![]() |
|
Cytuj:
ale oczywiście jeśli masz jakieś argumenty na poparcie swojej tezy (o ewentualnej zemście) to chętnie posłucham :evul: Pozdrawiam |
Dawergo@
Mozesz powiedziec z kim sie nawala jego gildia? :P Omo@ Wstaw filmik ze wczorajszego drag hunta :p Polecam :p szczegolnie moje wyznanie :p |
Yeyeye i za to kocham silv br sie tlkua nawzajem i padla Silvanna i Royal Bellaton i duzo innych =]
|
@Dawergo
Mam film z tej wojny, jest 10:2 :evul: Feel the Power vs. Shinning Force @Lenidas Nie mam na myśli żadnej zemsty, chodziło mi o Druid da Firsta :evul: |
@up ja tez mam ten film tylko ze caly czas na ok 40 min wyskakuje debug >.<
|
|
No filmik niezly, ale poskiluch troszke sobie bo z tym 66 distem to slabo dragi lejesz, jakby co to napisz postawie monka drutem kumpla gg 5001358
o ligusie sie nie bende wypowiadal :x.... |
Mam nadzieje ze podoba sie moje wyznanie na temat ariela :P
PS:ariel chyba jeszcze nie obejzal filmu do konca :P |
@ Dolor -.-
Tak sie akurat wypadło że oglądalem ten film i wiem że se jajca robisz i jeszcze wczesniej podczas huntu co ty wypisywałeś :/ ale i tak było nieźle \,,/ @PROBLEM Małe pytanko wie może ktoś jak zamieniać life crystale na life ringi z tego co ja wiem to jest to quest wielkorotnego użyciua coś a'la rat quest na rooku wiem że trzeba iść do Thais i Pogadać z szefem "TBI"(to jest coś w rodzaju FBI :p znaleźć jakiegoś gostka i już tylko ku**a nie wiem gdzie tego gostka znaleźć i bardzo by mi sie to przydało szukałem już po wszystkich forach i chu**ia plzka pomóżcie |
Cytuj:
edit: Już mam :P @Michael wylacz trade :) |
Nie Znacie mojego oblicza
Jestem nowy na forum ale nie za silverze skonczylem tam juz swoja kadecje poniewaz dostalem hunted od leo.. wiecie sami za co . A ank muj pro zabił mnie za leo ze do niego dymie i dratego skonczylem gre i gram teraz na xanterze :cup: zdobylem juz 35 lv i cisne dalej Pozdro dla Rekina , Rycka , Dwarwego i Leniwca .... ;) ;) ;)
|
Cytuj:
Niestety ni9e moge sobie ciebie przypomniec :/ Ja pierdziele modki nie maja co robic tylko sie podpisu czepiaja a jak inni klna itd to nie zwracaja na to uwagi do ch**a z takim moderowaniem -.- |
@ ALL!!
POMOCY!! Coś mi sie spieprzyło z tibią wyskakuje mi błąd ""Error Code 13"" co jest krwa grane z czym to jeść próbowałem już wszystkiego odinstalowywałem tibie i na nowo ją instalowałem wszystkie klucze z rejestru wypieprzałem no ja was prosze pomocy :(:(:(:(:(:(:(:( |
odinstaluje tibie a jak nie podziala to chyba bedizesz musial przeinstalowac windowsa :/
|
@UP o lol ale lipa a norton goust??
Może pomóc?? |
Cytuj:
Lol jest wiele innych sposobow niz przeinstalowanie widnowsa to jest ostatecznosc. Moze masz jakies niezgodne sterowniki np do karty graficznej. Mi tez wyskakiwal taki blad ale go szybko zlikwidowalem tylko ze juz nie pamietam jak :D |
@ ALL
Problem zarzegnany już znalazłem sposób na pozbycie sie tego Gówna wystarczy w skrócie tibii wejść we właściwości i np."C:\Tibia\Tibia*****" engine 0 mi tak poszło yeach |
Cytuj:
Wlasnie mialem ci pisac smsa :p jednak dobrze mowilem ze engine :p Blad ci taki wystepowal poniewaz nie miales doinstalowanych pewnych skladnikow Directa 9 a w opcjach grafiki wlasnie na niego przelaczyles :P Blad ten mozna wyelyminowac zmieniajac silnik graficzny tibi po przez uruchomienie utworzenie skrutu do Tibi klikamy na skrut od tibi klikamy wlasciwosci i tam gdzie jest podana lokacja tibi dopisujemy engine 0 albo engine 1 itd |
Znam mnie wilele osób
Jestem Dementer Argir moze i zapomniany ale jeszcze gram :] Ligus jak sie nie myle byles przeciesz zemnom na of i walczyles z orkami jka nikt inny dwarwego byl tez a wiec jak macie pytania do mnie to piszcie Pozrdo Ligus ( Maste of Axe )
|
Cytuj:
Cos mi swita :p ale jeszcze nie zadobrze. Nick mi znany ale czyny nie bardzo :p ofa pamietam :p dzieki za pozdrowienia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |
|