Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Spai 18-04-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1375833)
Kur*a spai zamknij już dupe,ok ? Mogę się założyć o 100k, że Noname18 ma racje, zgoda ?

Co ty myślisz, że nie da się od Tibii oderwać do rl?.. Przecież Niz nie będzie wiecznie grał w ten syf, a myślę, że gra już troche długo.. Pójdzie potem na POI no i chyba retired permanently, bo osiągnie już (prawie?) wszystko..

Da się oderwać , ale skoro to taki syf to na ch*j grasz ;>? 55 lvl a taki pyskaty... szkoda ze nicku zapomniałem =<
Gumball skoro już tylke pokazałeś to czemu nick ciągle masz ukryty ;>? Boisz się ze cie zhunci cię 34 lvl ktory ma rs'a i ma inną postać :>?

Vacek 18-04-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1376343)
Da się oderwać , ale skoro to taki syf to na ch*j grasz ;>? 55 lvl a taki pyskaty... szkoda ze nicku zapomniałem =<
Gumball skoro już tylke pokazałeś to czemu nick ciągle masz ukryty ;>? Boisz się ze cie zhunci cię 34 lvl ktory ma rs'a i ma inną postać :>?

Odezwał się:)

Gumball 18-04-2007 22:56

Cytuj:

po co jak jest latwo spradzic?

Jaz 18-04-2007 23:01

Cytuj:

Omg "syf" to była przenośnia o.O Człowieku zastępujesz nam Nirka, ale nie o to chodzi ;(

Borucao 19-04-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1376465)
po co jak jest latwo spradzic?

Nom, bardzo łatwo;]

Spai 19-04-2007 15:26

Za duzo tu asslikerow , sam sobie nie poradzę. ;(

Vacek masz fetysz do Nirka...

Feyzzy 19-04-2007 17:12

@UP swiete slowa...
Ujawnilo sie 2 h-lvl i juz k@rwa asslickerzy sie "wlaczyli".:baby: wstyd..
A co do tego, ze tak bluzgacie spai, czy to ze on ma 34 lvl swiadczy o jego wiedzy? Moze faktycznie wiecie wiecej, bo obracacie sie w tym "srodowisku"; wiec skoro ktos mija sie z prawda bo MA 34 LVL I NIC NIE WIE to go poprawcie a nie zjezdzacie do zera.
KTHXBYE
@DOWN
rzeczy* xD
Forum jest takze do tego, aby wyrazac swoje zdanie ;P

Borucao 19-04-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1376947)
Za duzo tu asslikerow , sam sobie nie poradzę. ;(

Nawet jeśli są to co z tego?
@up
Masz racje :P Nie bluzgajcie go ;/ Ja tez mam skromny lvl i co z tego? Forum jest poto żeby dowiadywać sie różnych ciekawych żeczy :P

Vacek 19-04-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1376947)

Fetysz – bożyszcze w religiach pierwotnych.

Uważany za wcielenie bóstwa przedmiot naturalny (np. kamień, drzewo, zwierzę, strumień) lub wytworzony (np. figurka, bransoleta, wisiorek). Fetyszowi przypisywano magiczną moc, z tego powodu otaczany był religijną czcią (fetyszyzm), mającą zjednać ludziom jego przychylność.
Fetyszyzm - parafilia w zakresie preferencji seksualnych, polegająca na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem. Fetyszami mogą być wszystkie obiekty powodujące podniecenie seksualne drogą skojarzeń, np: części ciała, części odzieży, pewne cechy anatomiczne, które metodą imprintingu znalazły się w świadomości fetyszysty.

Czy jesteś pewien, że użyłeś właściwego słowa? :)

arek94 19-04-2007 19:03

Ej wiecie po ile kupuje sie semperta i spike sworda na ARCANNI

hazab 19-04-2007 19:29

Czy może ktoś napisac co tam z tym Ferumbrasem i jak posuwają się przygotowania do POI ?

Vacek 19-04-2007 19:33

Niz retired :< Mam nadzieję, że wróci.

Gumball 19-04-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1377397)
Niz retired :< Mam nadzieję, że wróci.

niz juz skaczyl z tibia na 99%

bym tu cos zacytowal z gc ale chyba nie moge sorry

Forum Tibia.com

Delarev 19-04-2007 21:27

to sie spytaj czy mozesz...bo szczerze jestem ciekawy :P (i pewnie nie tylko ja)

Jaz 19-04-2007 22:11

Hihi, ja licze na priv w Tibii ;) Jeśli możesz ofc :p

Spai 19-04-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1377341)
Fetysz – bożyszcze w religiach pierwotnych.

Uważany za wcielenie bóstwa przedmiot naturalny (np. kamień, drzewo, zwierzę, strumień) lub wytworzony (np. figurka, bransoleta, wisiorek). Fetyszowi przypisywano magiczną moc, z tego powodu otaczany był religijną czcią (fetyszyzm), mającą zjednać ludziom jego przychylność.
Fetyszyzm - parafilia w zakresie preferencji seksualnych, polegająca na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem. Fetyszami mogą być wszystkie obiekty powodujące podniecenie seksualne drogą skojarzeń, np: części ciała, części odzieży, pewne cechy anatomiczne, które metodą imprintingu znalazły się w świadomości fetyszysty.

Czy jesteś pewien, że użyłeś właściwego słowa? :)

Wikipedia ci nie sluzy , i chyba juz sam nie umiesz mysleć... Taa uzyłem własciwego słowa :)
Co do nizahe to wróci (moze) za kilka miechow... ;d kto wie...;p

hazab 19-04-2007 22:51

Może się myle, ale wg mnie jeżeli Nizahe odchodzi (nawet na jakiś czas) na Morganie zapanuje chaos (anarchia). Pózniej "wyścig szczurów" po władzę i właśnie tu taka mała ankietka:
Kto wg Was będzie rządzić na serwie? Kto teraz będzie wymierzał kary i zasady??

Delarev 20-04-2007 14:21

na forum tibia.com tylko sie podpisalem pod postem Didera...Niz to legenda morgany....nie da sie ukryc

Lester_back 20-04-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hazab (Post 1377805)
Może się myle, ale wg mnie jeżeli Nizahe odchodzi (nawet na jakiś czas) na Morganie zapanuje chaos (anarchia). Pózniej "wyścig szczurów" po władzę i właśnie tu taka mała ankietka:
Kto wg Was będzie rządzić na serwie? Kto teraz będzie wymierzał kary i zasady??

Gdyby nie to że spora grupa hiszpanów expi serwer należałby do Polaków. Szwedzi są już przegrani. Liczą się teraz aby Polacy i Hiszpanie jak nie za misiąc czy dwa to za rok ten sojusz podzieli się na 2 obozy, tyle że wtedy Victeron będzie miał 200 lvl ale nie można zapominać o Cria, Elvenie itd...

Borucao 20-04-2007 15:17

Pożyjemy, zobaczymy ;]

14:31 Felgasor [130]: obciag mi galeczke
14:31 Felgasor [130]: razem z Corruption

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31.