tanie, inny przelicznik maja.

M3P 02-12-2010 23:53

obecnie mam twojego pacca 7dni, polecilem cie okolo 40 osobom i kazdy jest zadowolony, pacce dochodza szybko a heheczki jak zwykle pierdoli bo musi.

Naki 03-12-2010 03:12

@up
pierwszy raz sie z Toba zgodze, ja niby mam tylko od wczoraj, ale zadnych problemów w/e nie bylo. ;) polecam Bizka.

Litin_Kaire 03-12-2010 08:47

Bizek przejmuje lidera! :/

Zrywna_Szkapa 03-12-2010 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heheczki. (Post 2789858)

geniusz wchuj jestes tyle w tym temacie XDDD

Nemiks 03-12-2010 14:06

Ja dziś kupuje Pacca od Bizek wiec zobaczymy :P

Xanol 03-12-2010 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M3P (Post 2789900)
obecnie mam twojego pacca 7dni, polecilem cie okolo 40 osobom i kazdy jest zadowolony, pacce dochodza szybko a heheczki jak zwykle pierdoli bo musi.

Ciężko uwierzyć twoim słowom, a jeżeli masz dobre zamiary to lepiej jak byś nie reklamował tego pacca.
Z tego co pamiętam, to ty nawet kumpli wystawiałeś.

M3P 03-12-2010 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xanol (Post 2789947)
Ciężko uwierzyć twoim słowom, a jeżeli masz dobre zamiary to lepiej jak byś nie reklamował tego pacca.
Z tego co pamiętam, to ty nawet kumpli wystawiałeś.

powiedz szczerze, kogo i kiedy?

heheczki. 03-12-2010 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2789927)
geniusz wchuj jestes tyle w tym temacie XDDD

Inteligencie , tak sie sklada ze znam ceny gp szwedow i br i nikt nie da za gp 0,5 euro.Juz nawet masowo gp sprzedawane jest po 0.2-0.3 i ludzie to kupuja .
Na dodatek to jest candia NON PVP gdzie ceny sa jeszcze nizsze i w pakietach po 1kk to koszt 20-30 euro.

Zanim cos napiszesz to wez sie rozeznaj w rynku .

Do was wszystkich:

Podniecacie sie tym ze macie paccc tydzien lub dwa ?

Jemu sie bedzie to oplacac jak wycowa wam nawet po 30 dniach.

Kazdy z was mysli ze to nie jest oszust itp , ale wiadome jest to , ze pewnych paccow ktore nie sa fakami sie nie reklamuje , tylko sprzedaje w gromie znajomych po takiej cenie , a to ze on sprzedaje calemu forum po 530k jest dziwne bo on dobrze wie ze jak by dal cene 600-700 to i tak by ludzie brali .

Powodzenia wam dumni posiadacze pacc ale i tak bedziecie plakac ze was oszukal :)

A teraz taki poradnik do doszukania sie fake oto i on:

Skoro tak piszecie ze ma posrednika , spoko i myslicie ze ile on ma profitu na tym jednym paccu?
Nawet jesli sprzeda za 0.5 euro czyli okolo 2 zl to z tych
500k wyjdzie 25 euro - cena pacc = 5 euro zysku.
Lecimy dalej:
Myslicie ze osoba posredniaczaca nic nie wezmie za to tylko zrobi mu od tak przysluge?
Nawet jesli to sam bedzie chcial sprzedawac to zajmie mu to wiecznosc w cenie w ktorej bedzie chcial zeby mu sie to zwrocilo :O

I tu sie wszystko zamyka , bo pan Bezik lepiej wyszedl by na kupowaniu kasy na polskim allegro gdzie ceny sa po 60-80 zl za 1kk , a on robi tak:

2 pacce - 50 euro - 1kk

Zdajecie sobie sprawe ze jesli on mial by ten zysk w tych waszych gp , to o wiele bardziej oplacalo by mu sie kupowac na polskim allegro kase.
A tu moj dowod na to , ze on sobie robi z was jaja , bo jesli chcial by zarobic to zrobil by to tak:

1kk na allegro 70 zl ---- po sprzedaniu po tej cenie 0,5 euro wyszlo by mu 50 euro czyli 200 zl - 70 ktore zainwestowal wychodzi 130 zl

CO DAJE KURWA 32 euro profitu na 1kk OGARY!!

On sie chwali ze sprzedal setki paccow to jest kurwa 50kk a robiac to moim sposobem zarobil by 6x wiecej.

Pozatym nie napisal ze ma posredniaka czyli potwierdza sie to ze albo sprzedajacy jest kretynem , albo po prostu zrobi wam zajebistego walka za 30 dni z kasa 50kk grubo ponad na koncie i to wy bedziecie plakac a nie on.

Ale wy wiecie swoje , zaraz napisze ze ludzie daja mu po 1 euro za 1 cc wy w to uwierzycie i dacie sie nabrac, polecam najpierw przesledzic zagraniczne strony z gp i zobaczyc cene ;]
Nawet na blackd stronie ktora jest bardzo droga sprzedaja hurtowo 1kk-4 euro co daje 0.4 na tym paccu czyli jeszcze mniej zysku.

I najlepsze w tym wszystkim jest to ze on nadal je sprzedaje i nie ma konca widac , co jest kolejnym dowodem na to ze koles leci w chuja bo sprzedawanie tego na bierzaco za cene taka aby COS ZAROBIC I NIE WYJSC NA TYM STRATNYM jest nie mozliwe.

A ty szkapa chciales zablysnac ale nie "weszles" sry.

Inteligentny czlowiek przeczyta i wyciagnie wnioski a hejterzy nawet nie zobacza co napisalem bo beda podnieceni paccem za 500k ktory dziala tydzien :]

Xanol 03-12-2010 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M3P (Post 2789951)
powiedz szczerze, kogo i kiedy?

Nie leży to w moim interesie pamiętać twoich znajomych, którzy stali się niegdyś celem twego zarobku. Zapytam jeszcze nowy owner czy szybko zapominasz?

@Heheczki
Zgodzę się z twoją teorią spiskową, ale co do twojej wiedzy na temat sprzedaży gp w innych krajach i pouczanie innych powiem krótko jeżeli nie masz pojęcia o czymś to lepiej o tym nie dyskutować.
Sam zapytałem jednego znajomego Urugwajczyka za ile ma możliwość kupienia gp to odpowiedział, że 10k za 3 dolary.

@Xeremon
Miło, że się tu jeszcze wypowiadasz, dzięki tobie postanowiłem się tu zalogować, widzę, że pół debile nadal myślą, że cię cisną :)

Xzonixek 03-12-2010 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heheczki. (Post 2789957)
Inteligencie , tak sie sklada ze znam ceny gp szwedow i br i nikt nie da za gp 0,5 euro.Juz nawet masowo gp sprzedawane jest po 0.2-0.3 i ludzie to kupuja .
Na dodatek to jest candia NON PVP gdzie ceny sa jeszcze nizsze i w pakietach po 1kk to koszt 20-30 euro.

Zanim cos napiszesz to wez sie rozeznaj w rynku .

Do was wszystkich:

Podniecacie sie tym ze macie paccc tydzien lub dwa ?

Jemu sie bedzie to oplacac jak wycowa wam nawet po 30 dniach.

Kazdy z was mysli ze to nie jest oszust itp , ale wiadome jest to , ze pewnych paccow ktore nie sa fakami sie nie reklamuje , tylko sprzedaje w gromie znajomych po takiej cenie , a to ze on sprzedaje calemu forum po 530k jest dziwne bo on dobrze wie ze jak by dal cene 600-700 to i tak by ludzie brali .

Powodzenia wam dumni posiadacze pacc ale i tak bedziecie plakac ze was oszukal :)

A teraz taki poradnik do doszukania sie fake oto i on:

Skoro tak piszecie ze ma posrednika , spoko i myslicie ze ile on ma profitu na tym jednym paccu?
Nawet jesli sprzeda za 0.5 euro czyli okolo 2 zl to z tych
500k wyjdzie 25 euro - cena pacc = 5 euro zysku.
Lecimy dalej:
Myslicie ze osoba posredniaczaca nic nie wezmie za to tylko zrobi mu od tak przysluge?
Nawet jesli to sam bedzie chcial sprzedawac to zajmie mu to wiecznosc w cenie w ktorej bedzie chcial zeby mu sie to zwrocilo :O

I tu sie wszystko zamyka , bo pan Bezik lepiej wyszedl by na kupowaniu kasy na polskim allegro gdzie ceny sa po 60-80 zl za 1kk , a on robi tak:

2 pacce - 50 euro - 1kk

Zdajecie sobie sprawe ze jesli on mial by ten zysk w tych waszych gp , to o wiele bardziej oplacalo by mu sie kupowac na polskim allegro kase.
A tu moj dowod na to , ze on sobie robi z was jaja , bo jesli chcial by zarobic to zrobil by to tak:

1kk na allegro 70 zl ---- po sprzedaniu po tej cenie 0,5 euro wyszlo by mu 50 euro czyli 200 zl - 70 ktore zainwestowal wychodzi 130 zl

CO DAJE KURWA 32 euro profitu na 1kk OGARY!!

On sie chwali ze sprzedal setki paccow to jest kurwa 50kk a robiac to moim sposobem zarobil by 6x wiecej.

Pozatym nie napisal ze ma posredniaka czyli potwierdza sie to ze albo sprzedajacy jest kretynem , albo po prostu zrobi wam zajebistego walka za 30 dni z kasa 50kk grubo ponad na koncie i to wy bedziecie plakac a nie on.

Ale wy wiecie swoje , zaraz napisze ze ludzie daja mu po 1 euro za 1 cc wy w to uwierzycie i dacie sie nabrac, polecam najpierw przesledzic zagraniczne strony z gp i zobaczyc cene ;]
Nawet na blackd stronie ktora jest bardzo droga sprzedaja hurtowo 1kk-4 euro co daje 0.4 na tym paccu czyli jeszcze mniej zysku.

I najlepsze w tym wszystkim jest to ze on nadal je sprzedaje i nie ma konca widac , co jest kolejnym dowodem na to ze koles leci w chuja bo sprzedawanie tego na bierzaco za cene taka aby COS ZAROBIC I NIE WYJSC NA TYM STRATNYM jest nie mozliwe.

A ty szkapa chciales zablysnac ale nie "weszles" sry.

Inteligentny czlowiek przeczyta i wyciagnie wnioski a hejterzy nawet nie zobacza co napisalem bo beda podnieceni paccem za 500k ktory dziala tydzien :]

Nie wiem po co placzesz i nam tlumaczysz to wszystko :( Kto chce, to kupi. Nie musisz nikogo ostrzegac :(
http://i73.photobucket.com/albums/i209/Ruutek/xDD.jpg

heheczki. 03-12-2010 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xanol (Post 2789965)
Nie leży to w moim interesie pamiętać twoich znajomych, którzy stali się niegdyś celem twego zarobku. Zapytam jeszcze nowy owner czy szybko zapominasz?

@Heheczki
Zgodzę się z twoją teorią spiskową, ale co do twojej wiedzy na temat sprzedaży gp w innych krajach i pouczanie innych powiem krótko jeżeli nie masz pojęcia o czymś to lepiej o tym nie dyskutować.
Sam zapytałem jednego znajomego Urugwajczyka za ile ma możliwość kupienia gp to odpowiedział, że 10k za 3 dolary.

@Xeremon
Miło, że się tu jeszcze wypowiadasz, dzięki tobie postanowiłem się tu zalogować, widzę, że pół debile nadal myślą, że cię cisną :)

Napisalem ze BR I SZWEDZI nie pisalem nic o urugwajczykach.
Swoja droga fajny kit ci wciska.

Ja tez moge napisac ze moj kolega sprzedaje 10k - 50 zl , licza sie fakty a nie mity.
Jesli jestes kumaty to sie odnajdziesz na rynku gp i znajdziesz ceny ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45.