![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rap :S ostro :D, sory za offtopa
|
Cytuj:
hie hie :) prawidłowo, zamiast sie uczyć to napierdziela całymi dniami w tibie :P Zbieram ludzi do sd spama na Lamusa!!! ;) @Lamu~ prędzej czy później Cię zabije :D:D:D, sam lub z jakimś teamem ;) tak po prostu, bo Cię lubię :) |
Cytuj:
|
rofl, sram na dpft i sram na arcanie, to co sie dzieje na tym serverze przechodzi ludzkie pojecie... dochodze teraz do wniosku (ogolnie rzecz biorac juz dawno doszedlem) ze najgorsze posuniecie to bylo oddanie lidera Lukiemu i tyle... pozatym DPFT to juz nie jest DPFT ;] powinni zmienic nazwe na Cygan + jego przydupasy.. kto jest przeciw - ginie (Tiuso np.) mialbyc huntowany po wojnie przez lukiego ale naszczescie leszczu sie nie zgodzil(za co go popieram chociaz ogolnie jest kur**:P, 2 liga 2 liga arka!), zaraz tiuso bedzie miec duela z aata, aata juz go bil(luki na aacie) ale nie umial trafic ue.. (eizixa na lindlayu tez nie potrafil zabic rofl) w sumie to wszystko co mialem do napisania... podsumowujac:
DPFT sie skonczylo po tym jak Fosfik oddal lidera - tyle |
Cytuj:
Wzruszające ale dpft wciąż sie trzyma i jakos nie zanosi sie na rozpad... |
Lind za cwaniactwo się płaci;)
ile przyciąłeś kasy na pewnej gildi pk?500k,chociaż pekowało wiecje osób,a all wziąłeś sobie ile przyciąłeś na straszeniu za bohy?600k(plecak bohów był) ile zarobiłeś na innych formach Pa?nie zlicze Ile zarobiłeś nie oddając długów/tego co sie należy?przynajmniej 35k,na mnie pożyjemy zobaczymy,mimo wszystko arcanijskie powietrze śmierdzi wojną i agresją;) |
No rzeczywiscie zanosi sie na wojne bedzie bil swoj swojego.... Wreszcie znow jakas rewelacja i moze dpft nie wygra tym razem, oczywiscie jezeli do jakies wojny z udzialem turtli dojdzie
|
Cytuj:
|
17:02 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
gogo 17:22 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. |
Cytuj:
17:15 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. 17:25 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. |
:( pewnie nie pójdzie nikt ;( i znowu mi czapka przepadnie
|
Ciekawe czy Ci ją dadzą a nie ze Ci przepadnie :D
|
Amas, Morx i Lamac padli ;-(
a szkoda ... |
dać by mi dali , ale trzeba jeszcze iść ;)
|
e tam zawsze ta sama spiewka i zawsze konczy sie tak samo(odnosnie war) ;p przestancie sapac na forum a hlvle niech robia team na ferumba ;o
|
17:15 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
17:25 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. coś idzie , chyba nikt nie da rady na arcani ;s |
Oj nie wiem czy samo dpft by dało rade... jakby to było dpft sprzed ok. pół roku to może by sie udało. Teraz wg. mnie mieli by ogromne kłopoty.
|
Pedały atakują
Stoje sobie pod domkiem a tu pedały :
18:54 Jones Xalin [56]: utamo vita 18:57 You lose 483 mana blocking an attack by Valiris La'athriel. 18:57 Valiris La'athriel [89]: exevo gran mas vis 18:57 You lose 129 mana blocking an attack by Temabib. 18:57 Temabib [101]: Exori 18:57 You lose 15 mana blocking an attack by Valiris La'athriel. 18:57 You lose 235 hitpoints due to an attack by Valiris La'athriel 110hp jestem w domku 8o Wlepiam im fakulca a oni w długą xD PoZdro Dla nich ,,|,, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |