![]() |
|
12:25 Netheril Tharion [80]: 12:24 You advanced from Level 79 to Level 80.
|
zaorane :evul:
|
zakisili ogorasy~
|
:o
Dziekujemy Za Swietna Zabawe przez Te Miesiace ... Bylo milo was Orac, musze przyznac ze z usmiechem na twarzy patrzylem Jak Spadaja wam lvle. Bedzie mi Tego Brakowalo. Walczyliscie Godnie ... Moim Marzeniem Bylo zGnebienie Najwiekszych PA Arcani ... i co ? ... Nie spelnilo sie :\ Jak Narazie wyslalismy Hiberne do Domu. Poczekam Az sie Wyplacicie :) WTF LOL ?! :|8o |
Ale ty Koca jestes glupi , juz szybko wlaz na tibie lecimy sie wyplacac !! i smiej sie z Aaty ;0
WOW pion wbil 80 \o/ \o/ i tak pewnie nie dlugo go straci ... ;] |
Nara
Znakiiiiiiiiiiii @down Nawet filmik masz na tibia.looki.de |
Zamiast pisać syf napiszcie coś jak Bedek padał...
Aug 22 2008, 14:48:54 CEST Killed at Level 205 by Moruthanix Coron and by Aata Arhari |
o zal ... ;( a ty vorith grasz na arcani ?? ;D bo cie jakos nie kojarze ;p
|
Jaki Wynik dzis i czy ktos ma filmik ??
|
Cytuj:
mysle ze bedek padl przez to zeeeeeee ... nie wiem ale wojna trwa |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Caps_lock Przypuszczam, że nie wiedziałeś do czego służy ten klawisz i podczas pisania posta wciskałeś sobie go z nudów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sprzedał chara, potem grał nim jakis debil hiszpan i dostał delete : )
|
Wystarczy zobaczyc filmiki z wojny DPFT vs EZ i wczesniejszych. Tam Voritha na pewno znajdziecie. W czasach kiedy ja zaczynalem grac byl jednym z najlepszych(jesli nie najlepszym) palladynow na Arcani.
|
delete'a dostal Ice,ten co pozniej Noctambulnatem (w duecie z Keno Sole o ile dobrze nick pamietam) ostro peczyl ludkow co rok pozniej jakimi to kozakami byli na arcanii hah
|
uuu to nie zle sie musial w*****c xD moze ktos wie jaki wynik z ob/akcji?? i czy ma ktos filmik ;]
|
Cytuj:
|
Ha ja tera gram na Isarze xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |
|