![]() |
|
Cytuj:
TAAAAAAA?:O:O No co Ty?:D8o |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
kurwa, jak ty to cos dojebiesz to juz nie moge, z krzesla az spadlem kreleth ale msz ryjxD |
Cytuj:
Haha, own3d!! :D:D //Lisu, Eve, Brave. Ps. Jestem pierwszy na 222 stronie _/! |
Cytuj:
skoncz gadac o chacie eve, oboje wiemy ze to nie byłem ja... btw. co odjebałem na tym servie? prosze cie, ty gdybys nie byl braciszkiem eve, prosilbys o fri itemki na karlin depot ; a co do tego inva? są w invi osoby ktore mi nie ufają/których nie trawie, jedyna osoba z ktora gadałem w sprawie inva jest mewtu- leader. z reszta to juz nie powinno cie obchodzic |
Cytuj:
|
@LA gratuluje zdobycia 4 fragów ale dlaczego znowu walczyliście tam gdzie chcieli knightshady... zacznijcie dyktować warunki
|
Przynajmniej o tyle dobrze ze frag na seroxie ;p Szkoda tylko ze debug tibicams pod koniec co chyba bylo widac ... exhaust przez ten glupi program i sie nawet uhnac nie moglem, no nic wazne ze jest jeszcze troche kasy na blessy ;p btw. patrząc na to ze znow jak debile poszlismy za cop na pustynie czyli tam gdzie chcieli to i tak nie bylo najgorzej ...
Anas napisz do mnie na gg - 8266064 to sie moze gdzies ustawimy z tomem i moze aure ;> |
Cytuj:
i w dodatku br mnie ded, ashame;/;/;/ |
Cytuj:
:) rozmawialismy na ten temat i Morseton od dzisiaj walczy tam gdzie my chcemy a nie gdzie chop. Wczoraj Edord mnie blagal zebysmy poszli na ank xD . Od dzisiaj to my wybieramy miejsca . Watch out Chaos /vrell |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dostalem bana za żarcie obiadu w pz AHAHAHAHHAH XD |
Cytuj:
yooshimi, miales ostatnio exhausta od notatnika? bo ja tak;/;/ /daks rajder |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak bym żarł obiad na spawnie to bym bana za bota dostał, a jak bym stał przy kładce to za deptanie śniegu a gdybym stal w dp to za teleport Life is brutal :D |
Name: Chrizzy
Banished: until Nov 19 2007, 13:48:29 CET because of offensive statement Ohh Noo CHRIZZY... Masz chamie ze wsi..., dz***e w gildi Tylko załuje ze nie dostales bana na miecha albo DELETA. Zycze Ci GL&HF irl. |
Cytuj:
powiem tylko, że chciał bym Cie kiedys na ulicy spotkac bo na Ciebie słow nie ma czlowieku btw. Feav knight szejdy cały czas coś w*******ają na expie bo jakos ich nie da sie złapac przy kompie jak sa online ; > |
Bandyci
:/ hmmm ciezko . Expilem sobie na hydrach chwilunie. Patrze a tu cholota z Chopu leci do mnie. Oczom nie wierze - bylo ich z 15-stu.
No to ja niezastanawiajac sie ani chwili dluzej [moglem pasc] u hur + time ring i go go do port hope. Fajnie nie ma to jak dostac trapa przed dp w port hope. Juz mialem cisnienie ze 200 + :) Patrze a tu mw zniknol i run do dp :] bogu dzieki jestem uratowany. Ale moje 2bp uh i 8 mf juz nie :( Edord nie chce mi sie mowic na twoj temat. Bo to tak jak by dolowac tego kola co jest na fotce xD Czlowieku ogarnij sie ... Bo nie mam zamiaru placic 2raz :] A nieoszukujmy sie mam taka ochote. Daje ci ostatnia szanse wykorzystaj ja :* /vrell |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |
|