![]() |
|
Cytuj:
|
JA znalazem na rook baga z cooper shield qestem bo ktos nie mial miejsca i mu go na ziemi zucilo, a na mainie bohy bo kolesia zhakowali a nie mieli posatci wiec wyrzucali wszystko na ziemie:cup:
|
!!lÓL 4EVER!!!|
Ale z was nooby :P
@Topic Nie wyśmiewajcie się 10 latków,gdyż założe się że na forum 60% to oni -.- P.S lól 100 lvl z Mpa i g legami bez aola xD Poprostu ShiZoo.. Pozdro All Nie pie******e.. :baby: B) |
ja ostatnio w thais zobaczylem jednego polaka co kupowal bohy za 50k:D
na moim servie 35+k wiec mysle ze noobek pozniej do jakiegos kolegi powiedzial ze teraz cyclopsy smithy juz go nie dogonia i ze pojdzie sobie poexpic chyba mial kase od tego kolegi bo mial 69 lvl a on 17 paladyna poszedlem za nim i zablokowalem go no to padl a wypadly mu ... bohy8o + kilkaset sniper arrows ja pobieglem schowac wszystko do depo a pozniej jak stalem przed depo przyszedl on z jego kolega i zaczeli mnie bic ... szkoda tylko ze kolo depo byla kilka 100+ i ich zabii z 17 lvla wypadl crown helmet a 69 niezdazylem sprawdzic ale zawsze cos8o8o8o p.s niewiem tylko po co on na 17 lvlu sniperki nosil:P |
Cytuj:
|
Ja znalazłem tylko k axa xD. Ciekawe jaka musiałabyć radość tego, kto znalazł mojego trupa na guardach z crown armorem, bohami i medusa shieldem xD.
|
Znalazło się kilka Loot-Bagów wartych ponad 5-6k :P A taki pojedynczy item to Knight Legi, oraz GS-a (jako miecz :P)
|
Cytuj:
P.S. Najlepsze o znalazłem to: Na rooku: trupa a w nim 500gp+ Na mainie: Loot baga z guardów za jakieś 15k ^^ |
Tydzıeń тemu w тrupıe na beholderach koło Thaıs znalazłem тak:
- BoH - knıghт armor - bp z kılkudzıesıęcıoma gp ı kılkunasтoma healтh poтıonami. Jakıś 15 lvl knıghт тam padł. To sıę nazywa mıeć szczęścıe. ;d |
Heh widze że niektorzy fajne rzeczy znaleźli :p Ja na rooku znalazlem Mace a na Mainie to Spike Sworda i Dwarven Shield :p
|
Cytuj:
|
A ja koło Kazordoonu znalazłem bp wypchany blank runami;)
|
W jednym trupie - Golden Armor , bp hmm, 3 bp mana fluid, bp uh i 2k
Za czasow Tibii 7.6 |
Cytuj:
p.s ban :cup: nie odpowiadaj w tematach bo nic nie wnosisz oprocz swojej glupoty |
Najcennnieszą żeczą jaką znalazłem na Rooku była "Copper Shield":)
Na mainie najcenniejszą żeczą jaką znalazłem był (...) Ekhem... Nie pamiętam...;( |
Ja znalazłem dwarven shielda w kopalni. Mój kumpel za to miał niesamowity fart, gdyż trafił na laleczkę św. Mikołaja. Jak mi to powiedział, pomyślałem "Po co mu taki śmieć?". A potem dowiedziałem się, że ten "śmieć" jest wart nawet 40K...
|
ja byłem na cycach to ktoś lurował cyclop smitha i gdy typek z cycem doszedł do typa którego chyba przy kompie nie było użył czaru znikania i cyc przezucił się na nieaktywnego typa
niewidzialny koleś gdzieś sobie poszewdł a cyc zabił nieaktywnego ja podeszłem do deda i znalazłem ok 400gp,platinum amulet,2bp manasów i kilka health potion i to tyle ;]B) |
Jakiś koleś zaliczył zgona na d lair venore a ja sobie wyzbierałem
dsm, b sworda, v shielda z 4bp manasow i 2 bp strong health |
worn soft boots :( lezaly w depo nikt do nich nawet nie podszedl ale niestety zaczynalem grac i nie wiedzialem ze to one i je wyzucilem :( ;(
|
A ja mogłem mieć DSM.
Koleś szpanował i chodził z jdenej kratki na drugą a ja nie zdążyłem wziąść :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |
|