![]() |
|
A ja uwazam ze Mago~~ ma dosc dobre pvp, a ilosc fragow zalezy dosc duzo nie tyle co od pvp ale tez od prof. bo spamowac sdkami w kogos to kazdy idiota potrafi:@
|
Cytuj:
Ok skoro mierzymy miara lvla to w takim razie Xeosnar powinien miec jeszcze wiecej fragow nieprawdaz?:baby: Wiem o tym ze jestescie za ftp i chcecie za wszelka cene pokazac ze dh to cioty nooby itp. |
PvP to nie tylko ubijanie kogos ale tez obrona i umiejetnosc ucieczki z trapa etc. wiem ze sorciem/drutem to nie latwe ale laren zawsze pada pierwszy i w kazdej opence a to chyba o czyms swiadczy.Jego ilość fragow spowodowana jest tym ze pewnie ostro spamuje sdkami na kazdym.Nie mowie ze on wogole nie ma PvP ale napewno nie jest w tym dobry.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie przezywaj mnie xD |
@2xup
Ja bym powiedział ze 80% ftp to nooby, 10% farciaże, a pozostałe 10% nasz drogi Rubera team :] |
Cytuj:
|
To jeden z nas nie jest poinformowany dobrze, i to raczej nie jestem ja B)
@edit Jakbym jednak się mylił, 20% to farciaże ;] |
Cytuj:
hehe ale zale na tej silverce... Dobrze ze chociaz frycek sie trzyma jednego teamu i ma swoje wlasne zdanie na kazdy temat ;P @Cwaniak napisz kto jest kto :D |
od poczatku wojny jestem za ftp psie, hau hau hauuuu ;DDDD
@Daw Jezeli biora to po stronie ftp, przeczytaj post admirala ;> |
Gdzie cos napisał? :p
|
Go Manchester United Go ! ( nie moglem sie powstrzymac =p )
Dzisiaj puchar będzie nasz !!!!:cup::cup: |
A teraz najlepsze:
19:58 Neurozenho [109]: Sell 8 BOH'S of MAGO LAREN DEATH'S XDDDD |
Cytuj:
A wogole moze nie wiesz ale mam przerwe od tibi ;p Moze po wakacjach wroce (załuje że pacca akceptowałem ale kupi sie nowego xddd) |
@ Moje foto
Na pierwszym zdjęciu: Od lewej - Patryk <Potus> W środku - Ja <Seba Konieczny> Z prawej - Dawid <Potus> Go Go ManU !!! |
Cytuj:
"Jednak solar nie jest taki jak myslalem :O Spoko z niego ziomek itd itp..." zmienny jestes troszq xD Jebie mnie to z reszta kto z was kogo lubi i kto z was gra a kto nie... wpadlem sobie tylko na forum bo mi sie bardzo nuudzi a jest sie tu z czego ponabijac :D wystarczy poczytac kilka wypowiedzi poredy i juz dzien ciekawszy :D "HAU HAUUUU HuDHAUSdhaudhfs" 8o |
Cytuj:
Napisze Ci,zeby gorti nie cisnal tu ani nic. Solar wydawal sie gortiemu spoko,po czym Solar stwierdzil ze gorti to zdrajca i nagadal rozne rzeczy barinasa...Ci go wyjebali z vo,gorti sie w*****l i odszedl z gildi. |
Cytuj:
BUDA PSIE |
GLORY GLORY MANU! xddd
(bylem dziwnie spokojny przed karnymi ;o) |
Żal, Terry inteligent -.-
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |
|