![]() |
|
LoL roz*******aja mnie tu niektore nooby swoja inteligencja. Zazdroszcza, przechwalaja sie a tak na prawde to sa tylko potezni na forum;( I to ich boli...
|
Pfff Czego jak czego ale itemów ani w postaci w tibi nie będe zazdrościl...To gra debilu...
|
To poco piszesz takie glupie posty:<
|
Po to żebyś się pytał pedale.Wyjdz i nie wracaj...
Hail WiW and SNOX :cup: |
Tetrowy chociaż jestem za WiW to Ciebie nie pojmuje zachowujesz sie jak dziecko 14 letnie.
Każdego kto nie jest za NF wyzywasz/jedziesz od najgorszych itp. To jest forum a nie podwórko -.- |
@Tetrowy
Qrwa morda,nie będziesz nikomu rozkazywał co ma robić a czego nie.. Wyraził swoje zdanie a Ty go jedziesz, porażka.. |
Cytuj:
Cytuj:
HAIL WiW HaIL SNoX HaiL Old TERTRO!! Hail WIDzEW btw: Widze ze duzo osob z kyry zaczelo grac w cs ;] gralem juz z azerisem jeyonem Zenkiem arystosem dementiev old tetrem etc ;p Tetrowy roxior!;p |
@ Tetrowy
To Ty stąd wyjdz. Twój nick to jakaś wielke pomyłka. Dając ten nick wzorowałeś się na osobie która choć była przesączona Tibią to wiedziała jak być najlepszym idąc po trupach , walcząc przeciw każdemu kto mu zagrozi a Ty jesteś po prostu na tym forum jak i zapewne w Tibii zwykłym ŚMIECIEM. W Rl życiu masz na oko 10-12 lat więc dorośniesz do tego a teraz odpowiedz mi jakimś bluzgiem , wypisz moich 100 ownerów i ile razy kupowałem postacie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Keonek rox btw. X ) mam nadzieje ze Keonek to Keonek o ktorym mysle ^^
|
Cytuj:
a co do kyry to kyra sux ;]wogule zobaczcie ile mln kyra wbija ;p i ktore ma miejsce ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Będe pisał co mi się podoba i gówno ci do tego. Wolność słowa. |
Cytuj:
Na moje oko to ty jesteś totalnym zjebem który sam nic nie potrafi zrobić. |
Cytuj:
|
Zal mi ciebie Tetrowy:( Robisz z siebie Błazna na forum w tibii i w rl:/
Zaraz sie wyprzesz i zaczniesz wyzywać ale "Prawda w oczy kole";/ |
|
Cytuj:
Nie będe z toba pisał ,ponieważ szkoda mojego czasu na idiote. ,,Nigdy nie kłóć się z idiotą, ludzie mogą nie zauważyć różnicy". Tyle. Pa. |
Esdek co poradzisz Dostal chlopak na komunie komputer i proboje sie popisac na forum;/
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:23. |
|