Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Reth'ik, 03-11-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1728119)
Eve jest na meetingu bedzie jutro wieczorem

TAAAAAAA?:O:O No co Ty?:D8o

Olorion. 03-11-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morseton (Post 1728093)
Witam!

Po dzisiejszej bitwie dochodzę do wniosku ze Morseton spisało sie w moim mniemaniu na medal. Nie chodzi tu o fragi choć zdobyliśmy ich 4 [ sam morseton ] chodzi o zgranie. Nie popadajmy w samozachwyt bo przegraliśmy. Ale idziemy do przodu. Hmm kiedy wygramy ?? Jak edord przestanie sie podniecać :/ JEDNO MNIE DZIWI CZEMU WYCOFALISMY SIE JAK MIELISMY ICH W TRAPIE?? PRZECIEZ NIE MIELI GDZIE UCIEC :/ THX LIDER LA :]

Bongo :* Jesteśmy z wami

Pozdro : Sensation Knight'Shade , Necay , Jowall xD

Eve odezwij sie na tibi.

/vrell

:cup::cup: supcio bylo mam nadziejr rze pujdzie wam lepiej w next bitwie 8o8o:cup:X(

eeetanz 04-11-2007 00:17

http://www.fotka.pl/profil/CzarekWestSide

Czarek - Crealeth

Czesc_Przyja"ciule" 04-11-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1728403)

kurwa, jak ty to cos dojebiesz to juz nie moge, z krzesla az spadlem

kreleth ale msz ryjxD

Reth'ik, 04-11-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1728403)

Haha, own3d!! :D:D

//Lisu, Eve, Brave.

Ps. Jestem pierwszy na 222 stronie _/!

Gruhard 04-11-2007 03:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1727845)
Gruhard kochanie oszczędź sobie dywagacji, nie trać czasu na pisanie postow typu "show us war please", bo tak naprawde to za chuj nie wiesz jak wojna wygląda i to Ci powiem ja agent 00retard.
Kup pacc i zacznij walczyć, nie marzę o niczym innym jak o fragu na Tobie za domek Everanora, a także za wszystko co odjebałeś na tym servie. Ah, prawie zapomniałem - wiesz, że naprawde ciepło się o Tobie w invincible wypowiadają? "He licked us to join" hihihihihi

F

nic o mnie nie wiesz, tym bardziej o moim doswiadczeniu na polu bitwy... z reszta to co kogo obchodzi, liczy sie fun!

skoncz gadac o chacie eve, oboje wiemy ze to nie byłem ja... btw. co odjebałem na tym servie? prosze cie, ty gdybys nie byl braciszkiem eve, prosilbys o fri itemki na karlin depot ;

a co do tego inva? są w invi osoby ktore mi nie ufają/których nie trawie, jedyna osoba z ktora gadałem w sprawie inva jest mewtu- leader. z reszta to juz nie powinno cie obchodzic

Czesc_Przyja"ciule" 04-11-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1728634)
nic o mnie nie wiesz, tym bardziej o moim doswiadczeniu na polu bitwy... z reszta to co kogo obchodzi, liczy sie fun!

skoncz gadac o chacie eve, oboje wiemy ze to nie byłem ja... btw. co odjebałem na tym servie? prosze cie, ty gdybys nie byl braciszkiem eve, prosilbys o fri itemki na karlin depot ;

a co do tego inva? są w invi osoby ktore mi nie ufają/których nie trawie, jedyna osoba z ktora gadałem w sprawie inva jest mewtu- leader. z reszta to juz nie powinno cie obchodzic

tak jak juz mowilem smierdzisz spocona gruszka, idz stad, na huj sie tu wypowiadasz nikt cie tu nie lubi

TomX 04-11-2007 11:06

@LA gratuluje zdobycia 4 fragów ale dlaczego znowu walczyliście tam gdzie chcieli knightshady... zacznijcie dyktować warunki

Yooshi 04-11-2007 12:31

Przynajmniej o tyle dobrze ze frag na seroxie ;p Szkoda tylko ze debug tibicams pod koniec co chyba bylo widac ... exhaust przez ten glupi program i sie nawet uhnac nie moglem, no nic wazne ze jest jeszcze troche kasy na blessy ;p btw. patrząc na to ze znow jak debile poszlismy za cop na pustynie czyli tam gdzie chcieli to i tak nie bylo najgorzej ...
Anas napisz do mnie na gg - 8266064 to sie moze gdzies ustawimy z tomem i moze aure ;>

adnincv 04-11-2007 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1729003)
Przynajmniej o tyle dobrze ze frag na seroxie ;p Szkoda tylko ze debug tibicams pod koniec co chyba bylo widac ... exhaust przez ten glupi program i sie nawet uhnac nie moglem, no nic wazne ze jest jeszcze troche kasy na blessy ;p btw. patrząc na to ze znow jak debile poszlismy za cop na pustynie czyli tam gdzie chcieli to i tak nie bylo najgorzej ...
Anas napisz do mnie na gg - 8266064 to sie moze gdzies ustawimy z tomem i moze aure ;>

ema dostalem exhausta od vinampa glópji program nie ded;/
i w dodatku br mnie ded, ashame;/;/;/

Morseton 04-11-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomX (Post 1728808)
@LA gratuluje zdobycia 4 fragów ale dlaczego znowu walczyliście tam gdzie chcieli knightshady... zacznijcie dyktować warunki

:) rozmawialismy na ten temat i Morseton od dzisiaj walczy tam gdzie my chcemy a nie gdzie chop. Wczoraj Edord mnie blagal zebysmy poszli na ank xD . Od dzisiaj to my wybieramy miejsca . Watch out Chaos

/vrell

Olorion. 04-11-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morseton (Post 1729139)
:) rozmawialismy na ten temat i Morseton od dzisiaj walczy tam gdzie my chcemy a nie gdzie chop. Wczoraj Edord mnie blagal zebysmy poszli na ank xD . Od dzisiaj to my wybieramy miejsca . Watch out Chaos

/vrell

spks, ale my nie bedziemy walczyc na facc landach, bo tam macie w chuj noobcharow bez ktorych sobie nie dajecie rady

IridiaCarlinPk 04-11-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1729365)
spks, ale my nie bedziemy walczyc na facc landach, bo tam macie w chuj noobcharow bez ktorych sobie nie dajecie rady

no to walki nie bedzie proste ktos plakac bedzie? bot'shade?

eeetanz 04-11-2007 15:47

Cytuj:

Banishment Information
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Date of edit: Nov 04 2007, 14:24:02 CET
Character: Feav
Reason: game weakness abuse
Comment: 764 Blocking the Okolnir boat to guildmates can hunt
Date: Nov 04 2007, 14:19:35 CET
Until: Nov 11 2007, 14:19:35 CET
Duration: 7 days
Status: The player complained about this banishment.
The complaint is currently being investigated by the responsible person.

Dostalem bana za żarcie obiadu w pz AHAHAHAHHAH XD

adnincv 04-11-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1729412)
no to walki nie bedzie proste ktos plakac bedzie? bot'shade?

ja boce palkiem na malpach i co?xxdxd i sharuje z jakims tam pimolem i hujem innym

yooshimi, miales ostatnio exhausta od notatnika? bo ja tak;/;/

/daks rajder

TomX 04-11-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1729463)
Dostalem bana za żarcie obiadu w pz AHAHAHAHHAH XD

Cóż feav bywa :P następnym razem nie jedź obiadu w pz a pozatym to bezsensowny ban powinien zbanować połowe tibi za to że jest afk w pz...

eeetanz 04-11-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomX (Post 1729500)
Cóż feav bywa :P następnym razem nie jedź obiadu w pz a pozatym to bezsensowny ban powinien zbanować połowe tibi za to że jest afk w pz...

Jak bym żarł obiad na spawnie to bym bana za bota dostał, a jak bym stał przy kładce to za deptanie śniegu a gdybym stal w dp to za teleport

Life is brutal :D

Ktos_na_Iridi 04-11-2007 16:15

Name: Chrizzy

Banished: until Nov 19 2007, 13:48:29 CET because of offensive statement

Ohh Noo CHRIZZY...

Masz chamie ze wsi..., dz***e w gildi

Tylko załuje ze nie dostales bana na miecha albo DELETA.

Zycze Ci GL&HF irl.

Yooshi 04-11-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1729470)
ja boce palkiem na malpach i co?xxdxd i sharuje z jakims tam pimolem i hujem innym

yooshimi, miales ostatnio exhausta od notatnika? bo ja tak;/;/

/daks rajder

n/c
powiem tylko, że chciał bym Cie kiedys na ulicy spotkac bo na Ciebie słow nie ma czlowieku

btw. Feav knight szejdy cały czas coś w*******ają na expie bo jakos ich nie da sie złapac przy kompie jak sa online ; >

Morseton 04-11-2007 18:54

Bandyci

:/ hmmm ciezko . Expilem sobie na hydrach chwilunie. Patrze a tu cholota z Chopu leci do mnie. Oczom nie wierze - bylo ich z 15-stu.

No to ja niezastanawiajac sie ani chwili dluzej [moglem pasc] u hur + time ring i go go do port hope. Fajnie nie ma to jak dostac trapa przed dp w port hope. Juz mialem cisnienie ze 200 + :) Patrze a tu mw zniknol i run do dp :] bogu dzieki jestem uratowany. Ale moje 2bp uh i 8 mf juz nie :(

Edord nie chce mi sie mowic na twoj temat. Bo to tak jak by dolowac tego kola co jest na fotce xD Czlowieku ogarnij sie ... Bo nie mam zamiaru placic 2raz :] A nieoszukujmy sie mam taka ochote. Daje ci ostatnia szanse wykorzystaj ja :*

/vrell

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46.