![]() |
|
@Up
Mentor byl kiedys znany jako jeden z najwiekszych PA na servie (jak byl jeszcze w NG), wiec moze na nowo zaczyna czuc sie zbyt pewnie. A co do Casspariego to niektorzy twierdza, ze to jeden z ownerow Mentora, mozliwe, ze dlatego towarzyszy mu w tego typu akcjach. |
@Dodi ja napisalem ze to temat o Obsidi! i niemam zamairu zadnych poradnikow robic nie rozumiem teraz twojego zdenerwowania i ataku na mnie? :> chodzilo mi o tym ze jest pelno tematow "jak niedac sie shakwoac" albo "jak sie zabezpieczyc" i niemowie zeby o tym niepisac ale teraz na ostatnich stronach niema zadnej rzeczy zwiazanej z Obsidia tylko z neistetyu hackiem, i niemow ze niewiem co to bo przezylem juz w swojej karierze 2 :) i wiem jak milo jest sie zalogowac z np 20 lvlem jak sie mialo powiedzmy 50... bez rzeczy na sobie jak widzisz ze twoja ciezka prace ktora wlozyles w psotac ktos zepsul w przeciagu godziny. a co sie tyczy Obsidi niegram tam bo mam Hunta od Memy Chemics i Mannowa za to ze na 57 Parkaz mnie zabil na hydrach jak mu blokowalem, to potem sie zemscilem i ja go ubilem i mu bohy polecialy, a placic tez im niemialem zamiaru bo niemialem za co i dalej uwazam ze zrobilem slusznie :) gram na innym swiecie ale dalej sie interesuje Obsidia i co sie na niej dzieje
Pozdro |
@ Chucky Dev
ok sory troche mnie ponioslo :P |
Dodi : rozmawialem z vanym i powiedzial jak reszta Ng ze sie wojna jeszcze nie skonczyla ... sluchaj no ja zrobilem co w mojej mocy staralem sie ale oni walcza dalej ... no ok wygraja to mieli racje ze nie wyszli ale jak przegraja jeszcze pare open battle bo wczoraj samo open przegrali 3-2 ( ded mentora byl przed tzn ded hackera ) i dostana jeszcze pare razy to nie bedzie 100 a 300 k :/ ale pamietaj staralem sie :)
co do mentora ... nie mam sily na te rozmowe moralizujace z nimi :/ nie jedna juz taka byla i wiecej nie bedzie :/ Mentor - K...urwaa zostaw polakow na servie i se hunc szwedow !! albo turasow !! Poddenerwowany Wuja KiroyX( |
Kiroy Wind
Tez rozmawialem z vanym. Ja go rozumiem ze niechce odejsc, bo co to za ludzie ktorzy odchodza z gildi jak jest jakis problem albo zagrozenie zeby expic w spokoju. Docenmy charakter i humor w Vanym :P. za 5 miesiecy bedziemy sie z tego smiac :D. Podobnie bylo jak Kooler zostalo rozbite przez Vandali razem z NG. Kilka osob zostalo w gildi miedzy innymi Vany i ja. Odnosnie Mentora zawsze odnosilem wrazenie ze to mily chlopak, pamietam jak pierwszy raz spotkalem go na Orc Land bylem pierwszy on popatrzal i wyszedl wiec odnioslem pozytywne wrazenie - a byl juz wtedy w NG chyba. O xerotaxie tez mam dobre zdanie i wiem ze jest smieszny, Nahika. Inni ludzie moga miec z nimi inne doswiadczenia. |
Mentor chcial albo okradl paru moich kumpli. Zawsze jak sie pytam co on robi mowil "bylem hacked" Jakbym wszytkie te gadki z nim zliczyl to on mial juz chyba z 15-20 razy hacka:]
|
Cytuj:
Taaa... to były czasy jak :D |
Panowie I panie
Odnosnie Keylogerow- zalozylem temat na stronie o obronie przed tego typu wirusami i keylogerami. Wlasnie otrzymalem odpowiedz od najbardziej szanowanego speca w tej dziedzinie :) Niestety to co sie dowiedzialem nie jest pocieszajace :( zainteresowanych odsylam do zrodla : http://www.searchengines.pl/phpbb203...howtopic=83585 Piotrek wkleje jeszcze odnosnie linkow na naszym forum tibia.pl "Nie wiem czy akurat przez tą stronę ale ogólnie czasem wystarczy TYLKO otworzyć www i nic na niej nie klikać a trojany same się ładują na kompa" |
Wiecie może co jest z Tibia.com?::(
|
Cytuj:
Czy już nic niemoże działać tak jak działało ;( Jest coraz gorzej, lagi nadal są, strona cipsoftu też się 'psuje' To staje się troszke drażniące ... @Dodi Brae Wielkie dzięki za linka :) W Twoich pytaniach poruszyleś bardzo ważne kwestie dotyczące keylogów Przeczytałem odpowiedzi exksperta i wyciągnelem pare wniosków ;) THX |
Cytuj:
Dlatego nigdy nie nalezy byc pewnym ze ma sie super ochrone antyvirusowa ;] |
@Dodi
Doceniam twoje starania. Strony, ktore znalazles napewno przydadza sie nie jednej osobie. Jak tylko znajde czas to napewno sobie poczytam :). |
a tu cos z innej beczki - http://pl.wikipedia.org/wiki/SUV
:D a tu cos z jeszcze innej :d dorosly i powazny i takie tam pierdoly Awovler (kret) kret 20:18:15 moim marzeniem jest mieszkac na pieknym swiecie gdzie ludize glaszcza drzewa i owa kraina nazywala by sie Erdon. Erdon jest ladny i mieszkaja tam ludziofoki którzy sa ladni i kochaja trawę. ludziofoki potrafia latac bo maja 6 sierściokłaczków, Maja tyle nóg co krowy , czyli 8 - 2 z przodu, 2 z tylu , 2 z lewej i 2 z prawej. Dlatego też jutro jadę do ZOO , aby zapoczątkować moje marzenie i zacząć tworzenie ludziofok ( w biologicznym tego sensie znaczeniu). kret 22:26:24 lece ogladac gotowe na wszystko xD http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1513395 |
@up
to fake ! xD i jeszcze literowki zrobilem :/ - mial byc Endor a nie Erdon |
padl ktoś dzis? .... tibia.com sie pier... a te statystyki acra sa jakies dziwne :p
|
[Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mOreg Pokaż post Są kejloggi które przy kombinacji 'ctrl+c/ctrl+v' poprostu walą skrina. I wtedy taki 'haker' widzi co kopiowałeś, vel dokąd.;d Smutne ale prawdziwe... No jak klikasz ctrl + v, ctrl + c , a jak zaznaczysz pass i klikniesz prawym kopjuj to robi ss ??] nikt mi nie odpowiedzial to jeszcze raz prosze o odpowiedz |
@ Michael Jackson
Kilka postow wczesniej podalem linka do forum o zabezpieczeniach, przeczytaj to ze zrozumieniem a sam znajdziesz odpowiedz. w skrocie - tak |
Seth & Xenook & Boki - co prawda mają w 2 połowie nick'u Chemics ale już do nas nie należą ... Prowadzimy wojnę ze zdrajcami ;]
Ten post ma uświadomić wszystkim jaka jest sytuacja w gildii EoD pozdrawiam Dani ~~ |
Cytuj:
Pytam z ciekawosci |
Zapewne ludzie zaczynaja wysmiewac Acr'a, ignorowac lub cos w tym stylu. hyhyhy
The Holy Bible of Tibia by Acr Chemics /\ to pewnie tez :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |
|