![]() |
|
@up napisz cos wiecej; gdzie expisz, jaki zysk...
|
Ja mam knighta 8 lvl skille 67/66 dobijam 70 i ide expic (skille na monku)
|
a ja nie mam knajta :+)
|
ja na 15 mialem 57/56
do 50 treni się nawet szybko, potem wolniej, a od 60 to juz nie chce się trenic ;) |
Cytuj:
80+ sword gs i z 50 lvl z bohami robi np: -scaraby(25~k) -żółwie(30~k) -tomby(20~k) -cyclo(30~k) więc nie pierdol takich głupot -.- |
skille
mam na 10 knighcie 36/34 :)
|
;o
Skille zaleza od tego kto jak woli ;p jak chcialo mi sie trenowac mialem na 10 lvl 70/70 jak nie to robilem do 60 i expilem ;p zalezy jak kto woli
|
20k\h w Thombie? Co ty ja robilem 43lvl z GS'em kolo 40k\h ze skillami 75\75.
Mialem Knighta 10lvl 73\72 i dorbze sie expilo z FS'em :) A teraz nowa postac i zaczynam skillowac :) |
Cytuj:
|
Jak pierwszy raz grałem, to miałem skille conajmniej denne. Na 22lvl miałem 48 / 45 :p. Jednak zacząłem grę nowym harem i jak narazie to mam 63 / 60 na 10lvl. Chyba nieźle :)
|
A ja mam skille 57/57 na 17 lvl i 3 level magiczny.Mam pytanie:otóż skilluje sobie na rotach ale szybko padają;( .Czy są lepsze potworki do skillowania i czy do skilli 70/70 szybko się wbija tzn.są to kwestnie dni czy tygodni???;)
|
Cytuj:
2.moze lejesz na full attak :D 3.idz na slimy... |
Cytuj:
|
Ja mam knigta na 9lvlu i skile 44/41. spoko profesja tylko troche na poczatku nudy sa.
|
Cytuj:
p-set dwarfena 40/40 i na mino przez 1h niedały ani jednego hitu :evul: (bo niemuszą do skillowania wiadomosc dla newbie ) chyba że na guardach :D (lol2) |
Cytuj:
|
Witam.Postanowiłem moim knightem mieć na 8-9 lvl 60 sworda i shielda.Idzie dosyć szybko ,ponieważ skilluje z kumpleml.On także jest knightem ,ale posiada 30 lvl.
... Dobra gdy już dobije do tych skilli(60sword i shield) na 8-9 lvl to czy przy całkowitym expieniu ,na 30 lvl będę mieć 70 sworda i shielda? Proszę o konkretne i prawdziwe odpowiedzi.Pozdrawiam i z góry dzięki ;) |
@Erdi
Nie ma szans aby na samym expieniu wbic skille 70/70 poczynajac od 9lvl do 30. Wiem z autopsji kolegi ;-) |
Cafe--->
Dzięki za odpowiedź.Trochę zdziwiłem się ,ale niech będzie :D Możecie mi jeszcze powiedzieć ile tak godzin trzeba zarezerwować ,aby dobić od 42 skiilla do 70 skilla w swordzie i shieldzie?Gdzieś okołoo 70 godzin? |
ok 80 godzin
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |
|