![]() |
|
Cytuj:
Jestem twoim kumplem i bede reagowal na to co ktos mowi zle o Tobie Wiec sie nie dziw.. :* ;p Pozdr |
Cytuj:
@Zeber ube ube ... ale czasami moglbys mnie odwiedzic i odbierac phone jak dzwonie do Ciebie. |
@yavi to spoko koles jak wam sie cos nie podoba nie czytac jego postow WOLNY KRAJ ;)
|
Cytuj:
sorki ale nas nie interesuje ze on nie odbiera telefonow ;P napisz mu na priv dzieki z gory pozdro sir :P |
Cytuj:
Czapki (150k) z głów. ;) |
Przed chwilka mialem kolejnego hacka.
THX all za gre, narq. |
Cytuj:
|
@up
Używa botów od drazharma. |
Co wy z tymi botami?:o
teraz bot jest "wbudowany" w tibie a ludzie dywagacje prowadza kto ma od kogo bota do tibia lol? |
Cytuj:
|
Wanted pod upadalo 8o
Lizusy ktore tak zawziecie bronily swojej gildi odeszly ,gdy zrobilo sie goraco jak np. pan Zremb :D a inni zbanowani (ice crow) i watpie zeby draz ufal takim ludzia jak exmind. Dof do dziela :cup: Zostali tylko ci z "gory" ;) do zniszczenia... |
Dzień przyniósł nową ofiare. Haknięty przez swoją głupote Sir kiks widoczny na zdjęciu.
Fotka niestety na rapidshare bo tutaj miałem drobne problemy z dodaniem. Tak miedzy nami to haker bardzo miły, pogadał itd itp :D http://dl45cg.rapidshare.de/files/29...6949/owned.JPG |
heh to tylko 30 lvli mniej 8 mln expa w dol ... phii
Nie ma to jak na koniec zyczyc wszystkim powodzenia ... Dofowie ofc przegranej wojny. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Haker powiedezial ze wpadles jak typowy dzieciak, w sumie wcale mu sie nie dziwie pewnie masz tam 12 lat i udajesz ze jestes wspanialy.. 8mln expa w dol, nie wazne ile. Dla Ciebie Azura nie istnieje rozumiesz? :) |
Cytuj:
@Yawi Wiec sry za tamto co pisalem na Ciebie, ale bylem wkurw**** bo myslalem ze sam poszedles do DoFu, ;/. @nosso A i nie mam 12 lat i dla mnie to jest tylko gra, a nie jak dla Ciebie. Cieszysz sie pewnie z tego ze mogles stac kolo mnie jak mnie rookowali, pewnie se waliles. @Yawi: Do DoFu nie zmenie stosunku dopoki sa tam takie osoby jak Nosso,cors,miter,tegax,limehit etc |
Cytuj:
po drugie wypomne ci to jak zjedziesz pare lvli w dol i sie przekonasz ile straciles wtedy tesh bede sie smial z Ciebie. |
Cytuj:
'glosie Dofu' |
Przestancie sie wkoncu wyzywac ,lecz powiedzcie co dalej?! DoF nabil 17 fragow , wygrywaja ,lecz teraz nic sie nie dzieje. A draz~ szaleje, sciaga armory itd. Zrobcie cos w koncu ,bo Azura cierpi :P!
|
Oj Oj Oj Przykro mi Sir Kiks ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |
|