![]() |
|
Cytuj:
|
Może na jedno to nie ;p ale solo by go na pewno ubił =)
|
Cytuj:
|
Imargam ma za dużo hp... Nie ma opcji żeby któryś z nich wygrał walkę. Tzn wygrałby ten, któremu się szybciej runy skończą, albo ew kick/lag. Z tymże Taifun ma utani gran hur i jest duuużo szybszy od Imy więc w zagrożeniu swobodnie oddaliłby się z miejsca walki :] Na imargama potrzebny jest trap :> I takowy się prędzej czy później trafi (chyba jednak prędzej) :D
pzdr |
Cytuj:
|
=/
Nie wiem jak wy to liczycie ale taifun tera potrafi walnac 3k many w 1 ue dlatego bardzo sie boje :/
Ostatnio mi sie nudzilo wiec zagadalem do taifa ile mam placic , na to on : Po zabiciu Caponeq miales payment 500k tera cena wzrosla 1kk+sca+zabicie cie z Sova HAUHAHAHA Pozdro XDdD |
Cytuj:
|
Czekam na następnego fraga Vision :>
Spwnicie kozaczków ;d A co do paymentu..... Kod:
HAUehauehUAehuaehuaehuHAEuEa Nie moge sie doczekac az bedzie Killed at level 279 ... ^_^ HAIL VISION! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Still
Idz poćwicz troche Bocie bo z rozkminką to u ciebie BARDZO ciezko. Wogole lepiej sie nie odzywaj bo pokazujesz jaki jestes tepy. @Ten temacik TO MASAKRA 1 dzien nie przeglądałem forum i jedyna sensowna wypowiedz to tylko Smerfa, a 5 stron jakiegos smiesznego pierd()|_enia. Ludzie idzcie pograc se w bierki po sieci a nie spamujecie...:baby: |
dlaczego nic sie nie dzieje... zadbych akcji nie ma :( znudzila sie juz wojna? :D
|
Cytuj:
|
Ostatni post w tym temacie i wracam do mojego swiata.
Imargam ile ty masz lat? 5? może 10? Te Twoje teksty "Leżysz KUR**" omg. Żal mi Ciebie... Duskiness wiedzcie że większość Aurei jest za Wami i Cała Rawa Mazowiecka (Ci co grają w Tibie) Mam nadzieje ze Magrami Was pozdrowił. _/ Duskiness _/ Dużooooo fragów życze :*:*:* |
Chyba Vision będzie musiało wymyślić nową taktykę, bo teraz coś nie zabijają, masslogi nie dają efektu hmm
|
Mmmm Rawa ;] TO blisko mnie ;] Vision wiedzcie, że cała Łódź jest za wami :)
|
Cytuj:
A wracaj wracaj na Aurea i tam zal sie ze lapiesz hunty za pisanie na forum i od rl kumpli. |
Czy ktoś moze mi podac wynik wojny(po Lewej Vison a po prawej Dussk~)
|
Cytuj:
@Wuzwar Teraz cos lagi sa a na pewno pare osob z Vision ma neostrade i nie moga sie zebrac cala ekipa zeby cos zrobic :P poza tym mam wrazenie ze duski sie boja Vision jak ognia kiedy robia massloga i dlatego uciekaja po pztach wiec jak mozna wbijac fragi? Wogole jak Vision sie loguje to z 700 osob na servie robi sie 400 z czego 300 siedzi w pz haha :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |
|