Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Lenidas 10-09-2006 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 980856)

@Lenidas

żebyś się nie zdziwił :evul:

Tak czy inaczej domyślam się, że są to tylko Twoje domysły :) ,
ale oczywiście jeśli masz jakieś argumenty na poparcie swojej tezy (o ewentualnej zemście) to chętnie posłucham :evul:

Pozdrawiam

Dolor 10-09-2006 14:29

Dawergo@
Mozesz powiedziec z kim sie nawala jego gildia? :P

Omo@
Wstaw filmik ze wczorajszego drag hunta :p

Polecam :p szczegolnie moje wyznanie :p

Kasztaniaczek 10-09-2006 15:02

Yeyeye i za to kocham silv br sie tlkua nawzajem i padla Silvanna i Royal Bellaton i duzo innych =]

Holu 10-09-2006 15:32

@Dawergo

Mam film z tej wojny, jest 10:2 :evul: Feel the Power vs. Shinning Force

@Lenidas

Nie mam na myśli żadnej zemsty, chodziło mi o Druid da Firsta :evul:

Michael Rzotkiewka 10-09-2006 20:50

@up ja tez mam ten film tylko ze caly czas na ok 40 min wyskakuje debug >.<

Omo 10-09-2006 22:27

@ Dolor
Oto link na którym jest nasz filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11466

Kasztaniaczek 11-09-2006 07:22

No filmik niezly, ale poskiluch troszke sobie bo z tym 66 distem to slabo dragi lejesz, jakby co to napisz postawie monka drutem kumpla gg 5001358

o ligusie sie nie bende wypowiadal :x....

Dolor 11-09-2006 08:54

Mam nadzieje ze podoba sie moje wyznanie na temat ariela :P

PS:ariel chyba jeszcze nie obejzal filmu do konca :P

Omo 11-09-2006 09:08

@ Dolor -.-
Tak sie akurat wypadło że oglądalem ten film i wiem że se jajca robisz i jeszcze wczesniej podczas huntu co ty wypisywałeś :/ ale i tak było nieźle \,,/

@PROBLEM
Małe pytanko wie może ktoś jak zamieniać life crystale na life ringi z tego co ja wiem to jest to quest wielkorotnego użyciua coś a'la rat quest na rooku wiem że trzeba iść do Thais i Pogadać z szefem "TBI"(to jest coś w rodzaju FBI :p znaleźć jakiegoś gostka i już tylko ku**a nie wiem gdzie tego gostka znaleźć i bardzo by mi sie to przydało szukałem już po wszystkich forach i chu**ia plzka pomóżcie

Dawergo 11-09-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 981750)
@Dawergo

Mam film z tej wojny, jest 10:2 :evul: Feel the Power vs. Shinning Force

@Lenidas

Nie mam na myśli żadnej zemsty, chodziło mi o Druid da Firsta :evul:

Skąd go masz? ja też chcę :P

edit:
Już mam :P
@Michael wylacz trade :)

Monsteres 11-09-2006 16:38

Nie Znacie mojego oblicza

Jestem nowy na forum ale nie za silverze skonczylem tam juz swoja kadecje poniewaz dostalem hunted od leo.. wiecie sami za co . A ank muj pro zabił mnie za leo ze do niego dymie i dratego skonczylem gre i gram teraz na xanterze :cup: zdobylem juz 35 lv i cisne dalej Pozdro dla Rekina , Rycka , Dwarwego i Leniwca .... ;) ;) ;)

Dolor 12-09-2006 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monsteres (Post 983136)
Jestem nowy na forum ale nie za silverze skonczylem tam juz swoja kadecje poniewaz dostalem hunted od leo.. wiecie sami za co . A ank muj pro zabił mnie za leo ze do niego dymie i dratego skonczylem gre i gram teraz na xanterze :cup: zdobylem juz 35 lv i cisne dalej Pozdro dla Rekina , Rycka , Dwarwego i Leniwca .... ;) ;) ;)

Niestety ni9e moge sobie ciebie przypomniec :/

Ja pierdziele modki nie maja co robic tylko sie podpisu czepiaja a jak inni klna itd to nie zwracaja na to uwagi do ch**a z takim moderowaniem -.-

Omo 12-09-2006 09:33

@ ALL!!

POMOCY!!
Coś mi sie spieprzyło z tibią wyskakuje mi błąd ""Error Code 13"" co jest krwa grane z czym to jeść próbowałem już wszystkiego odinstalowywałem tibie i na nowo ją instalowałem wszystkie klucze z rejestru wypieprzałem no ja was prosze pomocy :(:(:(:(:(:(:(:(

Narkoman 12-09-2006 09:50

odinstaluje tibie a jak nie podziala to chyba bedizesz musial przeinstalowac windowsa :/

Omo 12-09-2006 09:53

@UP o lol ale lipa a norton goust??
Może pomóc??

Dolor 12-09-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 984172)
odinstaluje tibie a jak nie podziala to chyba bedizesz musial przeinstalowac windowsa :/

Lol jest wiele innych sposobow niz przeinstalowanie widnowsa to jest ostatecznosc.

Moze masz jakies niezgodne sterowniki np do karty graficznej. Mi tez wyskakiwal taki blad ale go szybko zlikwidowalem tylko ze juz nie pamietam jak :D

Omo 12-09-2006 12:22

@ ALL
Problem zarzegnany już znalazłem sposób na pozbycie sie tego Gówna wystarczy w skrócie tibii wejść we właściwości i np."C:\Tibia\Tibia*****" engine 0 mi tak poszło yeach

Dolor 12-09-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omo (Post 984225)
@ ALL
Problem zarzegnany już znalazłem sposób na pozbycie sie tego Gówna wystarczy w skrócie tibii wejść we właściwości i np."C:\Tibia\Tibia*****" engine 0 mi tak poszło yeach

Wlasnie mialem ci pisac smsa :p jednak dobrze mowilem ze engine :p
Blad ci taki wystepowal poniewaz nie miales doinstalowanych pewnych skladnikow Directa 9 a w opcjach grafiki wlasnie na niego przelaczyles :P

Blad ten mozna wyelyminowac zmieniajac silnik graficzny tibi po przez uruchomienie utworzenie skrutu do Tibi klikamy na skrut od tibi klikamy wlasciwosci i tam gdzie jest podana lokacja tibi dopisujemy engine 0 albo engine 1 itd

Monsteres 12-09-2006 15:09

Znam mnie wilele osób

Jestem Dementer Argir moze i zapomniany ale jeszcze gram :] Ligus jak sie nie myle byles przeciesz zemnom na of i walczyles z orkami jka nikt inny dwarwego byl tez a wiec jak macie pytania do mnie to piszcie Pozrdo Ligus ( Maste of Axe )

Dolor 12-09-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monsteres (Post 984354)
Jestem Dementer Argir moze i zapomniany ale jeszcze gram :] Ligus jak sie nie myle byles przeciesz zemnom na of i walczyles z orkami jka nikt inny dwarwego byl tez a wiec jak macie pytania do mnie to piszcie Pozrdo Ligus ( Maste of Axe )

Cos mi swita :p ale jeszcze nie zadobrze. Nick mi znany ale czyny nie bardzo :p
ofa pamietam :p dzieki za pozdrowienia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.