![]() |
|
12 lvl skille 40/40 beho zeszedł 1 health potion ;/
|
2x demon na 114 lvl
|
49 pallek
położyłem dla skile 81/53 |
na 31 lvlu solo GS :D
oczywi¶cie pall :D skile 60/40 |
Ja 13 paladynem z warhamera ubiłem fire devila a t± postatci± to 3 dragon lordy na raz
|
Kogo najlepszego pokonali¶cie ?
:p Troche sie pochwale na 10 lvl na ghostland (czy jakos tak) dedlem bez uh i exura itp ds. a na 14 team dragon poszlo 5 mana potion
|
pokonalem cyklopa na 10 lvl maim ukochanym sokiem z m lvl 1
nadal nie moge w to uwierzyc |
GS pokonany 37 sorcem z 40 mlvl- 12 mf, loot: 34gp.
|
Dragon Lord 29 lvl 35 magic lvl. Exura/Hmm. Poszły 23 manafluidy i 1 uh (jak miałem 10 hp). Czysty fart, ale pokonany. ;))
|
Ja pokonałem gs'a 39 ms'em z exori flam . Waste 3 mana potions
|
draga na 29 lvl skile 63\45 pall (2 mana potiony poszly)
:lucznik: |
Co??? [MONSTER]Dragon[/MONSTER] oczywiscie na 20 lvl Pallem skille 55 ;p
|
Hmm... no to ja raczej nie porywam sie na trudne potworki.
1. Dragon w Zamku kolo ab'dendriel na 33 levelu, z frigo i rodem. Raczej nie super wyczyn? No bo co to draga położyć na 33 levelu... 2. 2 Dragi w ankh, ten resp co jest najpierw jeden, a potem dwa. (20 minut potem dostałem kicka i padłem) no to był 43 level... oczywi¶cie hailstrom rod i exori frigo :P 3. A może 4-5 wivern (na raz) za kazoo... chyba wiecie gdzie to jest, tam to z Avalanche, na 40 lvl (zaraz jak skonczylem OF questa) Sam nie wiem co tu trudniejsze a co łatwiejsze, wszytko takie słabe. No ale napisze :D |
Ja solo demona: gora dól i sd :P
a Tak normalnie to dragon lorda :) |
Ja najlepszego pokonałem na titanii Dragon Lorda na 49 lvlu :)) :):):):):):):):):):):):):):) moje największe osi±gniecie :]
|
16 knight , skile 60/60+ (niepamietam dokladnie)... solo drag poszlo ponad 10 health potiona...loot : dragn shield , 2 dragon ham , 16 gp ( pierwszy drag tym harem) jak ktos niewiezy - mam screena :D
|
kurde
Ja 11 pall skile po 50 solo drag poszy 2 mana potonki ale loot zajefajny woi i 72 gp :D:D:D:D:D
|
Ja 21 paladynem zabiłem draga skille 53/35 [co¶ koło tego];). Pamiętam że chyba musiałem wypic kilka h-potionów :D
Z 22 poszedłem na wyverne [nie pamiętam jak się pisze]ze sklillami 55/37 [chyba] ale tu też musiałem trochę wypi potionów. :D |
Ja solo to ZERKA na 22 lvl'u ze skillami 61/61 B)
|
Ja Zabilem 12Palem z blokerem draga xD
15 2xdwarf guard i 2 soldki 18lvl-3x crypt shmablewr czy cos takiego + 2beho :P ------------------------- Banal padlem od mumjii i 4beho :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |
|