![]() |
|
Na Candii były takie nicki
-Gram bo moge 8o -Majteczki :D |
Rolnik wali stolcem(celesta)(zmienił nazwę na Blood Slim)
Siurek budowlaniec(celesta) |
Kolejne nicki, tym razem na Neranie :p
-Zlodziej Torebek -Szkolny Podpalacz :D |
Dziecko zaglady papierowej
pan mieczyslaw spod sklepu guardia all :D |
na asterze spotkalem nick "Koza From Nose" i "Snejk Gardenowy":)
|
1. Armor albo lezysz Pandoria
Kiedyś jak zaczynałem grać... Stubik asystentka stubika dziewczyna stubika.. i cały ten korowód się nie rozstawał... Nie wiem czy go wykasowali to było chyba w 2004-2005? kiedy bug miał stary wygląd... Bestmen.. Też stary... Ilovelechkaczka-podobno zmienili mu nick :f sir zacker przemusiek devil master becken Dodzersik (kandydat na iXa roku) a teraz moje nicki: Phhaaannn doooomoowwwyy-mój maks tą postacią- 6 lvl... wszystkich się pytałem czy są z polski, utknąłem 15 razy w tej samej dziurze i ubił mnie appetarice shang :F True Ralhp True Ralph True Rallph the chossenn onne niezłą inwencja? |
1. poremba zlizywacz golonki
:D |
Character Information
Name: Prosze daj dupy Sex: male Profession: Paladin Level: 8 World: Celesta Residence: Thais Last login: Sep 15 2007, 09:09:27 CEST MUAHAHAHA |
Najglupszy, a zarazem najlepszy nick:
Lepperowa Koalicja :D |
Najgłupszy nick:)
Ja spotkałem paru róznych ludzi...
-Domowy obiadek (Guardia) -Siusiak nietoperza (Guardia) -Mam was w dupie (ten akurat na Selenie) -Papierowy ręcznik (Guardia) Lolek za lolkiem:D ______________________________________________ You fuck with me, You fuckin' with the best!!! |
ja spotkałem Rica Jebie Spoconymi jajami
|
Dziwne Nicki maja GM i CM ... to jest fakt, po liste nickow odsylam na tibia.com
|
A ja widziałem:
Jezus Bog Obym niedostal nejmloka Chajl Wirzyn All Guardia. xD |
Ja widziałem nick. Padam bo lubie(Candia)
|
Twoj Stary Kradnie Wegiel
mój nuub char xd |
Mdw
Mateusz Dragon Wielki trzeba mieć łeb zeby się tak nazwac - imię polskie , dragon po angielsku a wielki to bez komentarza....:baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Podajemy nicki, nie komentujemy ich, bo to sprawa indywidualna ... i chyba co do slowa WIELKI nie ma co sie wadzic ... bo jednak czegos tam dokonal i zapisal sie w historii Tibijskiej. |
Honera:
Doda Bara Bara of Majdan jak robilem mu ss'a walnal jescze takim tekstem: WIO KABACIE ! |
Nahujamitahata (Unitera)
|
Najzabawniejszy nick dotychczas to chyba
Character Information Name: Moja Tesciowa Sex: male Profession: Paladin Level: 21 World: Xerena |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |
|